• No results found

en maximaal 40 uur per week beschikbaar Over de vacature

In document R WAS EENS E … (pagina 57-65)

5 C ONCLUSIE EN DISCUSSIE

Minimaal 32 en maximaal 40 uur per week beschikbaar Over de vacature

Dit ga je bij ons doen. Als Visual Designer ben je verantwoordelijk voor alle digitale visuele uitingen van Etos. Denk daarbij aan campagnes, banners, animaties, nieuwe onderdelen voor de website en nieuwsbrieven. Je bent conceptueel sterk, zet strakke ontwerpen neer en hebt oog voor detail. Zo weet jij alles over kleuren, beelden en typografie, waarbij je je houdt aan onze huisstijl richtlijnen en deze helpt te verbeteren en vast te leggen.

Maak als Visual Designer bij Etos impact door:

• Concepten en designs te ontwikkelen voor campagnes, banners, nieuwsbrieven en nieuwe onderdelen van de website en app.

• Doorvertalingen te maken van Etos (thema)campagnes naar de website, ontwikkeling van landing pages en themashops.

• Grafisch (beeld/foto) materiaal te selecteren, beoordelen en bewerken.

• Wensen van stakeholders te inventariseren en hen advies geven over nieuwe content.

Jouw nieuwe werkplek en collega’s. Werken als Visual Designer bij Etos doe je onder de vlag van Ahold Delhaize. Met zo’n 370.000 medewerkers wereldwijd voor meer dan 50 miljoen klanten per week. Op iets kleinere schaal werk je met 1.500 collega’s vanuit Nederland. Door het samen elke dag beter te doen en te innoveren, versterken we onze voortrekkersrol. En zo bouwen we ook aan vertrouwde lokale merken. Sterke merken waar je veel kennis, ervaring en slagkracht vindt.

Jouw nieuwe werkplek vind je op ons bruisende hoofdkantoor, direct naast het station van Zaandam. Om precies te zijn op de 5e etage binnen de afdeling Digital. Alles wat je samen met jouw collega’s doet is direct zichtbaar in onze winkels en bij de mensen thuis.

Benieuwd naar de mensen met wie je direct samenwerkt? Het Etos Digital team is een jong team van specialisten op het gebied van o.a. online marketing, product development, webanalyse en conversie optimalisatie. We werken elke dag hard én met veel plezier om de commerciële doelen van onze nieuwe webshop te behalen. Samen bouwen we aan het online succes van Etos.nl!

Wat je krijgt. Bij Etos willen we groeien. Dat kan alleen als jij met ons meegroeit. Daarom kan je bij ons alle kanten op met je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we

met elkaar bouwen aan ons merk én aan jouw loopbaan, kan je (op basis van 40 uur per week) rekenen op:

• Een bruto maandsalaris tot € 3.900,- afhankelijk van jouw ervaringen.

• Een zeer goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van 5,3%.

• Een reiskostenvergoeding om van en naar Zaandam te reizen.

• 25 vakantiedagen en 19 adv-dagen, met de mogelijkheid om je adv-dagen te laten uitbetalen.

• Vakantiegeld, om een welverdiende vakantie te kunnen nemen.

• De mogelijkheid om op onze kosten opleidingen te volgen.

• Een gegarandeerde winstuitkering.

• Aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen.

• Een laptop en telefoon.

• Regelmatig leuke acties op ons hoofdkantoor, met heerlijke proeverijen en gratis producten.

Dit breng je mee. Bij Etos willen we mensen inspireren en helpen om gezonder en gelukkiger te leven. En dit doen we goed, in 2018 zijn we voor de zevende keer verkozen tot de Beste Drogisterij van Nederland. Om onze online klanten verder te inspireren kunnen we jouw inzet goed gebruiken als Visual Designer. Zeker als je een goed gevoel voor de look & feel van Etos meebrengt én creatieve concepten kan uitwerken. Daarnaast neem je mee:

• HBO werk- en denkniveau en circa 2 - 4 jaar ervaring met webdesign.

• Ervaring met o.a. Adobe Creative Cloud, Photoshop, Indesign.

• Sterke visie op design, ervaring met fotografie en video is een pré.

• Kennis van de werking van database gedreven sites en CMS systemen.

• Ondernemende, commerciële en creatieve persoonlijkheid; met jouw designs draag je bij aan het succes van Etos.

