• No results found

TRAINEE TEAMMANAGER IKEA FOOD (36 - 38 UUR)

In document R WAS EENS E … (pagina 81-86)

G ALL &G ALL 3

TRAINEE TEAMMANAGER IKEA FOOD (36 - 38 UUR)

Utrecht Fulltime Vast Horeca WIE JE BENT

Ben jij ondernemend en heb jij ambitie om door te groeien? Houd jij het overzicht in een hectische werkomgeving? Dan is dít je baan en een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA te starten!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

• Je hebt HBO werk- en denkniveau;

• Een afgeronde opleiding (bijvoorbeeld: Hotelschool, Commerciële Economie, Facility Management of Small Business & Retail Management) is een pré;

• Je hebt naast je studie leidinggevende werkervaring opgedaan binnen bijvoorbeeld een (studie)vereniging, de retail of de horeca;

• Je bent ondernemend, hebt commercieel inzicht en ambitie om door te groeien naar een leidinggevende positie;

• Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 7:00 en 22:00 uur, ook in het weekend). WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als Trainee Teammanager IKEA Food ben je mede-verantwoordelijk voor de

voedselveiligheid en zorg je voor een ultieme klantbeleving voor alle gasten in ons IKEA restaurant. Je leert eerst hoe onze afdelingsoperatie werkt en je krijgt hierbij vanaf dag één verantwoordelijkheden. Daarna kijken we samen naar jouw volgende stap. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ons interne opleidingsprogramma tot teammanager. Een stap daarna zou een managementteam-positie kunnen zijn in binnen- of buitenland.

Hoe je dag er uit kan zien: Samen met je collega’s help je onze gasten bij het buffet. Na je pauze, heb je een meeting waarin besproken wordt hoe de doelen voor het komende kwartaal behaald kunnen worden en hoe we inspelen op de behoeften van de gast. ’s Avonds spring je bij op de vloer en voorzie je de klant niet alleen van hotdogs, maar coach je zo ook je collega’s.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks

bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

In ons IKEA restaurant kan je proeven dat IKEA uit Zweden komt. Hier worden vaak aankoopbeslissingen genomen, wat jouw werkplek ontzettend belangrijk maakt. De afdeling IKEA Food bestaat uit meerdere deelgebieden, namelijk het restaurant, de keuken, Swedish Food Market & Bistro. Mede door jouw werk wordt een bezoek aan IKEA voor de klant echt een dagje uit.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

o.a. avond- en weekendtoeslagen, een dertiende maand en personeelskorting. • Interne opleidingen en coaching die je helpen om door te kunnen groeien • Een inspirerende en uitdagende omgeving met leuke collega’s.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen. • Welke leiderschapskwaliteiten dicht jij jezelf toe?

• Waarom pas jij bij de IKEA waarden?

• Op welk gebied zou je jezelf nog verder willen ontwikkelen?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

UPPDRAG

Iedere IKEA medewerker heeft zijn of haar eigen motivatie om bij IKEA te werken. Een persoonlijke missie om zichzelf, IKEA en de wereld om ons heen te verbeteren. Zo’n persoonlijke missie noemen ze in Zweden een Uppdrag. Zo dragen wij allemaal op onze eigen unieke manier bij aan de visie van IKEA. Het creëren van een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen.

WAT ONS MET ELKAAR VERBINDT

Wij zijn een zeer diverse groep mensen die een passie voor woninginrichting delen. Wij zijn praktisch ingesteld, staan met beide benen op de grond en willen IKEA graag nog beter maken. In onze onderlinge samenwerking zijn saamhorigheid en enthousiasme belangrijk. Wij zijn op zoek naar mensen die onze positieve instelling en waarden delen. Iedere IKEA-medewerker brengt elke dag zijn unieke ideeën en talent mee naar het werk - dat maakt IKEA geweldig. We willen ervoor zorgen dat elke medewerker zich welkom en gewaardeerd voelt en de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen; Het maakt niet uit welke functie je hebt en hoeveel uur je werkt, iedereen is even belangrijk. Want als onze medewerkers groeien, dan groeit IKEA ook.

J

UMBO

1

Financiële HBO Startersfunctie 32 - 40 uur, Veghel, HBO

Wat goed dat je ons gevonden hebt! Welkom! Je bent belandt in de vacature waar wij jong talent aantrekken. Talent zoals jij kan ons helpen in onze verdere professionalisering, en wij kunnen jou dit ook bieden. Onze organisatie is gegroeid van 30.000 naar 80.000 collegas in nog geen 4 jaar. Deze ambitie en ontwikkeling verwachten wij ook van onze mensen en hierin faciliteren wij graag.

