• No results found

CURRICULUM VITAE BELEIDSBEPALERS EN ORGANOGRAM De heer E. Alvarez

10. C REDIT L INKED B EHEER B.V

10.4 CURRICULUM VITAE BELEIDSBEPALERS EN ORGANOGRAM De heer E. Alvarez

De heer Alvarez heeft na zijn studie Econometrie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam ervaring opgedaan bij verschillende financiële instellingen, waaronder de ING Groep, Achmea Global Investors en Delta Lloyd Bank op het gebied van Asset & Liability Management en Portfolio Management.

Van 2002 tot 2008 heeft de heer Alvarez diverse functies vervuld binnen Faxtor Securities, een gespecialiseerde Asset Manager op het gebied van o.a. Asset-Backed Securities. Eerst als senior Quantitative Analyst en later als Portfolio Manager. Tevens was hij lid van het Investment Committee. In deze functies heeft de heer Alvarez kennis en ervaring opgebouwd in het structureren van fondsen op basis van Asset-Backed Securities. In 2008 heeft de heer Alvarez Linked Holding B.V. en Credit Linked B.V. opgericht. Credit Linked B.V. richtte zich op beleggingen in de financiering van vastgoed. Credit Linked B.V. heeft acht obligatieleningen uitgegeven met een totale grootte van € 12 miljoen euro.

Eind 2012 heeft de heer E. Alvarez Credit Linked Beheer B.V. opgericht. Sinds 2014 beheert Credit Linked Beheer B.V. het Huurwoningen Nederland Fonds, sinds 2016 het Groenwoningen Fonds, sinds 2018 het Duurzaamwoningen Fonds. Op de datum van het prospectus is de heer E. Alvarez bestuurder van alle bovengenoemde B.V.’s. In 2018 heeft de heer E. Alvarez Credit Linked Vastgoed Beheer B.V. opgericht.

De heer E. Alvarez is nooit veroordeeld in verband met fraudemisdrijven. De heer E. Alvarez is nooit officieel en openbaar beschuldigd en nimmer zijn sancties opgelegd door wettelijke of toezichthoudende activiteiten.

De heer E. Alvarez is nooit door een rechterlijke instantie onbekwaam verklaard om te handelen als lid van bestuurs-, leidinggevende of toezichthoudende organen van een uitgevende instelling of in het kader van het beheer of de uitoefening van de activiteiten van een uitgevende instelling. De heer E. Alvarez is nooit betrokken geweest bij faillissementen, surseances of liquidaties.

De heer J.A.H. Vorstenbosch

De heer Vorstenbosch heeft na afronding van de Hogere Informatica Opleiding aan de Hogeschool Eindhoven (1991) gewerkt bij Rabobank Nederland, IRIS/Robeco en De Veste Fondsbeheer. In 2010 richtte hij Byloshi Investments op en was hij tot en met 2014 beheerder van het Byloshi Investment Funds. Daarnaast heeft de heer Vorstenbosch Module 1 Chartered Financial Analyst (CFA) gevolgd en diverse opleidingen op het gebied van administratieve organisatie, EDP Auditing en beleggingsadvisering gevolgd.

De heer Vorstenbosch is per 1 januari 2017 in dienst getreden van Credit Linked Beheer B.V. als financieel directeur. De heer Vorstenbosch is eigenaar van Byloshi Investments (eenmanszaak). Byloshi Investments verzorgt voor twee opdrachtgevers (een deel van) de financiële administratie.

De heer J.A.H. Vorstenbosch is nooit veroordeeld in verband met fraudemisdrijven. De heer J.A.H.

Vorstenbosch is nooit officieel en openbaar beschuldigd en nimmer zijn sancties opgelegd door wettelijke of toezichthoudende activiteiten. De heer J.A.H. Vorstenbosch is nooit door een rechterlijke instantie onbekwaam verklaard om te handelen als lid van bestuurs-, leidinggevende of toezichthoudende organen van een uitgevende instelling of in het kader van het beheer of de uitoefening van de activiteiten van een uitgevende instelling. De heer J.A.H. Vorstenbosch is nooit betrokken geweest bij faillissementen, surseances of liquidaties.

