• No results found

voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou

In document R WAS EENS E … (pagina 86-116)

G ALL &G ALL 3

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou

Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Tevreden ben jij pas als je merkt dat een Klant tevreden is. Jij wilt voor

klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als verkoopmedewerker DKW (droog- en kruidenierswaren en diepvries) maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met je collega’s stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt.

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze verkoopmedewerkers DKW:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder…

… beschik je over een ruime productkennis of ben je bereid een interne training te volgen. … heb je bij voorkeur werkervaring in de detailhandel.

… ben je voor 32 tot 40 uur per week flexibel inzetbaar.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten:

Als jij goed bent voor Jumbo, is Jumbo goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. En dan krijg je ook nog extra’s. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collegas Jumbo elke dag beter helpen maken.

V

ISTAPRINT

1

Manufacturing Engineer Date: May 29, 2019

Location: Venlo, No state specified, NL Company: Cimpress/Vistaprint

Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes. Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt: visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten,

fotogeschenken, telefoonhoesjes en nog veel meer. En dat gebeurt allemaal in Venlo! Hier staat onze Europese geautomatiseerde productielocatie van ongeveer 31.500 m2 waar rond de 500 medewerkers werken met alleen maar moderne/high-tech machines en de nieuwste technologieen.

Vanwege doorgroei van één van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een: Manufacturing Engineer

Wat ga je doen?

Wij verwachten van een Manufacturing Engineer waarschijnlijk bijna hetzelfde als andere productiebedrijven: bestaande productieprocessen verbeteren, zodat onze kwaliteit beter wordt, onze productie aantallen verhogen en onze kosten verlagen.

Belangrijkere vraag is; hoe is het nu echt om als Manufacturing Engineer bij Vistaprint aan de slag te gaan? Dat kan je hieronder lezen, geschreven door onze collega Dennis:

‘Zo, ik ben ondertussen alweer 9 maanden werkzaam voor Vistaprint. En wat gaat die tijd snel. Het voelt als de dag van gisteren toen mij als Manufacturing Engineer een

dynamische en energieke werkplek werd beloofd met veel uitdaging en ruimte voor eigen verbetervoorstellen (en deze uiteraard ook uitvoeren). En hoe die beloftes meer dan waargemaakt zijn! De hoeveelheid energie die binnen deze organisatie in een korte tijd vrij kan komen om (noodzakelijke) veranderingen door te voeren motiveert mij iedere dag weer om het beste in mijzelf naar boven te halen. Eerlijk toegevend; het dynamische karakter heeft mij vooral in het begin overrompelt. Immers, de valkuil van te veel dynamiek is het belanden in chaos en hier kan niet iedereen mee overweg. In mijn geval heb ik hierdoor ontzettend veel geleerd in die 9 maanden, zowel op persoonlijk als technisch vlak. In korte tijd heb ik Vistaprint leren kennen als een plek waar alles

mogelijk is, waar het aandragen van ideeën gewaardeerd wordt en geen dag hetzelfde is. En soms is dat zelfs een understatement.

Persoonlijk houd ik van een werkplek waar ik de ruimte krijg om zelf te bepalen waar ik mee bezig ben, ook als dit intiatieven zijn die niet direct tot mijn functie of rol behoren. Bij Vistaprint krijg ik deze vrijheid, zolang ik maar kan aantonen dat het toegevoegde waarde heeft voor de organisatie, natuurlijk. Of het nu het plaatsen van een nieuwe machine is, het verbeteren van een bestaand proces of het oplossen van een technisch probleem. Ik mag het allemaal uitvoeren en ben dan ook verantwoordelijk voor de voortgang en resultaten het gehele project, van ideefase tot en met de overdracht van het nieuwe of verbeterde proces, product en/of machine.

Datgene wat mij als Engineer erg aantrekt aan Vistaprint is de variatie en hoeveelheid aan productieprocessen en technologieën op de productievloer gecombineerd met de

kenmerken van een E-commerce bedrijf. Door deze combinatie ligt een vergevorderde automatisering en digitalisering van het fysieke productieproces altijd op de loer. De ‘Smart Factory’ principes zijn (als je wat dieper inzoomt in het hart van het bedrijf) al allemaal aanwezig. Als je vervolgens als Engineer hier over de shopfloor loopt garandeer ik je dat je hart sneller gaat kloppen en je niet kunt wachten om aan de slag te gaan. Combineer dit met de regelmatige introductie van nieuwe technologieën, processen en producten en je hebt een waar Engineer speelparadijs!’

