Bezig met laden.... (Bekijk nu de volledige tekst)

Hele tekst

(1)

Van de redactie

Alweer het laatste volledige programma van dit jaar. Volgende week nog een beperkt beker/inhaal programma en dan een aantal weken winterstop.

Winter is het nog niet, al daalt de temperatuur wel tot steeds lagere waarden. Het weerbeeld wordt nog bepaald door regen en wind, met mogelijk weer afgelastingen van grasvelden tot gevolg.

Zondag 1 deed vorige week goede zaken. Zelf won het overtuigend met 0-7 bij Kennemers en beide koplopers VVIJ en DEM verloren. Bovenaan staan meerdere teams vlak bij elkaar en het wordt nog een spannende strijd. Deze week komt De Dijk op bezoek, vooraf door velen getipt als een titel kandidaat en geen gemakkelijke tegenstander.

Zaterdag 1 won met 1-5 bij Weesp uiteindelijk vrij gemakkelijk en blijft dus de ranglijst aanvoeren.

Deze week thuis de voorlopig laatste wedstrijd tegen middenmoter de Posthoorn.

Bij de jeugd waren de resultaten vorige week wat minder. De A1 verloor uiteindelijk met 1-6 ruim van koploper ARC.

De B1 verloor jammer genoeg met 1-4 van DSO, een ploeg die in de buurt van de B1 stond en waar op papier punten te halen waren.

De C1 moest met 3-0 de meerdere erkennen in

IJsselmeervogels. Na een ongekend goede start van het seizoen gaat het de laatste weken wat minder.

De D1won verdiend met 3-1 van Spakenburg en krijgt de 4e plaats op de ranglijst in het zicht. De eerste 3 teams staan echter op gepaste afstand.

De MA1 speelde weer eens en won met 1-2 bij Hooglanderveen. De MA1 heeft nog maar weinig wedstrijden gespeeld, qua verliespunten staat het wel bovenaan.

De dames moesten, niet onverwacht, buigen voor koploper Eldenia. Het werd 8-0, een gemiddelde uitslag voor de (te) sterke koploper.

Deze week van veel teams kopij, waarvoor dank.

Veel sportief succes op het veld en veel leesplezier met deze WedstrijdKrant.

Redactie: wedstrijdkrant@vvdemeern.nl

Afval

Helaas gooit nog menigeen afval op de grond, ondanks aanwezigheid van vele afvalbakken. Dat levert vrijwilligers onnodig werk op, is slecht voor het milieu en geen fraai gezicht. Wees dus sociaal en gooi afval in de afvalbakken. Kleine moeite toch?

(2)

Programma

15:00 IJsselmeervogels A1 - De Meern A1 13:15 RODA 23 B1 - De Meern B1 12:00 De Meern C1 - Vriendenschaar C1 09:00 Delta Sports D1 - De Meern D1

As is verbrande turf.

Het begon zo mooi voor de A1 tegen koploper ARC. ARC heeft ambities om te promoveren, maar keek na twintig minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Een prachtig doelpunt van Mitchel Schuur. Voor De Meern een opsteker, want het blijft een goed voetballende ploeg en dat betaalde zich nu uit in een voorsprong. Maar de spelers van ARC zette een tandje bij en waren in de duels die volgden net even iets sneller en gehaaider.

En toch... als, daar hebben we het dan, als Ajoub die 2-0 nou binnen geschoten had... Het schot ging rakelings langs, met als resultaat een magere 1-0. Voetbal bestaat hoofdzakelijk uit mitsen, als en maren. Bent u er nog? ARC scoorde nog zes keer. Je zou bijna zeggen: zes kansen, zes doelpunten. En dat is knap. De Meern valt geen gebrek aan inzet te wijten. Dat zit wel snor, maar net dat beetje geluk. Nee, noem het scherpte.

Want daar kun je aan werken.

Deze zaterdag om drie uur bij IJsselmeervogels.

De thuiswedstrijd ging met 3-0 verloren, dus...

eerst drie punten pakken en daarna een visje op de markt.

Cees Verweij

PS. Goet foud dus. Als trouwe lezer van dit blad moet ik bekennen de Nederlandse taal niet correct te hebben gebruikt. Ja, ik lees ook mijn eigen artikelen en wat bleek? Voor de beker hadden we tegen IJsselmeervogels A2 het onderspit gedolven.

Per abuis gebruikte ik het voltooid deelwoord gedelfd. Waarvoor mijn excuses. Nu is het bij het werkwoord delven erg lastig. Want is het nu sterk of zwak? Wat blijkt? Het is van beide een beetje.