Solliciteer en stap binnen. Zien is beleven. Dat geldt in onze winkels en zeker voor ons hoofdkantoor in Zaandam. Misschien wel jouw nieuwe werkplek waar je als Digital Media Manager invloed hebt op Nederlands bekendste retailmerken. Solliciteer direct, en zeker voor vrijdag 31 mei.

B

IJLAGE

1.2 ANWB (1)

ONDER PARAGRAAF

4.2.3

Vakantiekracht ANWB Winkel Doetinchem

Als vakantiekracht bij de ANWB zorg je dat de winkel er netjes uitziet en klanten goed worden geholpen. Door middel van advies en informatie help je de klant met hun winkelbezoek.

Waar je aan werkt

Je begint bij de ANWB winkel en begroet de collega's. Eerst even bijkletsen en een warme kop koffie drinken. Daarna de winkel klaarmaken want de eerste klanten staan al voor de deur. Nadat je alle producten hebt aangevuld en de winkel er weer schoon uitziet gaan de deuren open. De eerste klant komt met de reisgids voor Kroatië. Jij vraagt natuurlijk of ze

daar op vakantie gaat en geeft aan dat ze tijdens de reis naar Kroatië onder andere een veiligheidshesje en een vignet nodig heeft. De klant bedankt je voor het advies en de marktmanager is blij met de extra omzet. Na een dag kleding, schoenen, reisartikelen, verzekeringen en andere producten verkocht te hebben, ga je met een voldaan gevoel naar huis. Als Winkelmedewerker houd jij je bezig met:

• Kleding, schoenen en andere producten bijvullen;

• Klanten voorzien van het juiste advies of de juiste informatie; • Winkel netjes en opgeruimd houden;

• Bestellingen opruimen.

Hebben we een match?

• Je bent klantgericht en commercieel ingesteld;

• Je vindt het geen probleem om (af en toe) in de weekenden te werken; • Je bent woonachtig in de omgeving van de winkel;

• Je bent flexibel inzetbaar (eventueel ook in andere winkels in de buurt); • Je hebt geen (lange) vakantie gepland.

Waar in de organisatie

In de ANWB winkel is het assortiment gericht op de seizoenen. Of je nu van wandelen, fietsen of eropuit gaan met de auto houdt, in de ANWB winkel vind je alles om goed voorbereid en zorgeloos van elk seizoen te genieten. Van stevige wandelschoenen tot duidelijke reisgidsen en van handige rugzakken tot comfortabele kleding. Het personeel staat klaar om informatie en advies op maat te geven. Naast uitdagend werk en leuke collega's bieden we ook een goed salaris en:

• Een leuke afwisselende bijbaan in een gezellig team; • Een bruto uurloon van € 9,82 (22 jaar en ouder); • Uitzendcontract bij Timing uitzendbureau;

• Toeslagen in het weekend, waarbij je op €12,07 bruto per uur uitkomt; • Een eindejaarsuitkering van 5,58%, lekker extraatje voor de feestdagen!; • Een bijdrage in woon-werk verkeer vergoeding, het OV wordt volledig vergoed; • 25 verlofdagen op basis van fulltime contract;

• Volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden!

We willen je vragen om je cv naar recruiter Mitch van Timing door te mailen naar wervenanwb@timing.nl. Sollicitatiebutton dus niet gebruiken bij deze vacature, de vacature is uitgezet bij Timing. Bellen mag uiteraard ook! Wij zijn te bereiken op 088 501 5070.

B

IJLAGE

2.A

TLASBESTAND MET ANALYSE

B

IJLAGE

3.V

ACATURETEKSTEN

A

LBERT

H

EIJN

1

Bezorger

Beiraweg 3, Amsterdam 1047HN

Deel deze vacature

Past deze baan bij jou?

Minimaal 12 en maximaal 32 uur per week beschikbaar Wat ga je doen?

‘Ha fijn dat je er bent!’

Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen. Jij rijdt in je bakwagen naar onze klanten. Drukke gezinnen, harde werkers, fanatieke sporters, vrolijke creatievelingen, carrièretijgers, of levensgenieters. Waar je straks ook aanbelt, je wordt begroet met ‘ha fijn dat je er bent!’ Jij hebt namelijk alles zij nodig hebben: lekker eten en handige spullen. Je bezorgt het precies op tijd. En dan zet je het ook nog eens voor ze in de keuken. Zo kunnen zij snel weer verder met waar ze goed in zijn, of wat ze leuk vinden. En jij? Jij gaat fluitend op weg naar de volgende klant.

