Het is alweer voor de 33

ste

keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres.

Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de felbegeerde Easy Fit –vv Bargeres Schoolvoetbal wisselbokaal.

Dit jaar dingen er in totaal 28 teams mee voor één van de finaleplekken op vrijdag

29 september. Voor het eerst doen er ook gemengde teams mee bij de jongens groep 5-6 en jongens 7-8.

Net als 2 jaar geleden kunnen de teams ook nu weer proberen zoveel mogelijk te scoren om zo de Boni Penalty Bokaal in de wacht te slepen. In iedere categorie hebben we daarvoor 3 prijzen beschikbaar.

Graag willen wij alle deelnemers en begeleiders alvast heel veel succes wensen en dat de deelnemers wederom met net zoveel plezier zullen deelnemen aan dit 33

e

school-

voetbaltoernooi, want het meedoen is net zo belangrijk als het winnen.

Wij kijken er dan ook weer naar uit om iedereen welkom te heten en hopen dan ook dat we na 2 weken kunnen terugkijken op een geslaagd evenement!

6 De Lisdodde 2 6 KAS 1

7 KAS 2 8 KAS 3 9 De Lisdodde 1 10 De Lisdodde 2 11 De Lisdodde 3 12 De Lisdodde 4

Deelnemende teams 2017

Meisjes groep 5-6 Jongens groep 5-6 Meisjes groep 7-8 Jongens groep 7-8

Spelregels Penaltybokaal

- Iedere speler of speelster van elk team neemt 1 strafschop

- De strafschoppen worden allen genomen op een pupillendoel, afstand 8 meter. Bij jongens groep 7-8 worden de strafschoppen op een groot doel afgewerkt met een afstand van 11 meter.

- De teams leveren zelf een keeper, dit staat in het wedstrijdschema vermeldt.

- De puntentelling gebeurt via een uniek rekenmodel waarin het aantal deelnemers en de gescoorde doelpunten meegerekend worden.

- Het team met de meeste punten per categorie is winnaar.

De prijsuitreiking van de penaltybokaal volgt meteen na poulewedstrijden op de dagen dat deze worden afgewerkt.

I N D E L I N G K L E E D K A M E R S

Maandag 18 september Woensdag 20 september Maandag 25 september Woensdag 27 september Meisjes groep 5-6 Jongens groep 5-6 Meisjes groep 7-8 Jongens groep 7-8

Kleedkamer 1 Kleedkamer 1 Kleedkamer 1 Kleedkamer 1

De Brink 1 De Brink 1 De Vlonder 1 De Brink 1G (jongens)

Kleedkamer 6 Kleedkamer 6 Kleedkamer 6 Kleedkamer 6

De Vlonder 1G (meisjes) De Brink 1G (meisjes)

(5)

 De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB.

 Elk team is verplicht tenminste 5 minuten voor aanvang van de wedstrijden bij

 het aangewezen speelveld te zijn.

 Bij de jongens groep 7/8 wordt aan de scholen verplicht een grensrechter te leveren,

 minimale leeftijd is 15 jaar.

 Het, in het programma, eerstgenoemde team heeft bij het begin van de wedstrijd

 de aftrap en verdedigt het doel, welke het dichtst bij de kantine is gelegen.

 Indien twee of meer teams in hun poule gelijk eindigen, qua wedstrijdpunten, beslist het doelsaldo.

 Is ook dit gelijk, dan wint het team met de meeste doelpunten.

 Is ook dit gelijk, dan wordt er gekeken naar het onderlinge resultaat.

 Is er dan nog geen beslissing, dan worden door elk team 5 strafschoppen genomen

 door 5 verschillende spelers. De strafschoppen worden om en om genomen.

 Protesten tegen beslissingen van de scheidsrechter zijn niet mogelijk.

 In alle gevallen, waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooicommissie.

 Voor het intrappen worden door de v.v. Bargeres geen ballen beschikbaar gesteld.

 Bij gelijke shirts (kleur) speelt het eerst genoemde team met hesjes met afwijkende

 kleur, beschikbaar gesteld door de toernooicommissie. Na afloop van de wedstrijd dienen de hesjes ingeleverd te worden bij de toernooicommissie.

 Er wordt verwacht dat zowel leiders als spelers de douches en kleedkamers

 bij vertrek netjes achterlaten.

 Laat geen waardevolle voorwerpen e.d. open en bloot liggen.

v.v. Bargeres kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of vernieling.

 Tevens verwachten wij van iedere bezoeker, dat zij zich houden aan de huisregels van v.v. Bargeres.

 Bij verwondingen en/of blessures kunnen spelers zich melden bij de EHBO, of, indien nodig, de EHBO bij zich laten roepen.

 Het telefoonnummer van de kantine is 0591-630706.