Namelijk delven, delfde, gedolven. Nooit geweten, blijkbaar. Het is net als bij voetbal dus. Soms sterk en soms zwak. Nou ja, als we zaterdag tegen IJsselmeervogels A1 maar niet weer onder Delft spitten.

En hoe gaat het eigenlijk met de B1?

Een vraag die de laatste tijd inderdaad wel vaker wordt gesteld. Want het is opvallend stil rond de B1, althans op papier. Natuurlijk is het ook veel leuker te berichten als het goed gaat, maar geen angst, het komt goed zo kan ik u melden!

We zijn nu net over de helft van de competitie en met 12 punten uit 12 wedstrijden en een 9e plaats op de ranglijst van de 3e divisie B staat de B1 te laag. Te laag omdat - weet u het nog - de huidige B1 als C1 kampioen werd en naar de 2e divisie promoveerde, maar bovenal omdat de B1 op basis van het vertoonde spel hoger hoort te staan. De vergelijking maken met de prestaties van twee jaar geleden mag eigenlijk niet meer, daarvoor is er te veel veranderd. Thijs en Tom zijn uitgevlogen naar de B-selectie van Ajax en om uiteenlopende redenen heeft een groot aantal tweedejaars spelers plaats gemaakt voor eerstejaars spelers, die het overigens uitstekend doen. Meest in het oog springend is wellicht het centrale verdedigingsduo Pieter en aanvoerder Lars, maar ook andere eerstejaars zoals Jari, Indy, Dustin, Hidde, Sander, Levi en Canberk maken hun speelminuten.

Inderdaad wie de B1 ziet spelen, ziet een solide team dat zich door geen enkele tegenstander hoeft te laten wegspelen. Het is ook niet

verwonderlijk dat uitgerekend in de uitwedstrijd

tegen koploper Hoofddorp werd gewonnen, tegen de nummer twee Houten pas in de laatste minuut door een penalty werd verloren en tegen de nummer drie Roda '46 gelijk werd gespeeld.

Het moge duidelijk zijn dat dit elftal er niet direct stond, behalve nieuwe spelers was er ook een nieuw begeleidingsteam en dat betekent nieuwe inzichten en ideeën. Inmiddels is het doel en de manier waarop dit bereikt moet worden voor een ieder duidelijk, vervolgens is het zaak om uiterst geconcentreerd te spelen want alleen als niemand verzaakt en de B1 als een hecht team speelt dan kunnen er punten worden behaald. Tenslotte moeten de jongens er voor waken dat het veld niet te lang wordt, ze niet te veel de lange en hoge bal hanteren, maar juist trachten de bal wat meer te laten rondgaan/vallen, elkaar met voldoende balsnelheid durven in te spelen en elkaar hierbij goed te coachen. Indien aan deze paar aandachtpuntjes wordt voldaan, dan ben ik er zeker van dat er nog vele wedstrijden worden gewonnen. Voetbal kan zo simpel zijn.

De equipe van Ilji, Peter en Eugene moet in staat worden geacht om bij de bovenste 6 plaatsen te eindigen, daarvoor heeft het wel wat geluk nodig want de onderlinge krachtsverschillen in de 3e divisie zijn minimaal. Zo is het beste doelsaldo van koploper Hoofddorp slechts +14 en dat van de hekkensluiter maar -15. Uit de laatste 4 wedstrijden werden 7 punten behaald. Helaas is door het onnodige verlies van afgelopen zaterdag thuis tegen DSO de kans op de tweede periode titel wat kleiner geworden, maar een gat van 3 punten naar de nummer 1 is nog steeds overbrugbaar. Om de aansluiting niet te verliezen dient er echter vandaag wel van nummer vier Roda '23 te worden gewonnen. Thuis ging deze wedstrijd met 0-2 verloren, maar vandaag om 13.15 uur in Amstelveen beginnen we gewoon weer op 0-0. Succes!

Edwin Habers

(4)

Stand C1 (3e divisie B)

1. Waterwijk C1 11 31 +50 2. IJsselmeervogels C1 12 27 +9 3. De Meern C1 11 25 +26

IJsselmeervogels C1 - De Meern C1 (3-0)

Door een tweede achtereenvolgende nederlaag heeft de C1 de strijd om de koppositie voorlopig moeten staken. Na een terechte 3-0 nederlaag bij IJsselmeervogels in Spakenburg is de achterstand op koploper Waterwijk opgelopen tot zes punten.