Op deze afdeling zal je samenwerken met professionals en begeleid worden bij de start van je carrière. Om je ambities waar te maken is het ook belangrijk dat je sturing geeft aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je een persoonlijk ontwikkelplan met goede begeleiding door een mentor op en buiten de afdeling. Deze mentor biedt je training on the job en begeleiding bij het opbouwen van een netwerk binnen Jumbo. Verder bieden

we je diverse workshops vanuit de Jumbo Academy aan. We zullen je uitdagen om uit je comfortzone te stappen en te experimenteren met nieuw gedrag.

Als Financiële HBO Starter krijg je bij Jumbo veel mogelijkheden om ervaring op te doen binnen verschillende operationele financiële processen en jezelf persoonlijk te

ontwikkelen. Proces optimalisaties waar je mee bezig gaat zijn bijvoorbeeld:

betalingsproces, facturatie en robotisering. Daarnaast ben je natuurlijk ook gewoon hands-on bezig.

Je zal intensief meewerken op de afdelingen Accounts Receivable en billing en Cash Office. De nadruk zal liggen op het doorgronden en verbeteren van processen. Om dit op een goede manier te doen heb je contact met verschillende afdelingen. Hierdoor leer je het financiële proces binnen Jumbo als geen ander kennen. Naast het operationele

financiële werk verwachten we van je dat je meedenkt op deze afdelingen en een bijdrage levert aan overkoepelende projecten waardoor we samen ontwikkelen Het doel is om een stevige basis voor je financiële carrière binnen Jumbo te bouwen.

We hebben niet te veel gezegd, toch? Je ziet: in deze baan van 40 uur per week met als standplaats Veghel is elke dag een avontuur.

Dit zoeken wij in onze Financiële HBO Starters:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Jouw

inspanningen verdienen mooie resultaten. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en Jumbo nog sterker te maken.

En verder…

beschik je over een afgeronde HBO opleiding in financiële richting heb je affiniteit met (food)retail

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken en voldoe je aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten:

Als je bij Jumbo werkt, werk je bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We bieden je een zeer uitdagende baan. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief, alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten. Ook geven we je de kans om jezelf te

ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. En er is volop ruimte voor jouw ervaring en kennis. Want Jumbo gelooft in de kwaliteiten van mensen. Jij bent ons kapitaal. Als jij je prettig voelt bij Jumbo, haal jij het beste uit jezelf. En daarvan profiteert iedereen. De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collegas Jumbo elke dag nóg beter maken.

J

UMBO

2

Medewerker Jumbo Service Center 32 - 40 uur, Veghel, HBO, MBO

De meest tevreden klanten van Nederland. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Jumbo heeft van alle supermarkten in Nederland de meest tevreden klanten en de beste omzetontwikkeling. Maar het kan natuurlijk altijd nóg beter. Jij bent de schakel tussen ons hoofdkantoor en de winkels voor zowel de interne als de externe klant. Jij zorgt dat alle processen in de winkel vlekkeloos verlopen. En dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als Medewerker Service Center krijg je bij Jumbo veel verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het aannemen, registreren en afhandelen van meldingen / bestellingen / vragen /

klachten van zowel interne als externe klanten. Tevens identificeer je structurele

verbetermogelijkheden in lijn met werkafspraken en beschikbare systemen binnen je eigen afdeling.

Dit zoeken wij in onze Medewerker Service Center

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder…

… beschik je over een afgeronde MBO opleiding … ben je klant- en servicegericht

… beschik je over ervaring in klantenservice

… heb je bij voorkeur werkervaring in de supermarktbranche

… beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

… beschik je over goede communicatieve vaardigheden

… ben je stressbestendig en gewend te werken in een dynamische omgeving

… samengevat: je bent iemand die lekker doorwerkt, zich prima kan verwoorden, goed met vragen en klachten om kan gaan en met een incasseringsvermogen bij boze

consumenten, maar het zich niet persoonlijk aantrekt.

In deze functie rapporteer je aan het Hoofd Service Center. De standplaats voor deze functie is Veghel. In deze functie van 28 tot 40 uur per week werk je om toerbeurt ook in de avonden en in het weekend (zaterdag). We vragen je om beschikbaar te zijn binnen de vastgestelde openingstijden van het Service Center: maandag tot en met zaterdag van 07.00-22.30 uur

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten:

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees.

We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Goede initiatieven worden beloond, jouw zelfstandigheid wordt gewaardeerd en je kunt het verschil maken in de markt voor Jumbo. Daarnaast is Jumbo ambitieus en groeit hard. Hierdoor ontstaan er elke dag weer nieuwe kansen die jij kunt grijpen. Want Jumbo, daar gebeurt het!

J

UMBO

3

32 - 40 uur, Den Bosch

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we

In document R WAS EENS E … (pagina 81-86)