2b 4 Het Palet 1 - KAS 1 -

penalty bokaal De Brink 1 en De Lisdodde 2 op veld 3a OPMERKING: De Brink 1 keept bij De Lisdodde 2 en De Lisdodde 2 keept bij De Brink 1

16.24 2a 5 De Lisdodde 1 - De Lisdodde 2 -

2b 6 De Barg 1 - De Brink 1 -

penalty bokaal Het Palet 1 en KAS 1 op veld 3a OPMERKING: Het Palet 1 keept bij KAS 1 en KAS 1 keept bij Het Palet 1

16.36 2a 7 De Lisdodde 2 - Het Palet 1 -

2b 8 KAS 1 - De Brink 1 -

penalty bokaal De Lisdodde 1 en De Barg 1 op veld 3a OPMERKING: De Lisdodde 1 keept bij De Barg 1 en De Barg 1 keept bij De Lisdodde 1

Speelduur 10 minuten

Prijsuitreiking penaltybokaal direct na de poulewedstrijden Nummer 1 en 2 plaatsen zich voor de finale

3a C 6 Het Palet 2 - KAS 3 -

penalty bokaal De Barg 1 en Het Palet 1 op het veldje tussen kantine en veld 3, doel 1 KAS 2 en De Vlonder 1G op het veldje tussen kantine en veld 3, doel 2

OPMERKING: De Barg 1 keept bij Het Palet 1 en Het Palet 1 keept bij De Barg 1 KAS 2 keept bij De Vlonder 1G en De Vlonder 1G keept bij KAS 2

14.10 2a A 7 De Barg 1 - KAS 1 -

2b B 8 KAS 2 - De Lisdodde 2 -

3a C 9 De Lisdodde 3 - Het Palet 2 -

penalty bokaal De Lisdodde 1 en De Brink 1 op het veldje tussen kantine en veld 3, doel 1 De Lisdodde 4 en KAS 3 op het veldje tussen kantine en veld 3, doel 2

OPMERKING: De Lisdodde 1 keept bij De Brink 1 en De Brink 1 keept bij De Lisdodde 1 De Lisdodde 4 keept bij KAS 3 en KAS 3 keept bij De Lisdodde 4

14.30 2a A 10 Het Palet 1 - De Lisdodde 1 -

2b B 11 De Vlonder 1G - De Brink 1 -

3a C 12 De Lisdodde 4 - KAS 3 -

penalty bokaal KAS 1 en De Lisdodde 2 op het veldje tussen kantine en veld 3, doel 1 De Lisdodde 3 en Het Palet 2 op het veldje tussen kantine en veld 3, doel 2

(10)

T 19 Winnaar poule A - Een na beste nr 3 U 20 Winnaar poule B - Nr. 2 van poule C V 21 Winnaar poule C - Nr. 2 van poule B

penalty bokaal Het Palet 1 + Het Anker 1 en De Vlonder 1 op veld 2b

OPMERKING: Het Palet 1 keept bij Het Anker 1 Het Anker 1 keept bij De Vlonder 1 De Vlonder 1 keept bij Het Palet 1

13.50 3 2 De Brink 1G - KAS 1 -

penalty bokaal De Vlonder 1 en Het Anker 1 op veld 2 OPMERKING: De Vlonder 1 keept bij Het Anker 1 en Het Anker 1 keept bij De Vlonder 1

14.10 3 3 De Vlonder 1 - Het Anker 1 -

penalty bokaal KAS 1 + De Brink 1G en Het Palet 1 op veld 2

OPMERKING: KAS 1 keept bij De Brink 1G De Brink 1G keept bij Het Palet 1 Het Palet 1 keept bij KAS 1

Het Anker 1 10 3 5 8

*************************************************************************************

Sponsoren Schoolvoetbal 2017

Hoofdsponsor/naamgever: Easy Fit EMMEN

Sponsoren: Hacom Sportprijzen

Boni Supermarkten Bargeres en Emmen Centrum

(15)

Finaledag schoolvoetbaltoernooi

Vrijdag 29 september worden de finalewedstrijden van het schoolvoetbaltoernooi gespeeld.

De finalisten dienen 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.

De leiders moeten zich dan melden in de bestuurskamer.

Voor aanvang van de wedstrijd (± 5 minuten) stellen de spe(e)l(st)ers en de scheidsrechter zich op bij de poort van veld 1 en lopen dan vervolgens het veld op.

Voor de finalewedstrijden worden door v.v. Bargeres naast scheidsrechters ook assistent scheidsrechters aangesteld.

De prijsuitreiking is direct na de laatste finalewedstrijd.

FINALEWEDSTRIJDEN

Meisjes 5/6 Jongens 5/6

……… - ……… ……… - ………

Aanvang 16.00 uur Veld 1a Aanvang 16.50 uur Veld 1a

Wedstrijdduur 2 x 12,5 min, 3 minuten rust Wedstrijdduur 2 x 12,5 min, 3 minuten rust Scheidsrechter ……….. Scheidsrechter ………

Meisjes 7/8 Jongens 7/8

Aanvang 17.30 uur Veld 1a Aanvang 18.15 uur Veld 1

Wedstrijdduur 2 x 15 min, 5 minuten rust Wedstrijdduur 2 x 20 min, 5 minuten rust Scheidsrechter ……… Scheidsrechter ………..…

(as.s. ………en ………)

Reglement Is er na afloop van de wedstrijd een gelijke stand, dan wordt er niet verlengd, maar worden er door elk team 5 penalty’s genomen (iedere keer door een andere speler of speelster).

De strafschoppen worden om en om genomen. Is ook dan nog geen beslissing verkregen, dan wordt doorgegaan met telkens 1 strafschop per team, net zolang totdat de beslissing is gevallen.