Er stond jl. zaterdag veel op het spel in het duel tussen IJsselmeervogels C1 en De Meern C1. De Vogels konden het gat naar de kop verkleinen en De Meern moest de aansluiting behouden met koploper Waterwijk. Vanaf het begin liet IJsselmeervogels zien wat de bedoeling was.

Over het hele veld werd er om elke bal strijd geleverd. De Meern begon daarentegen onbegrijpelijk slap aan de wedstrijd. Als je in dit soort belangrijke wedstrijden niet voor de volle 100% van start gaat loop je het gehele duel achter de feiten aan.

Binnen vijf minuten werd een dekkingsfout in de verdediging van De Meern genadeloos afgestraft door de rechterspits van IJsselmeervogels. Kort na deze eerste goal moest doelman Mounir ver buiten het strafschopgebied een doorgebroken speler stoppen met een gele kaart tot gevolg.

De Meern bleef slap spelen en IJsselmeervogels had gedurende deze periode makkelijk de score kunnen opvoeren. Slechts in het laatste deel van de eerste helft had De Meern een licht overwicht.

Illias was, na een schot van Stan, dicht bij een doelpunt en een verdediger van IJsselmeervogels schoot nog hard op zijn eigen lat. De rust werd bereikt met een 1-0 achterstand.

De Meern kwam goed uit de rust en gedurende het eerste deel van tweede helft werd er redelijk gespeeld met kansen voor onder andere Redoaune en Stan. Na ca. tien minuten kwamen Vinny en Stephan binnen de lijnen om extra aanvalskracht te geven. Het tegendeel werd echter bereikt.

Helaas werd het spel na deze wissels weer slordig en onrustig. Halverwege de tweede helft kreeg IJsselmeervogels kort na elkaar twee goals cadeau van De Meern. Binnen drie minuten konden de Vogels 2-0 en 3-0 scoren doordat de verdediging van De Meern niet doortastend genoeg ingreep.

Na deze derde goal viel het spel nog verder terug en was het duidelijk dat De Meern met nul punten huiswaarts zouden keren. Gelukkig wist doelman Mounir vlak voor tijd de vierde treffer nog te voorkomen anders was het allemaal nog erger geworden.

Deze week moeten er drie punten gepakt worden tegen Vriendenschaar C1 uit Culemborg om nog enige aansluiting te behouden met de kop.

3. Victoria D1 12 31 +25

4. Delta Sports D1 12 23 +2 5. De Meern D1 12 21 +23 6. Nieuwland D1 12 21 +17 7. Vriendenschaar D1 12 20 +6

De Meern D1 - Spakenburg D1

Een regenachtige zaterdagmorgen zorgde er voor dat het gehele publiek op de tribune aan de overzijde had plaatsgenomen. Het waaide hard en de regen kletterde behoorlijk, maar met de koffie van de moeder van Lars en een beetje tegen elkaar gekropen hadden de ouders er best zin in. Het visweer leek de mannen van de D1 nauwelijks iets te deren, ook zij waren er helemaal klaar voor.

Na het zoeken naar de vrije ruimte door zowel Spakenburg als De Meern was het De Meern die de eerste goede kans kreeg. Sammy was op het middenveld goed doorgelopen en ging de 16- meter binnen. Zijn schot werd echter gekeerd door de keeper. Daarna was het Badal die voor het doel vrijkwam, na een overstapje van ik dacht Jesse. Badal wist de trekker goed over te halen en schoot onhoudbaar de bal hard in het net, 1-0.

Sammy zorgde ervoor dat Luuk op de rand van de 16-meter de bal kon meenemen en op doel kon schieten. Helaas ging de bal er niet in.

Het goede verdedigende werk van Lars, Tarik en Erik zorgden er voor dat alle ballen van de tegenstander werden onderschept. Keeper Cody is eigenlijk de eerste helft niet in de problemen

In de 20e minuut was het Jesse die goed wist door te jagen op de linksback van Spakenburg.

De verdediger wilde hierdoor terug spelen op de keeper, maar Luuk kwam snel inlopen en wist de bal te onderscheppen. De uitkomende keeper werd getrakteerd op een fraaie lob, 2-0. De Meern leek los te gaan door in de 28e minuut weer een mooie aanval uit te voeren. Helaas strandde deze op de goede keeper van Spakenburg. Hierdoor bleef een grotere voorsprong in de eerste helft uit.