Mevrouw F.E. de Jongh Swemer

Mevrouw de Jongh Swemer is na haar opleiding aan Babson College (Quantitative Methods en Investments) in 1999 begonnen bij destijds Trammell Crow Nederland (later TCN Property Projects), een beleggende vastgoedontwikkelaar. Ze heeft bij TCN bijna 9 jaar gewerkt en heeft zich zowel de financiële kant als de ontwikkelende kant van vastgoed eigen gemaakt door functies als financieel analiste, projectcoördinator, projectmanager en adviseur en tevens lid van de Investeringscommissie. Hierdoor is ze inhoudelijk bekend

70

met projectbegrotingen- en financieringen, aankoop- en verkoop vastgoed, due diligence, portfoliobeheer en projectontwikkeling.

Bij het destijds beursgenoteerde USG People heeft mevrouw de Jongh Swemer leiding gegeven aan zowel de vastgoed en facilitaire teams die verantwoordelijk waren voor honderden USG vestigingen alsmede de bijbehorende huur- en projectenadministratie en beheer van alle huur- en facilitaire contracten. Tevens was ze verantwoordelijk voor bijbehorende proces optimalisaties, risicobeheersing en compliance.

Begin 2018 is mevrouw de Jongh Swemer in dienst getreden bij Credit Linked Beheer om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te bewaken, verantwoording aan de AFM en RvC af te leggen, en bedrijfsprocessen waar wenselijk te in- danwel outsourcen.

Mevrouw F.E. de Jongh Swemer is nooit veroordeeld in verband met fraudemisdrijven. Mevrouw F.E. de Jongh Swemer is nooit officieel en openbaar beschuldigd en nimmer zijn sancties opgelegd door wettelijke of toezichthoudende activiteiten. Mevrouw F.E. de Jongh Swemer is nooit door een rechterlijke instantie onbekwaam verklaard om te handelen als lid van bestuurs-, leidinggevende of toezichthoudende organen van een uitgevende instelling of in het kader van het beheer of de uitoefening van de activiteiten van een uitgevende instelling. Mevrouw F.E. de Jongh Swemer is nooit betrokken geweest bij faillissementen, surseances of liquidaties.

ORGANOGRAM

Onderstaand organogram geeft een overzicht uit welke entiteiten de Beheerder bestaat en aan Credit Linked Beheer B.V. en haar beleidsbepalers gerelateerde of verbonden entiteiten. Naast het Huurwoningen

Nederland Fonds 2 is Credit Linked Beheer B.V. tevens Beheerder van het Huurwoningen Nederland Fonds, het Groenwoningen Fonds, het Duurzaamwoningen Fonds en het Ecowoningen Fonds.

Behoudens de heer R.P.H. Paardenkooper en de heer E. Alvarez zijn er geen andere personen die rechtstreeks of middellijk een belang in het kapitaal of de stemrechten van de Beheerder hebben. Beide aandeelhouders hebben gelijke stemrechten, welke worden gewogen op basis van het percentage aandelenkapitaal in bezit.

71 10.5 OVERIG

Cooster coaching accountants B.V., gevestigd aan Torenplein 25, 3772 CX te Barneveld, is als accountant verantwoordelijk zijn voor de controle van de jaarrekening van de Beheerder. Cooster coaching accountants B.V. is lid van de Samenwerkende Register Accountants (SRA).

De gecontroleerde jaarrekeningen van de Beheerder over 2016, 2017 en 2018 zijn beschikbaar op de Website en worden geacht door middel van verwijzing onderdeel uit te maken van dit Prospectus.

In 2019 heeft de Beheerder de lopende emissies van het Duurzaamwoningen Fonds en het Groenwoningen Fonds afgesloten. Ook heeft de vijfde emissie van het Huurwoningen Nederland Fonds plaatsgevonden alsmede de eerste emissie van het Ecowoningen Fonds. De combinatie van de lage rente in Europa en het tekort aan woningen in Nederland leidt tot een bovenmatige interesse in woningfondsen.

Er zijn geen verdere bekende tendensen, onzekerheden, eisen, verplichtingen of gebeurtenissen waarvan redelijkerwijze mag worden aangenomen dat zij in het lopende boekjaar nog wezenlijke gevolgen zullen hebben voor de Beheerder.

Bij beëindiging van het dienstverband van leden van de bestuurs-, leidinggevende en toezichthoudende organen van de Beheerder zijn geen verschuldigde uitkeringen overeengekomen in de arbeidsovereenkomst.

72

11. S TRUCTUUR

In onderstaande figuur is de structuur van het Fonds vereenvoudigd weergegeven.