3031ZE Rotterdam. 720,42 p/mnd. 83,76 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Hele tekst

(1)

Rubroek

Goudseplein 112

3031ZE Rotterdam

Netto huur

€ 720,42 p/mnd

Servicekosten

€ 83,76 p/mnd

Faciliteiten

(2)

Woningomschrijving

Midden in de gezellige volksbuurt Crooswijk ligt woongebouw Rubroek. In dit woongebouw is op korte termijn een 3-kamerappartement beschikbaar op de 2e woonlaag. De woning is gelegen aan de achterzijde. Deze woning is voorzien van een lichte woonkamer met een open keuken. De kookvoorziening is elektrisch. Uw badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet en biedt toegang tot de ruime hal en uw slaapkamer(s). Het fijne balkon betreedt u vanuit een slaapkamer. Hier geniet u van de buitenlucht. Door de grote raampartijen is het altijd licht in huis. De woning heeft een inpandige berging, is drempelloos en bereikbaar met de lift. Ter overname aangeboden: laminaat gehele woning (niet kosteloos). U kunt in het appartement gebruik maken van de persoonsalarmering en –opvolging van de zorgpartner. De huismeester is in deeltijd aanwezig. Minimaal 1 persoon, maximaal 2 personen. Geen inwonende kinderen toegestaan.

Voor de woningen in Rubroek gelden inkomenseisen. Let op: zonder een inkomensverklaring 2017 of 2018 van de belastingdienst en zonder een recente positieve goedhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder is verhuur NIET mogelijk. HUURTOESLAG NIET MOGELIJK!

Midden in het gezellige Crooswijk aan het Goudseplein ligt Rubroek. Het gebouw bestaat uit de serviceflat met zo'n 200 woningen en een zorgcentrum.

Aangrenzend bevindt zich het nieuwe Wijkservicepunt Crooswijk met de Vraagwijzer van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en met diverse instellingen op het gebied van zorg en welzijn. Ook kunt u hier terecht voor allerlei activiteiten die voor buurtbewoners worden georganiseerd.

Het openbaar vervoer ligt op loopafstand en brengt u zo in hartje centrum. De huismeester is in deeltijd aanwezig.

Kenmerken Faciliteiten

Netto huur € 720,42 p/mnd

Servicekosten € 83,76 p/mnd

Aantal kamers 3

Oppervlakte 75 m²

Energielabel D

Zorg aanwezig Huismeester Ontmoetingsruimte Winkels nabij (< 100m) OV nabij (< 100m)

Brochure Goudseplein 112, 3031ZE Rotterdam Pagina 2 van 4

(3)

Foto’s

Brochure Goudseplein 112, 3031ZE Rotterdam Pagina 3 van 4

(4)

Woning op kaart

Buurtinformatie

In Rubroek profiteert u van een groene omgeving én de stadse gezelligheid van Crooswijk. De wijk grenst aan het centrum van Rotterdam en heeft twee grote winkelstraten. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Jonker Fransstraat en de Goudsesingel. De wijk wordt begrensd door de Crooswijksesingel in het noorden, de Boezemweg in het oosten, de Goudsesingel in het zuiden en de Rotte in het westen.

Bij het bombardement op Rotterdam in de tweede wereldoorlog raakte het zuidelijk deel van Rubroek zwaar beschadigd. De brandgrens liep over het Goudseplein en de huidige Warande. Dit gedeelte is in de jaren ’40 en ’50 herbouwd. Veel inwoners van de wijk werkten vroeger bij de Jaminfabriek in Rubroek. Na de verhuizing van Jamin in 1957 vond een grootschalige sloop en nieuwbouwplaats. Op het Goudseplein staat nu het kauwgombalroze Jamin monument.

Het openbaar vervoer heeft u in Rubroek binnen handbereik. Zo heeft u alle vrijheid om leuke uitjes te ondernemen. In Rubroek woont u in een veilige omgeving.

Brochure Goudseplein 112, 3031ZE Rotterdam Pagina 4 van 4

(5)

Over SOR

Bij woningcorporatie SOR heeft u keuze uit een grote variatie in betaalbare 50+ huurwoningen.

De 57 woongebouwen liggen verspreid over Rotterdam, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland en Oostvoorne. Veiligheid, gemak en ontmoeting staan voorop voor wonen zonder zorgen. De gebouwen staan dicht bij winkels, voorzieningen en openbaar vervoer.

Bij ons klantcontactcentrum en in de woonwinkel kunt u terecht voor algemene vragen over de woongebouwen, huurzaken en de verhuur van vrijgekomen woningen. Meer specifieke zaken bespreken? Maak dan een afspraak met de woonconsulent of verhuurmakelaar.

Uw notities

U vindt bij SOR altijd een woning die bij u past!

verpleging zorg betaalbaar levendig rustig exclusief

SOR

Botersloot 175, 3011 HE Rotterdam | Postbus 22260, 3003 DG Rotterdam T (010) 444 55 55 F (010) 404 80 26 E huren@sor.nl

www.wonenbijsor.nl

twitter.com/SORwonen facebook.com/SORwonen youtube.com/SORwonen

Afbeelding

Updating...

Gerelateerde onderwerpen :