Wij zoeken een duizendpoot, een zelfstartend persoon die van nature een kartrekker is. Iemand die ervaring heeft met process engineering, Lean en Continious Improvement. Complexe problemen ga je niet uit de weg en je durft beslissingen te nemen. Daarnaast weet je andere afdelingen te motiveren en in de juiste richting te sturen.

Verder beschik je over:

• Een relevante HBO-/Bachelor diploma met relevante werkervaring

• Ervaring met projectmanagement en zeer goede kennis van Lean

• Sterke analytische en communicatieve vaardigheden

• Zeer goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift Wat krijg je er voor terug?

Vistaprint is een internationale organisatie wat continu in ontwikkeling staat door haar groei. Door het gebruiken van de nieuwste machines en technologieën kunnen wij deze groei blijven waarborgen. Hierdoor ontwikkelen en groeien ook onze medewerkers. Onze werksfeer is informeel en toegankelijk. Bij iedereen staat de deur open. Binnen teams en daarbuiten wordt vol enthousiasme, toewijding en betrokkenheid met elkaar samengewerkt. Wereldwijd vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich gedragen volgens de volgende 6 cultural behaviors:

• We are Autenthic

• We continuously learn and adapt

• We operate with our hearts and our heads

• We co-create solutions

• We act like owners

• We hold the bar high

Verder kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

• Flexibele werktijden

• Mogelijkheid om thuis te werken

• Reiskostenvergoeding

• Pensioenregeling

• 28 vakantiedagen per jaar en elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je nog eens 2 weken extra vrij.

• De mogelijkheid om 5 extra vakantiedagen per jaar bij te kopen

• Een telefoon en laptop van de zaak

• Collectiviteitskorting op een zorgverzekering

Wij zijn op zoek naar het beste talent ongeacht geslacht, ras, religie, nationaliteit, achtergrond, leeftijd en geaardheid.

V

ISTAPRINT

2

Klantenservice Medewerker Date: May 30, 2019

Location: Venlo, No state specified, NL Company: Cimpress/Vistaprint

Ben jij service verlenend en word jij blij van tevreden klanten? Dan is dit een functie voor jou!

Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes. Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt: visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten,

fotogeschenken, telefoonhoesjes en nog veel meer. En dat gebeurt allemaal in Venlo! Hier werken productie en klantenservice samen om het allerbeste product te leveren aan onze klant met als doel 100% klanttevredenheid.

Vanwege groei van onze Customer CARE afdeling zijn wij op zoek naar Klantenservice medewerker(s) (Fulltime)

Als Klantenservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het helpen van onze klanten met al hun vragen over onze producten. Dit zijn hele uiteenlopende vragen van vragen over de website en hoe dingen te bestellen tot en met de status van de levering en eventuele klachten.

Onze klanten zijn (startende) zelfstandigen, MKB-bedrijven, verenigingen maar ook de consument thuis. Elke klant voorzie jij weer van een passend advies of antwoord. Het ene telefoontje help jij een startende ondernemer met een advies voor zijn huisstijl, hoe zij zich het beste kunnen promoten, welk drukwerk hier het beste bij past etc. En in het volgende telefoongesprek adviseer jij de consument thuis hoe zij bijvoorbeeld het beste hun kalender kunnen ontwerpen of de T-shirts voor een vrijgezellenfeest kunnen laten bedrukken. Kortom elk telefoontje is anders maar waar het uiteindelijk om draait is dat jij 100% klanttevredenheid behaald. Doe je dat in 5 min of heb je 25 min nodig? Dat maakt voor ons niets uit! Nogmaals het draait om de klanttevredenheid en jij hebt hier volledig de vrijheid in hoe je dit behaald. Wij verwachten dan ook veel zelfstandigheid en

verantwoordelijkheid van jou. En dat betekent ook dat je regelmatig out-of-the-box moet denken. Wel zorgen we ervoor dat je regelmatig trainingen krijgt zodat je de beste klanttevredenheid op topniveau kan bieden. Wij willen namelijk de beste klantenservice afdeling van Nederland worden.

Onze Customer CARE afdeling bestaat uit 2 teams met ongeveer 18 medewerkers per team.

Je werkt 40 uur per week; van maandag tot en met vrijdag (en 1x per 4 weken op

zaterdag). Je zit in een 4-wekelijkse roulatie die er als volgt uitziet: 1 week van 8.00 uur tot 17.00 uur, 2 weken van 9.00 uur tot 18.00 uur en 1 week van 12.00 uur tot 21.00 uur, waarbij je ook de zaterdag werkt. Je bent dan een andere dag in de week vrij.

Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft in een service verlenende functie. Dit kan binnen een klantservice omgeving zijn maar bijv. ook ervaring in de horeca of hospitality zou goed aansluiten bij onze klantgerichtheid.

Je wordt blij van een hoge klanttevredenheid en je baalt wanneer een klant niet tevreden. Jouw ultieme doel is dan er voor zorgen dat deze klant snel op een gepaste manier wordt geholpen en weer tevreden ophangt.

Jij weet als geen ander hoe je moet meeveren met de klant en hoe je de klant ten allen tijden op nummer 1 zet, ondanks dat jouw mening soms anders is dan die van de klant. Je bent iemand die spontaan is en weet hoe je moet spiegelen. Je hebt totaal geen moeite om een gezellig sociaal praatje te houden maar je weet ook wanneer je zakelijk en formeel moet zijn. Je hebt een positieve mindset en je communiceert duidelijk. Een must is een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is voor ons een must. Ervaring in photoshop of andere design- en of bewerkingsprogramma’s is geen eis. Dit kunnen we je allemaal leren!

Wat krijg je er voor terug?

Vistaprint is een internationale organisatie wat continu in ontwikkeling staat door

haar groei. Hierdoor ontwikkelen en groeien ook onze medewerkers. Ondanks dat wij een wereldwijde organisatie zijn is onze bedrijfscultuur informeel en toegankelijk. Bij

iedereen staat de deur open. Op de werkvloer heerst een prettige werksfeer waar iedereen betrokken en geïnteresseerd is in elkaar als collega.

Wij bieden een salaris van € 2000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Zodra jij bij ons in dienst treedt zal je een fulltime training krijgen van 2 weken. Deze training vindt plaats op ons CARE hoofdkantoor in Berlijn! Wij zorgen voor je vlucht, onderkomen en uiteraard vergoeden wij ook je eten en drinken.

Wij vallen onder de CAO Grafimedia en kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

• Elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je 2 weken extra vrij.

• 25 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om nog 5 extra dagen per jaar te kopen.

• Direct in dienst bij Vistaprint

• Goede reiskostenvergoeding

V

ISTAPRINT

3

Supervisor Maintenance Engineering Date: May 29, 2019

Location: Venlo, No state specified, NL Company: Cimpress/Vistaprint

Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes. Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt: visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten,

staat onze Europese geautomatiseerde productielocatie van ongeveer 31.500 m2 waar rond de 650 medewerkers werken met alleen maar moderne/hightech machines en de nieuwste technologieën.

Vanwege het verder professionaliseren van onze Maintenance organisatie zijn wij op zoek naar een

Supervisor Maintenance Engineering Wat ga je doen?

In de functie van Supervisor Maintenance Engineering ben jij samen met jouw team van onderhoudsmonteurs verantwoordelijk voor de duurzaamheid en performance van onze machines. Daar waar je kan verbeteren, ga jij verbeteren. Jij draagt zorg voor een

betrouwbaar productieproces. Je stelt strategieën, concepten, plannen en schema’s op om dit te kunnen waarborgen. Je doet dat voor zowel autonoom als preventief en correctief onderhoud. Je kijkt hoe onderhoud uitgevoerd wordt door de Technicians, en daar waar verbeterd kan worden zal je adviseren. Naast het monitoren van de monteurs bekijk je ook de geleverde kwaliteit van onze leveranciers en organiseer jij audits.

Je gaat er zorg voor dragen dat ons Maintenance Management Systeem op een juiste manier gebruikt en gevuld wordt waardoor je ook aan de hand van deze data-analyses kan draaien om te zien waar verbeterd kan worden.

Je werkt in deze functie nauw samen met je collega Supervisor Maintenance Shifts en met jullie leidinggevende, de Maintenance Manager.

Over een jaar kan jij laten zien waar verbeterd is, welke storingen minder frequent of zelfs helemaal niet meer voorkomen en welke processen binnen het team veel beter verlopen. Overal waar jij mogelijkheden ziet om te verbeteren, daar mag jij mee aan de slag gaan!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een People manager met ervaring in Reliability- of Maintenance Engineering. Iemand die streeft naar optimaal structureel verbeteren. Je weet hoe je

(verbeter)processen moet opzetten en hoe je een maintenance organisatie naar het volgende niveau kan tillen. Met jouw enthousiasme weet je het team en andere collega’s hierin mee te nemen. Je bent communicatief vaardig en spreekt naast Nederlands, bij voorkeur ook Engels.