Het eerste hoogtepunt in de tweede helft was dat keeper Cody de bal in zijn handen nam en de scheidsrechter floot voor een vrije trap binnen het 16-meter gebied. De scheidrechter had iets gezien waarvan op de tribune niet duidelijk was wat.

Was het een terugspeel bal op de keeper of was het Cody die na het oppakken van de bal wat veel stappen maakte met de bal, of was het een andere reden? Hoe dan ook, Spakenburg kreeg een vrije trap op een gevaarlijke plek. Mogelijk zou het spel kunnen keren als Spakenburg de 2-1 binnen zou schieten. De vrije trap werd genomen, maar goed geblokt door Badal. Lars moest zijn eerste foutje goedmaken met een overtreding. Lars zette een sliding in die helaas de tegenstander raakte. De vrije trap die volgde werd ook niet benut.

Het duurde een minuut of tien voordat Jay met een zeer mooie aanval (pass van Ruben) de achterlijn wist te halen en de bal voor het doel wist te krijgen. Luuk wist de 3-0 binnen te schieten. Door goed positiespel, vooral op het middenveld waar Twan en Eric nu het spel domineerden wist Spakenburg eigenlijk geen tegenstand meer te leveren. Juist op zo'n moment verwacht je dan niet dat er toch nog een kansje komt voor hen. Het leek dus nog even spannend te worden toen Spakenburg op 3-1 kwam, maar uiteindelijk ging de overwinning verdiend naar De Meern.

Met weer een goede overwinning en drie punten op zak weet de D1 zich sterk te positioneren op plek 5 van de ranglijst. Deze week wacht de

(6)

Programma

14:00 De Meern 1 - Posthoorn de 1 11:40 De Meern 2 - IJsselmeervogels 3 13:40 De Meern 3 - Geinoord 4 16:05 De Meern 4 - Odysseus 91 5 15:45 De Meern 5 - CSW 6

12.30 Rivierwijkers 2 - De Meern 6 14.30 Argon 8 - De Meern 7 12:00 Kockengen 3 - De Meern 8 15:45 De Meern VE1 - Muiden VE1

Programma zaterdag 1 poule

14:00 De Meern 1 - Posthoorn de 1 14:00 Abcoude 1 - Driebergen 1 14:30 Sterrenwijk 1 - Vliegdorp 't 1 14:30 Ouderkerk 1 - Nita 1

Weesp 1 - De Meern 1 (1-5)

De Meern behaalde zaterdag uiteindelijk een ruime overwinning in en tegen Weesp, maar in de eerste helft wilde het soepele voetbal maar niet lukken. Pas vlak voor rust was er de voorsprong en na rust stelde De Meern snel orde op zaken.

Aanvoerder Mark Poorthuis werd al in de 7e minuut vervangen door Martin Donk vanwege een hamstringblessure.

De Meern speelde onrustig en slordig tegen het zwakke Weesp. Weesp speelde opportunistisch en hanteerde bij balbezit met de wind in de rug onmiddellijk de lange bal. Terwijl er door De

Meern enkele kansen werden gecreëerd, maar niet benut, was het Weesp dat halverwege de eerste helft op voorsprong leek te komen. Bij een corner werd de bal zomaar binnengekopt. Vanwege duwen keurde de scheidsrechter het doelpunt af.

In de 42e minuut scoorde het sterkere De Meern terecht het eerste doelpunt. Uit een voorzet op maat van Jesper Capiteijns tikte Rory Oltshoorn de bal in de doelmond langs de keeper (0-1).

In de eerste tien minuten na rust gooide De Meern de wedstrijd in het slot. Doelpunten van Stef Vermeulen en Gino Schuur zorgden voor een 0-3 voorsprong. Toen in de 51e minuut een Weesp-speler met rood van het veld gestuurd werd vanwege natrappen, was het gebeurd met Weesp. Het kwam, ondanks een tegendoelpunt in de 75e minuut, nauwelijks meer in het spel voor.

In de slotfase liep De Meern via assists van Rory Oltshoorn uit naar 1-5 door doelpunten van Gino Schuur en Martijn Ruitenburg.

Wedstrijd van vandaag

Vandaag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma, tevens precies de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft.

