• No results found

OFFERTEFORMULIER EN OPMETINGSSTAAT

In document II. TECHNISCH GEDEELTE... 2 (pagina 42-51)

HOOFDSTUK 12 ONDERHOUDS- EN HERSTELLINGSWERKEN

IV. OFFERTEFORMULIER EN OPMETINGSSTAAT

Projectnummer:

OFFERTEFORMULIER

Spoor Oost

A. ALGEMENE VERBINTENIS

OFWEL (1)

De ondergetekende (naam en voornaam, hoedanigheid of beroep, nationaliteit, adres):

OFWEL

De vennootschap :

(handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel)

vertegenwoordigd door de ondergetekende(n)

OFWEL

De ondergetekende(n) en/of vennootschap(pen) die optreden als combinatie zonder rechtspersoonlijkheid (voor elke deelnemer dezelfde gegevens hieronder) :

1 Doorhalen wat niet van toepassing is.

Projectnummer:

combinatie die tegenover de aanbestedende overheid wordt vertegenwoordigd door één van hen, met name:

verbindt zich op zijn, resp. verbinden zich hoofdelijk , hun roerende en onroerende goederen tot de uitvoering, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van voornoemd bestek, van de in dit bestek beschreven opdracht,

tegen de som van :

(in cijfers : inclusief B.T.W.) EUR (in letters : inclusief B.T.W.) EUR

B. ALGEMENE INLICHTINGEN

(ingeval van combinatie zonder rechtspersoonlijkheid afzonderlijk voor elke deelnemer) - Ondernemingsnummer:

- BTW-nummer:

- RSZ-nummer:

- Erkenning als aannemer van werken:

- nummer:

- categorie(ën), ondercategorie(ën) en klasse(n):

- in geval van voorlopige erkenning, datum van toekenning:

C. ERKENNING VAN AANNEMERS VAN WERKEN

(Waarschuwing: valse verklaringen betreffende de erkenning van aannemers van werken kunnen leiden tot de toepassing van een in art. 19 van de Wet van 20 maart 1991 be-paalde sanctie.)

OFWEL (1)

De erkenning stemt overeen met de (onder-)categorie en klasse zoals bepaald door het bestek en het bedrag van deze offerte.

Projectnummer:

Rekening houdend met de stand van de aan de gang zijnde aannemingen zal het maxi-mumbedrag van de gelijktijdig uit te voeren werken, dat is vastgesteld voor de verkre-gen erkenningsklasse, door de sluiting van deze opdracht niet worden overschreden.

OFWEL

De erkenning stemt overeen met de (onder-)categorie en klasse zoals bepaald door het bestek en het bedrag van deze offerte.

Door de sluiting van deze opdracht zal het maximumbedrag van de gelijktijdig uit te voe-ren werken, dat is vastgesteld door de verkregen erkenningsklasse, worden overschre-den. De voorgeschreven afwijkingsaanvraag is bij deze offerte gevoegd.

OFWEL

De bewijzen van erkenning in een andere Lidstaat van de Europese Unie en van de ge-lijkwaardigheid van die erkenning zijn bij deze offerte gevoegd.

OFWEL

De bewijzen dat aan de voorwaarden voor erkenning is voldaan, zijn bij deze offerte ge-voegd.

D. ONDERAANNEMERS

Er zullen onderaannemers worden aangewend: JA / NEE (1)

Gedeelte van de opdracht dat in onderaanneming wordt gegeven:

Volgende onderaannemers zullen hiervoor worden aangewend:

Zij beschikken over volgende erkenning als aannemer van werken (in verhouding tot het deel van de opdracht dat zij zullen uitvoerven):

1 Doorhalen wat niet van toepassing is.

Projectnummer:

E. PERSONEEL

Er wordt personeel tewerkgesteld dat onderworpen is aan de sociale zekerheidswetgeving van een andere lidstaat van de Europese Unie:

JA / NEE (1)

Het betreft volgende EU-lidstaat:

F. OORSPRONG VAN DE TE VERWERKEN PRODUCTEN EN MATERIALEN OFWEL (2)

Voor de uitvoering van deze opdracht zullen geen produkten worden gebruikt die niet afkomstig zijn uit de lid-staten van de Europese Unie.

OFWEL

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 81, 5°, van het KB van 15 juli 2011,

gaat hierbij een afzonderlijke nota met vermelding van de herkomst van de te verwerken produkten en materialen die afkomstig van buiten de Europese Unie:

- ze vermeldt per land van oorsprong het bedrag, exclusief douanerechten, dat die produkten en/of materialen in de uitmaken;

- ze vermeld enkel de totale prijs van de grondstoffen, wanneer het gaat om producten en materialen die worden afgewerkt of verwerkt op het grondge-bied van de Europese Unie.

G. BETALINGEN

De betalingen zullen geldig gebeuren door overschrijving op rekening nr.

……….van de financiële instelling ...

geopend op naam van ………..

1 Doorhalen wat niet van toepassing is.

Projectnummer:

H. RSZ-VERPICHTINGEN

De Belgische inschrijver die bij de RSZ een bijdrageschuld heeft van meer dan 3.000 eu-ro in de zin van art. 62, § 1van het KB Plaatsing, voegt bij deze offerte alle inlichtingen over de in dezelfde bepaling bedoelde schuldvorderingen die bij zou bezitten.