Sterke armen, goed humeur

Wat heb je nodig? Een rijbewijs B om alles veilig te kunnen vervoeren. En een paar sterke armen om al die boodschappen te tillen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, voor een perfecte service en een gezellig praatje. Een opgewekte persoonlijkheid is sowieso een pre, je bent immers het visitekaartje van Albert Heijn.

Flexibel

Ben jij minstens 12 uur per week beschikbaar (2 diensten per week)? En wil je minimaal 4 maanden voor ons werken? Dan bieden we jou een afwisselende en flexibele baan. Jij bepaalt wanneer je wilt werken. Er zijn twee soorten diensten: een ochtenddienst vanaf 05:00 uur en een avonddienst vanaf 13.00 uur. Gemiddeld duurt zo’n dienst 6,5 uur. Dat is exclusief laden van de wagen.

Wat verdien je?

Salarisindicatie vanaf 22 jaar e.o. is € 11,68 bruto p/u, na 13 gewerkte weken € 12,23 bruto p/u (exclusief toeslagen). Verder zijn je opbouw van vakantiedagen en –geld en pensioenopbouw allemaal prima geregeld. Natuurlijk vergoeden we je reiskosten (tot 45 kilometer van je standplaats).

Solliciteren?

Je kan solliciteren via de sollicitatiebutton. Door te solliciteren geef je akkoord op het delen van je gegevens met de uitzendbureaus waarmee AH Online samenwerkt. Zij nemen contact met je op!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marijn Hulshof. Zij is bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06- 57125201. Daarnaast kan je ook je vragen mailen naar het volgende e-mailadres: marijn.hulshof@ah.nl

Hoe wordt mijn salaris berekend?

Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld

vakantiegeld. Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

A

LBERT

H

EIJN

2

Teamleider Vulploeg Locatie onbekend Deel deze vacature Past deze baan bij jou? Minimaal 16 jaar oud

Minimaal 6 en maximaal 9 uur per week beschikbaar Wat ga je doen?

Een team van vulploegmedewerkers leiden bij Albert Heijn, dat is niet zomaar een baan. Nee, een winkel blijft alleen draaien als jij je team goed aanstuurt en motiveert. Je betekent iets voor je klant en je buurt.

Belangrijk en verantwoordelijk werk. Daar staat natuurlijk wel wat tegenover. Om te beginnen een goed salaris. Ook mooi meegenomen: onze flexibele werktijden zorgen ervoor dat deze baan perfect te combineren is met je studie. Daarnaast doe je meteen een dosis leidinggevende ervaring op waar je de rest van je verdere loopbaan profijt van hebt. Het is handig als je al leidinggevende ervaring hebt maar dit is geen vereiste. Je wordt bij ons opgeleid en je leert vooral door te doen.

Hoe wordt mijn salaris berekend?

Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld

vakantiegeld. Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

A

LBERT

H

EIJN

3

Medior Data Insights Analyst E-Commerce Provincialeweg 11, Zaandam 1506MA Hoofdkantoor

Fulltime E-Commerce Wij bieden jou

Impact op Nederland Innovatie Betekenisvol werk Groei Ertoe doen Plezier

Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Wat ga je doen?

Dit ga je bij ons doen

Als medior data insights analyst e-commerce werk je in een cross-functioneel team samen met marketeers, content specialisten, online category managers en product owners aan de beste online boodschappen propositie voor onze B2B klanten. Met de vertaling van data naar bruikbare en actionable inzichten begeleid je het B2B team van Albert Heijn online in een feitelijke en datagedreven manier van werken.

Maak impact als medior data insights analyst e-commerce door:

• Het bieden van inzichten in kansen op basis van backward looking analyses. • Het bedenken evalueren en implementeren van experimenten.

• Dagelijkse analyses ter ondersteuning voor het B2B team.

• Support met tactische en strategische vraagstukken omtrent klantgedrag en klantvoorkeuren.

• Introduceren van nieuwe analyse aanpakken en creatief zoeken naar nieuwe actionable inzichten door gebruik te maken van verschillende databronnen. Dit doe je op het gebied van thema’s als segmentatie, factor-analyse, klantwaardesturing, campagne evaluatie en optimalisatie en next best action modeling.