Het Amersfoortse de Posthoorn is een voor ons onbekende tegenstander die wordt getraind door de ons wel bekende Rob Snijders. We kwamen hem eerder tegen bij Cobu Boys en hij heeft in het verleden ons 1e zondagteam getraind. De ploeg staat in de middenmoot. Het verloor de laatste drie wedstrijden en zal wel punten moeten gaan halen om niet weg te zakken. De Meern gaat hoe dan ook als koploper de winterstop in. Het staat 5 punten los van nummer 2 Nita, dat één wedstrijd minder gespeeld heeft. Vanwege blessures zal De Meern niet compleet kunnen aantreden, maar vanuit de selectie is dit goed op te vangen. In de winterstop kunnen de blessures genezen, zodat we daarna op volle sterkte de eerste plaats kunnen verdedigen. Vandaag zal eerst de wedstrijd tegen de Posthoorn goed en geconcentreerd opgepakt moeten worden om geen punten te morsen.

De Meern luidt het jaar a.s. donderdagavond uit met een oefenwedstrijd tegen buurman PVCV.

Zaterdag 21 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Fc Driebergen. In de winterstop oefent De Meern tegen Jonathan op 10 januari en Delta Sports op zaterdag 14 januari.

Jan Hazelaar

(7)

Zondag afdeling

Programma

14:00 De Meern 1 - Dijk De 1 11:00 Roda 46 2 - De Meern 2 11:30 De Meern 3 - Sterrenwijk 2 11:00 Roda 46 7 - De Meern 4 11:30 BFC 6 - De Meern 5 11:00 De Meern 6 - Saestum 4 11:30 De Meern DA1 - Houten DA1

Programma zondag 1 poule

14:00 De Meern 1 - Dijk De 1 14:00 Hercules 1 - Kennemers 1 14:00 ZAP 1 - JOS/W'graafsmeer 1 14:00 DEM 1 - VVIJ 1

Kennemers 1 - De Meern 1 (0-7)

De Meern heeft goede zaken gedaan door korte metten te maken met hekkensluiter Kennemers:

0-7. Uitblinker Derk Schut nam drie treffers voor zijn rekening. De andere doelpunten kwamen van de voeten van achtereenvolgens Bob Verweij, Hugo Peters, Rob Koppen en Lourens Uiterwijk.

Door het verlies van VVIJ (0-1 tegen ZAP) en DEM (3-0 bij EDO) schuift de top vier nog meer in elkaar en beslaat het verschil tussen koploper

In de eerste helft wervelde De Meern naar een ruime voorsprong. De oranjehemden moesten in de eerste de beste aanval van Kennemers nog bibberen (poging op de lat), maar na een fraaie kopbal van Derk Schut op aangeven van Martijjn Kroneman (0-1) begon het positiespel en ook de teller op het scorebord te lopen. Bob Verweij verdubbelde met een mooi afstandschot al vrij rap de Meernse voorsprong (0-2) en Schut knikte een mooie voorzet van Wesley Vaes in de verre hoek (0-3). Nog voor de thee was ook de 0-4 een feit;

Hugo Peters stond aan het eind van een prachtige aanval over de linkerkant. Tussendoor waren Rob Koppen (redding doelman met een uiterste krachtsinspanning) en Bastin Verweij (kopbal op de lat) ook nog akelig dichtbij een treffer.

Na de rust probeerde Kennemers er, door één op één te gaan spelen, nog wat van te maken, maar het bood De Meern feitelijk de ruimte om nóg meer kansen te creëren. Ofschoon de thuisploeg wel wat dreigender werd, kreeg het zelden of nooit een echte scoringskans, terwijl de Meernse mogelijkheden aan de overzijde van het veld talrijk waren. Het duurde echter nog wel even voordat Derk Schut, met zijn derde doelpunt van de middag, de 0-5 deed aantekenen. Rob Koppen mocht vervolgens aanleggen voor zijn eerste competitiegoal en tilde zodoende de stand naar 0-6. Tussendoor was het een wonder dat de schade voor de gastheren via Schut (onderkant lat), Wesley Vaes (na afleggen Bastin Verweij) en Hugo Peters (één op één met de doelman) niet nog veel groter werd. Het slotakkoord van Lourens Uiterwijk mocht er evenwel zijn. Een karakteristiek schot van de punt van de zestien sloeg via de binnenkant van de paal tegen de touwen: 0-7.

De Meern leefde zich uit en de ene goal was nog mooier dan de ander. De goede lijn werd prima doorgetrokken en met de thuiswedstrijd tegen het sterke De Dijk voor de boeg is dat een prettig gegeven.

