• No results found

Algemene voorwaarden cattery Bobby’s Love

In document Bobby's Love (pagina 121-125)

Marlous Schotema, verder in deze overeenkomst aan te duiden als ‘Bobby’s Love’, en de koper van het kitten/de kittens, verder aan te duiden als de klant, verklaren het navolgende onderling te zijn overeengekomen:

- De klant mag het kitten komen bezoeken vanaf de leeftijd van zes weken.

- Wanneer de klant van de cattery schade berokkent aan eigendommen van Bobby's Love valt deze onder de aansprakelijkheidsverzekering van de klant.

- ‘Bobby’s Love’ ontwormt en ontvlooit de kittens volgens de richtlijnen van de dierenarts. Daarnaast zullen de kittens ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. - De kittens van ‘Bobby’s Love’ zijn gechipt en gezond verklaard voor de dierenarts. - Kittens mogen het nest verlaten vanaf de leeftijd van 12 weken.

- ‘Bobby’s Love’ geeft de klant het volgende mee: - Een huisdierpaspoort

- Een kittenpakket

- Inschrijfformulier voor het chipnummer bij het NDG - Afstammingsbewijs van het kitten

- Voorafgaand aan de koop van het kitten vindt er een kennismakingsgesprek plaats tussen ‘Bobby’s Love’ en de klant.

- Indien dit kennismakingsgesprek van beide kanten positief wordt ervaren wordt er een contract opgesteld dat door beide partijen wordt ondertekent.

- ‘Bobby’s Love’ zal naar haar beste kunnen en weten zorg dragen voor het kitten en verwacht dat de klant zit ook zal doen.

- Het kitten mag alleen voor de fok worden ingezet na goedkeuring van ‘Bobby’s Love’. - ‘Bobby’s Love’ wil graag dat wanneer de klant niet met het kitten gaat fokken, deze

gecastreerd wordt op een leeftijd van 6 maanden.

- Wanneer het kitten gekocht wordt door een medefokker wil ‘Bobby’s Love’ graag de mogelijkheid hebben om een kitten te kopen uit een nest dat gefokt wordt met de gekochte kat.

- Als het verkochte kitten voordat het de leeftijd van zes maanden bereikt een ziekte krijgt waarvan de oorzaak ligt bij de cattery, vergoed ‘Bobby’s Love’ de klant de ziektekosten tot 50% van de aanschafwaarde van het kitten.

- In het geval dat het kitten komt te overlijden voor het de leeftijd van zes maanden heeft bereikt en de klant kan bewijzen dat de oorzaak hiervan bij de cattery ligt, biedt de cattery de klant een nieuw kitten aan. Dit kitten zal komen uit een bestaand of

Cattery Bobby’s Love www.bobbyslove.tk 06-39237347

eerstvolgend nest. De klant is niet verplicht op dit aanbod in te gaan. Er wordt geen geld gerestitueerd.

- De klant dient de betaling voor of op de dag van de aankoop te voldoen.

- De klant verplicht zich jegens ‘Bobby’s Love’ zorg te dragen voor een passende en behoorlijke behandeling van het kitten. Indien beide partijen van mening verschillen over de vraag of het kitten de nodige zorg wordt onthouden, zal deze vraag aan een door ‘Bobby’s Love’ aan te wijzen dierenarts worden voorgelegd. De klant verplicht zich aan het onderzoek van de dierenarts mee te werken en het kitten daarvoor ter beschikking te stellen. De kosten van de dierenarts worden in eerste instantie voldaan door ‘Bobby’s Love’. Mocht echter blijken dat het kitten de nodige zorg onthouden is, dan heeft ‘Bobby’s Love’ het recht om het kitten terug te nemen.

De klant verplicht zich aan de teruggave van het kitten, met overhandiging van de stamboom, mee te werken en heeft in dat geval recht op een restitutie van maximaal 50% van het aankoopbedrag. Dit bedrag wordt verminderd met de transportkosten en de eventuele kosten van de ingeschakelde dierenarts.