• Het overbrengen van complexe ideeën op een minder technisch publiek. • Meedenken met innovatieve toepassingen van data zoals bijvoorbeeld product

recommendations & machine learning voor B2B klanten, samen met de overige AH analisten en data scientisten.

Jouw nieuwe werkplek

Werken als medior data insights analyst e-commerce bij AH Online doe je onder de vlag van Ahold Delhaize. Met zo’n 370.000 medewerkers wereldwijd, voor meer dan 50 miljoen klanten per week. Op iets kleinere schaal werk je met 1.500 collega’s op het hoofdkantoor vanuit Nederland. Door het samen elke dag beter te doen en te innoveren, versterken we onze voortrekkersrol. En zo bouwen we ook aan vertrouwde lokale merken. Sterke merken waar je veel kennis, ervaring en slagkracht vindt.

Met de digitale formats van ah.nl en Appie bieden we onze klanten uitgebreide hulp bij het ontdekken, onthouden en aankopen van de boodschappen; thuis, onderweg en in de

winkel. Daarbij ontwikkelen we nieuwe antwoorden en concepten op oude vragen, zoals wat is er in de bonus of wat eten we vanavond.

Jouw nieuwe werkplek vind je op ons bruisende hoofdkantoor, direct naast het station van Zaandam. Om precies te zijn op de 3e etage binnen de afdeling Analytics, Data science & Experimentation . Alles wat je samen met jouw collega’s doet is direct zichtbaar in onze winkels en bij de mensen thuis. Benieuwd naar de mensen met wie je direct samenwerkt? Dat zijn ambitieuze, mede-analisten met een achtergrond in econometrie, psychologie, statistiek en marketing intelligence.

Wat je krijgt

• Een plek in een doelgericht, ambitieus team bestaande met volle focus op digital. • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij geen dag hetzelfde is. • Een organisatie die zichtbaar is in de markt, waardoor jouw baan impact maakt. • 25 vakantiedagen en 19 adv-dagen, met de mogelijkheid om je adv-dagen te laten

uitbetalen.

• Vakantiegeld, om een welverdiende vakantie te kunnen nemen. • Een gegarandeerde winstuitkering.

• Aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen.

• 10% korting op je boodschappen in onze Albert Heijnwinkels, tot € 300 per jaar. Dit breng je mee

Als grootste supermarkt van Nederland vullen we met onze 100.000 medewerkers dagelijks zo'n 5 miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze medior data insights analyst e-commerce. Zeker als je de broodnodige analytische skills en scherpheid naar Albert Heijn meebrengt. Ook heb je:

• Circa 3-4 jaar werkervaring met het analyseren van data middels bijvoorbeeld SQL. • Kennis van analytische systemen en methodieken zoals R /of Python, visualisatie (o.a.

Tableau of Power BI).

• Een afgeronde WO-Opleiding met data- en/of statistische basis zoals Econometrie, Technische Bedrijfskunde, Marketing intelligence of een studie waarbij

onderzoek/analyse een belangrijk onderdeel vormen.

• Communicatief sterk: het vermogen om complexe informatie aan een niet-technisch publiek uit te leggen.

• Je vindt het leuk om inzichten uit meerdere databronnen (transactiedata, digital analytics, markonderzoek) te halen én kan deze combineren tot concrete conclusies en adviezen.

• Ervaring en/of interesse in het opzetten en door ontwikkelen van klantsegmentatie voor B2B marketing doeleinde.

Zien is beleven. Dat geldt in onze winkels en zeker voor ons hoofdkantoor in Zaandam. Misschien wel jouw nieuwe werkplek waar je als medior data insights analyst e-commerce invloed hebt op Nederlands bekendste retailmerken.

Eerst meer weten voordat je de stap maakt naar AH online? Je kunt hiervoor contact opnemen met Aladar Horsky (Talent Acquisition Specialist Data Science & Analytics) per e-mail (aladar.horsky@ah.nl).

– geen bureau acquisitie-

Ahold Delhaize (inclusief AH, ETOS en Gall) staat niet toe dat deze vacature voor commerciële doeleinden gebruikt zal worden door een contractor cq agency. Bureau kandidaten die toch ongevraagd voorgesteld worden zullen niet in overweging genomen worden.

B

OL

.

COM

1

Data Engineer

Koning van de streaming stack UTRECHT

In document R WAS EENS E … (pagina 57-65)