(8)

Jong De Meern - Jong Houten (6-0)

Dinsdag 6 december was alweer de vierde wedstrijd in de Onder 23 jaar competitie van Midden Nederland. De tegenstander was medekoploper Houten. Samen met De Meern bovenaan met 3 gespeeld en 9 punten.

De basis van het team waren weer de spelers uit zondag 2 aangevuld met Bob Geseling uit de A-junioren en uit de zondag A-selectie twee wisselspelers van afgelopen zondag, Jerryl Smeenk en Ilje van der Horst.

Van begin af aan was De Meern de bovenliggende partij. Houten probeerde wel druk te zetten, maar goed voetbal vanaf achterin en goede opbouw naar voren zorgden voor constante dreiging bij Houten. Door op de juiste momenten druk te zetten op Houten wanneer zij in balbezit waren konden we steeds goed profiteren van fouten die door Houten gemaakt werden. Jerry zette rond de 15e minuut goed druk. Het hele team deed mee en vervolgens probeerde Houten via een breedte pass uit te verdedigen. Jerryl onderschepte de bal, kon alleen op de keeper af en scoorde de 1-0.

Even later ging Max helaas door zijn enkel en moest geblesseerd het veld verlaten. Het invallen van Kevin voor Max duurde even omdat Kevin zijn scheenbeschermers nog moest zoeken. In die fase kreeg Houten nog een grote kans op de gelijkmaker maar de bal ging voorlangs. In het tweede gedeelte van de eerste helft een ingooi op

Jerryl, waarna hij een solo startte die uitmondde in de 2-0 voorsprong.

Na de rust was De Meern nog sterker en het verschil werd ook uitgedrukt in de score. Na een actie en geblokt schot van Kevin pikte Jerryl attent de bal op en scoorde de 3-0. De aanvallen werden steeds mooier. Jerry een voorzet van rechts en een goede goal van Sjoerd. De mooiste goal was de 5-0. Goed uitverdedigen waarbij keeper Tanner goed gebruikt werd. Tanner opende met een mooie trap op Saul, die vervolgens iets opdribbelde en de middenlijn passeerde, een schitterende pass op Jerryl en de 5-0 was een feit. Ook de 6-0 kwam van Jerryl waar een goede actie van Berkey aan vooraf ging.

Jong De Meern neemt door deze overwinning de koppositie alleen over.

Uitblinkers voldoende dinsdagavond, Jerryl (tijdelijk?) gepasseerd in de spits bij het eerste maar gedreven in Onder 23, Ilje constant positief coachend van achteruit, Roel en Sjoerd de motoren van het team, Tanner foutloos en opbouwend zeer goed keepend, eigenlijk iedere speler een ruime voldoende. Mijn persoonlijke uitblinker toch Saul die vanuit zijn niet-geliefde linksback positie de mooiste pass van de avond gaf. Helaas ook een pechvogel van de avond: Max.

Eldenia DA1 - De Meern DA1 (8-0)

Vorige week stond de uitwedstrijd tegen Eldenia op het programma. We wisten van te voren dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. Na een wedstrijdbespreking van Wim begonnen we aan onze autoreis van ongeveer een uur richting Arnhem. Aangekomen bij Eldenia hadden we nog kort de tijd voor onze warming-up.

We begonnen de wedstrijd op de manier waar we ons van te voren op hadden ingesteld, namelijk

verdedigend. Dit mocht helaas niet baten, want binnen 5 minuten viel het eerste tegendoelpunt.

Lara zette daarna goed druk op het middenveld en won daarmee de bal. Ze had ruimte om richting het doel te lopen, maar helaas kwam er niks uit deze aanval. Eldenia wist de voorsprong uit te breiden naar 2-0. Niet lang daarna viel helaas ook de 3-0. Met deze stand gingen we ook de rust in.

De tweede helft begonnen we goed. Het vierde doelpunt voor Eldenia konden we uitstellen tot een kwartier na rust. Maar na het vijfde doelpunt bleven het zesde, zevende en achtste doelpunt niet lang uit. Ondanks de tegendoelpunten hadden wij ook een aantal kansen. Dit kwam door onze goede verdediging en ons middenveld dat vervolgens goed druk zette, maar hier kwam helaas niets uit. We sloten de wedstrijd af met een 8-0 verlies. Toch schaamden we ons niet helemaal. Het is namelijk wel duidelijk dat Eldenia DA1 niet in de 3de klasse thuis hoort.

Dit was helaas de laatste wedstrijd van Rosanne.

We gaan haar zeker missen, maar wensen haar heel veel plezier en succes met haar opleiding.