Verder is binnen onze organisatie veiligheid erg belangrijk en dit staat dan ook bij jou voorop!

Wie zijn wij?

Vistaprint is een internationale organisatie wat continu in ontwikkeling staat door haar groei. Door het gebruiken van de nieuwste machines en technologieën kunnen wij deze groei blijven waarborgen. Hierdoor ontwikkelen en groeien ook onze medewerkers. Onze werksfeer is informeel en toegankelijk. Bij iedereen staat de deur open. Binnen teams en daarbuiten wordt vol enthousiasme, toewijding en betrokkenheid met elkaar samengewerkt. Wereldwijd vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich gedragen volgens de volgende 6 cultural behaviors:

• We operate with our hearts and our heads

• We co-create solutions

• We act like owners

• We hold the bar high Wat bieden wij?

Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

• Flexibele werktijden (tussen 7.00 uur en 19.00 uur)

• Reiskostenvergoeding

• Pensioenregeling

• 28 vakantiedagen per jaar

• ‘The Break’: elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je 2 weken extra vrij

• De mogelijkheid om 5 extra vakantiedagen per jaar bij te kopen

• Een telefoon en laptop van de zaak

• Collectiviteitskorting bij CZ

• Volop doorgroeimogelijkheden

B

LOKKER

1

Verkoopmedewerk(st)er BBL - Werken en leren via Blokker!

Geld verdienen terwijl je jouw diploma haalt? Dat kan! Bij Blokker behaal jij een erkend MBO-diploma terwijl jij gewoon je eigen geld verdient bij jou in de buurt!

Dé Uitdaging

Volg jij-, of ga jij binnenkort een BBL opleiding volgen binnen de detailhandel? Wil jij zoveel mogelijk leren en tegelijkertijd ervaring op doen? Bij Blokker is het mogelijk om via jouw eigen opleider het BBL-traject te volgen maar ook bieden wij je de mogelijkheid om via ons eigen traject een erkend MBO-diploma te behalen. Helemaal gratis! Samen met NCVB bedrijfsopleidingen heeft Blokker namelijk de volgende opleidingen Detailhandel ontwikkeld:

MBO 2 – Verkoper

MBO 3 – Verkoopspecialist MBO 4 – Manager retail

Werkend leren is dé perfecte combinatie om naast het leven, ervaring op te doen ÉN salaris te verdienen waarmee je die gave schoenen, een festivalkaartje of die leuke vakantie kan betalen. Wil je graag alvast aan de slag, maar is het BBL traject nog niet begonnen? Dan kun je bij ons aan de slag als Toekomstig BBL, en kun je alvast geld verdienen én een voorsprong opdoen voordat jouw opleiding begint!

Dé Baan

Als Verkoopmedewerker zit verkopen in jouw DNA en is jouw dag succesvol als de klant tevreden de winkel verlaat. Je bent je er allereerst voor onze klanten. Je begroet ze bij binnenkomst en je hebt een adviserende rol bij de aankoop van hun artikelen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Na het succesvol afronden van je inwerkperiode krijg je al een aantal gave verantwoordelijkheden. Zo beheer je één of meerdere afdelingen in het filiaal en bestel je zelf artikelen, waarvan je de ontvangst controleert, de voorraad in het magazijn beheert en de in de winkel presenteert.

Dé Opleiding

De opleiding duurt 12 tot 18 maanden (afhankelijk van het niveau van de opleiding) en start op verschillende momenten in het jaar. Het eerst volgende startmoment is in September 2019. Ben je nieuwsgierig naar de overige startdata, informeer gerust!

Tijdens de opleiding werk je tussen de 20 en 36 uur per week in een Blokker filiaal bij jou in de buurt en besteed je 1 dag per week aan je studie/lesdag. Je wordt zowel begeleid door je docent (op lesdagen) als door je praktijkbegeleider (in de winkel). De

praktijkbegeleider is meestal jouw direct leidinggevende.

Wanneer je een BBL-opleiding via Blokker volgt, is de opleiding voor jou helemaal gratis en omdat wij natuurlijk zien dat jij jouw opleiding met succes afrond, leggen wij onze

wederzijdse afspraken vast in een studieovereenkomst.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een erkend MBO-diploma en is het natuurlijk mogelijk om door te stromen in de vervolgopleiding. Na het afronden van de opleiding Manager retail is er binnen Blokker heel veel mogelijk. Ambieer jij een rol waarin

In document R WAS EENS E … (pagina 86-116)