- Indien de klant het kitten verkoopt aan een andere partij dient 'Bobby's Love' hiervan schriftelijk op de hoogte te worden gesteld. Blijft de klant hierbij in gebreke, dan wordt hiermee een boeten van € 250,- geriskeerd.

Met ondertekening in tweevoud gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden

‘Bobby’s Love’ De klant

Naam: Naam:

Handtekening: Handtekening:

Plaats: ……… Datum: ………

Cattery Bobby’s Love www.bobbyslove.tk 06-39237347

Bijlage XVI: Contract cattery

Contract cattery Bobby’s Love

De ondergetekenden:

Marlous Schotema

H.J. van der Veenstrjitte 14 9283 TP Surhuizum

e-mail: m.schotema@live.nl Telefoon: 06-39237347

website: http://www.bobbyslove.tk hierna te noemen ‘Bobby’s Love’, en

Naam: ………

Adres: ………

Postcode/Plaats: ……….

Telefoonnummers: ………..

hierna te noemen ‘de klant’, komen hierbij het volgende overeen: - ‘Bobby’s Love’ verbindt zich het dier te leveren aan de klant, die hiervoor het bedrag van € …...,…. is verschuldigd aan ‘Bobby’s Love’ over te maken op rekeningnummer 15.11.50.915 of contant te voldoen op het moment van verkoop. Indien het geld wordt overgemaakt dient het bedrag binnen te zijn op de datum van overdracht van het kitten. - De datum waarop het dier door de klant bij ‘Bobby’s Love’ zal worden afgehaald, danwel de datum waarop het dier door ‘Bobby’s Love bij de klant wordt gebracht is ………..

- Het betreft het kitten ……… (naam kat) ……… (ras) geboren uit de combinatie van kater ……… (naam kater) ……… (ras) en poes ……… (naam poes) ……… (ras) geboren op ……….., geslacht M/V chipcode …... bijzondere kenmerken ………... ……….

Cattery Bobby’s Love www.bobbyslove.tk 06-39237347

- Bij aflevering zijn er wel/geen gebreken geconstateerd.

In geval van constatering van gebreken verleend ‘Bobby’s Love’ de klant een reductie van € ……..,……….

- ‘Bobby’s Love’ is verplicht om het kitten met meelevering van in de algemene voorwaarden genoemde artikelen, op de hierboven genoemde datum in eigendom over te dragen aan de klant. Indien de artikelen niet door de klant ontvangen zijn op de eerder genoemde datum van overdracht van het dier, verplicht ‘Bobby’s Love’ zich om de artikelen binnen twee weken na ontvangst persoonlijk te overhandigen aan, of bij aangetekend schrijven, danwel met bericht van ontvangst ter post te bezorgen bij de klant.

- Dit kitten mag wel/niet voor de fok worden ingezet.

- De klant kan een optie nemen op een bepaald kitten, tegen betaling van 50% van de afgesproken verkoopprijs. In dat geval wordt het kitten niet meer beschikbaar gesteld aan andere kopers. Indien een klant interesse toont in een kitten, maar geen optie wil nemen kan niet worden gegarandeerd dat het kitten nog beschikbaar zal zijn op een later tijdstip.

Met ondertekening van dit document gaat u tevens akkoord met de algemene voorwaarden.

‘Bobby’s Love’ De klant

Naam: Naam:

Handtekening: Handtekening:

Bijlage XVII: Liquiditeitsoverzicht 2013

Tabel 52 Liquiditeitsoverzicht 2013

Kasverlagend Kasverhogend

Inkoop vaste activa cattery € 921 € 1.725 Verkoop producten cattery Inkoop vlottende activa cattery € 725 € 7.997

Verkoop diensten oppasservice Inkoop vaste activa oppasservice € 1.500

Inkoop vlottende activa

oppasservice € - Aflossen lening € 516 Loon eigenaresse € 3.683 Benzinekosten oppasservice € 1.694 Promotiekosten oppasservice € 484 BTW afdracht € 1.277 Eindsaldo € 1.077 Resultaat € 10.799 € 10.799

In document Bobby's Love (pagina 121-125)