De buitenlandse inschrijver, alsook de Belgische inschrijver die personeel tewerkstelt dat onderworpen is aan de sociale zekerheidswetgeving van een ander lidstaat van de Euro-pese Unie, voegt bij deze offerte desgevallend een attest dat uitgereikt werd door de be-voegde overheid en waarin bevestigd wordt dat hij, volgens de rekening die ten laatste de uiterste dag bepaald voor de ontvangst van de offerte, is opgemaakt, op die datum voldaan heeft aan de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is.

I. BIJLAGEN

Bij deze offerte zijn eveneens gevoegd:

- de gedateerde en ondertekende documenten, die het bestek verplicht voor te leggen;

- de modellen, monsters en andere inlichtingen, die het bestek verplicht voor te leggen.

Gedaan te ………op ……….

De inschrijver(s),

Projectnummer:

Documenten bij te voegen bij de prijsofferte zoals voorzien in artikel 30 kb TMBP

Document “werkwijze” voorzien in artikel 30, 1° van het KB TMBP Document “prijsberekening” voorzien in artikel 30, 2° van het KB TMBP

Het NIET bijvoegen van ingevulde, aangevulde en gedagtekende docu-menten geeft aanleiding tot de nietigverklaring van de offerte (

1

).

(1) Belgisch Staatsblad 27.12.2007 : Omzendbrief – Overheidsopdrachten – Tijdelijke of mobiele bouwplaatsen – Veiligheids- en gezondheidsplan – Praktische richtlijnen met betrekking tot de documenten die in toepassing van artikel 30, tweede lid, van het koninklijk besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen bij de offerte moeten worden gevoegd.

Projectnummer:

Document “WERKWIJZE”

zoals voorzien in artikel 30, 1° van het KB TMBP

Opdat de maatregelen vastgesteld in het veiligheids- en gezondheidsplan daadwerkelijk zouden toegepast worden bij de uitvoering van de werken verklaren de inschrijvers door het ondertekenen van hun offerteformulier dat zij de werken uitvoeren conform de werkmethode die voortvloeit uit onderhavig veiligheids- en gezondheidsplan. (zie para-graaf I. VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSPLAN in het offerteformulier).

Overeenkomstig artikel 30, 1° van het KB TMBP voegen de inschrijvers bij hun offerte daarenboven een afzonderlijk document dat verwijst naar het veiligheids- en gezond-heidsplan en waarin zij beschrijven op welke wijze zij de werken zullen uitvoeren om re-kening te houden met het veiligheids- en gezondheidsplan. De inschrijvers gebruiken hiervoor onderhavig modeldocument.

Alle inschrijvers zullen minstens een duidelijke beschrijving geven enerzijds van het ma-terieel (kraan, transportmiddel, veiligheidsmiddel, …) dat tijdens de werken ingezet zal worden en anderzijds van de gevolgde werkwijze tijdens de hierna vermelde kritieke handelingen tijdens de uitvoering van de werken:

Graven van putten en sleuven van meer dan 1.2m diepte:

Werken in de onmiddellijke nabijheid van nutsleidingen:

Werken op het domein van de KTA Campus De Brug:

Vervolgens vermelden alle inschrijvers de preventiemaatregelen en -middelen (inbe-grepen de collectieve en bijzondere persoonlijke beschermingsmiddelen) tegen de groot-ste risico’s van de arbeiders (uit te breiden volgens de wijze van uitvoering):

1. Elektrocutie/ brandwonden t.g.v. contact met nutsleidingen

2. Verwondingen t.g.v. hanteren gemotoriseerde machines (slijpmachines, cirkelzagen, …)

Projectnummer:

3. Werken in sleuven van meer dan 1.2m diepte

4. Andere persoonlijke beschermingsmiddelen en preventiemaatregelen:

5. Andere collectieve beschermingsmiddelen preventiemaatregelen:

6. Andere preventiemaatregelen en –middelen:

Gedaan te ………….……… de ……..…………

DE INSCHRIJVER

Pro-jectnummer:

Document “PRIJSBEREKENING” zoals voorzien in artikel 30, 2° van het KB TMBP Opdat de maatregelen vastgesteld in het veiligheids- en gezondheidsplan daadwerkelijk zouden kunnen toegepast worden bij de uitvoering van de werken, voegen de inschrijvers (artikel 30, 2° van het KB TMBP) bij hun offertes een afzonderlijke prijsberekening in verband met de volgende preventiemaatregelen en –middelen. Deze kosten met betrekking tot de veiligheid zijn evenwel inbegrepen in de respectievelijk opgegeven eenheidsprijzen en totaalprijzen van de prijsofferte. Indien de kosten als gevolg van de vermelde preven-tiemaatregelen en –middelen betrekking hebben op “specifieke” posten van de opmetings-staat dan worden zij afzonderlijk gespecificeerd.

Volgnr. Omschrijving der werken en leveringen Toelichting (desgeval-lend)

Kosten ingevolge VGP (excl BTW)

1 Werfinrichting algemeen: afsluiting werfzone, signalisatie

2 Afsluiting domein KTA Campus De Brug

3 Werken in de onmiddellijke nabijheid van

nutsleidingen

4 Werken in sleuven van meer dan 1.2m diepte

5 Andere preventiemaatregelen en –middelen

(facultatief)

Totale kostprijs preventiemaatregelen en -middelen

zoals inbegrepen in de respectievelijke eenheidsprijzen en totaalprijzen van mijn prijsofferte.

Gedaan te ………….……… de ……..……….

DE INSCHRIJVER

In document II. TECHNISCH GEDEELTE... 2 (pagina 42-51)