• No results found

Om de uitkomsten van de bivariate analyse te toetsen, is er gebruik gemaakt van de associatiemaat Cramérs V. De associatiemaat Cramérs V loopt van 0 (geen samenhang) tot 1 (volledige samenhang):

Ø Tussen 0 en 0,25: zeer zwak verband Ø Tussen 0,25 en 0,5: zwak verband Ø Tussen 0,5 en 0,75: sterk verband Ø Tussen 0,75 en 1: zeer sterk verband

Om deze analyse te toetsen zijn er een aantal vragen uit de enquête getoetst in SPSS. De vragen die getoetst zijn hebben allemaal invloed op de beantwoording van de toetsende deelvragen uit paragraaf 1.4.

6. Hoeveel uur per dag maakt u gebruik van social media?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,21. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

7. Bezoekt u voorafgaand een evenement wel eens de socialmediapagina’s van het bedrijf dat het evenement organiseert?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,03. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

9. Hoeveel minuten per dag maakt u gemiddeld gebruik van Facebook?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,29. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,18. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

11. Hoeveel minuten per dag maakt u gemiddeld gebruik van Twitter?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,27. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

12. Hoeveel minuten per dag maakt u gemiddeld gebruik van LinkedIn?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,26. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

13. Hoeveel minuten per dag maakt u gemiddeld gebruik van YouTube?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,22. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

14. Hoeveel minuten per dag maakt u gemiddeld gebruik van Pinterest?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,31. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,22. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

18. Hoe zien deze type berichten er het liefst uit volgens u?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,02. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

20. Kunt u aangeven hoe belangrijk onderstaande aspecten zijn voor een bezoek aan een evenementen bij De Ogtent?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van de ticketprijs 0,09. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van de tijd van de ticketverkoop (hoever van tevoren een ticket gekocht kan worden) 0,19. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van winacties op social media 0,18. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van early bird korting 0,19. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van service van het personeel 0,07. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van persoonlijke aandacht van het personeel 0,12. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van het aanbod Food & Beverage 0,09. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van het aanbod non-alcoholische dranken 0,06. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van de prijs van de Food & Beverage 0,11. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang aan de hand van bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid 0,23. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

21. Hoeveel bent u bereid uit te geven voor de ticketprijs bij een evenement van Cultuurcentrum De Ogtent? Bijvoorbeeld Ziko’s XXL Party. Sleep de pijl naar het juiste bedrag.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,29. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

22. Hoeveel bent u bereid uit te geven voor drinken tijdens een evenement bij Cultuurcentrum De Ogtent?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,27. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

23. De volgende vragen zijn stellingen. Hierbij kunt u aangeven of u het zeer oneens, oneens, neutraal, eens of zeer eens bent.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,14 op de stelling “Ik ervaar reclame via social media als een last”. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,22 op de stelling “Door reclame via social media leer ik nieuwe producten/diensten kennen”. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,16 op de stelling “Ik doe graag mee aan winacties op social media door berichten te delen”. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,26 op de stelling “De responstijd op social media is belangrijk”. Dit houdt in dat er een zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,18 op de stelling “Reviews van voorgaande evenementen op social media zijn belangrijk voor mijn keuze om een evenement wel/niet bij te wonen”. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,20 op de stelling “Ik heb behoefte aan persoonlijke aandacht van personeel gedurende een evenement”. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,18 op de stelling “Ik heb behoefte aan personeel met voldoende productkennis gedurende een evenement”. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

24. Kunt u onderstaande aspecten van Cultuurcentrum De Ogtent in zijn geheel een cijfer geven? 1=laag, 5=hoog.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,14 op de prijs/kwaliteit verhouding. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,09 op de prijs van F&B. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,20 op de bereikbaarheid. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,11 op het comfort. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,18 op de sfeer. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,08 op de communicatie op social media. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,03 op de responstijd op social media. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,07 op de vriendelijkheid van het personeel. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,11 op de persoonlijke aandacht van het personeel. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,13 op de productkennis van het personeel. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

25. Kunt u het gebruik van social media van Cultuurcentrum De Ogtent op dit moment een cijfer geven?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,06. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.

26. Op een schaal van 0 tot 10, in hoeverre bent u bereid om Cultuurcentrum De Ogtent aan te bevelen?

Volgens de associatiemaat Cramérs V is de samenhang 0,08. Dit houdt in dat er een zeer zwak verband is.