Te koop Gent. Loft met karakter op een rustige ligging in Gent Adres: Voorhavenlaan Gent D

Hele tekst

(1)

Te koop Gent

€ 620.000

Adres: Voorhavenlaan 33 102 | 9000 Gent

Loft met karakter op een rustige ligging in Gent

D9000-19299

(2)

In deze loft staat alles in teken van pure luxe. De loft, die twee verdiepingen inneemt en een bewoonbare oppervlakte heeft van 206m², vertoont een ongeëvenaarde combinatie van een klassevol en luxueus interieurdesign. De authentieke materialen, zoals de stalen balken en houten plafondbalken, toveren deze exclusieve loft om tot een ware architecturale parel. Met een terras van meer dan 30m² met een schitterend zicht op het groene buurtpark beschikt deze loft over heel wat potentieel.

De loft

U woont hier niet alleen in een beschermd stadsgezicht, maar ook op een absolute toplocatie in Gent. Gelegen in de boomende wijk Muide krijgt u hier een unieke

woonbeleving voorgeschoteld. Met het centrum van Gent op een steenworp verwijderd, maar ook tal van hippe eet- en drankgelegenheden nabij, biedt deze site u de ideale locatie.

De ligging

vanderbuild.be 2

(3)

In de open leefruimte wordt onmiddellijk duidelijk dat kosten noch moeite gespaard werd. De aanwezige staalstructuur, houten plafondbalken en warme betonvloer creëren samen met de moderne afwerking een authentieke sfeer met een luxueuze toets. De imposante raampartijen, die uitgeven op een ruim terras, brengen het daglicht overvloedig binnen en zorgen voor een bijzonder ruimtelijk gevoel. Ook in de keuken wordt hetzelfde gevoel doorgetrokken en kan u van ‘s ochtends tot ‘s avonds genieten van een strak design.

Deze leefkeuken, die volledig geïntegreerd is in de woonkamer, is dan ook de ideale plaats voor een gezellig maal onder familie of vrienden.

De leefruimte met open keuken

Een trap in de leefruimte leidt u naar de eerste verdieping van deze exclusieve loft. Op deze verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een kwalitatieve badkamer terug, die naadloos de sfeer van de rest van de loft overnemen.

Beide slaapkamers werden voorzien van een hoogstaande decoratieve afwerking en bieden u een mix van luxe en comfort. Ook de

badkamer straalt klasse uit. Dankzij de

kwalitatieve inloopdouche en ligbad kan u hier heerlijk ontspannen na een drukke werkdag.

De slaap- en badkamers

3

(4)
(5)

Bij een loft van dit kaliber hoort vanzelfsprekend een magnifiek terras. Dit terras van meer dan 30m², dat uitgeeft op een gezellig groen buurtpark, lost dan ook alle verwachtingen in.

Een betere plek voor heerlijke buitenmomenten zult u niet snel vinden.

Het terras

Deze high-end afgewerkte loft beschikt eveneens over een ruime kelder. Deze ruimte werd uitgerust met LED-verlichting en

automatische ventilatie, waardoor u hier over een bijzonder handige opbergruimte beschikt.

Extra

vanderbuild.be 4

(6)

Details

TYPE: LOFT BOUWJAAR: 2012 TUIN: Nee

TERRAS: 30m2 SLAAPKAMERS: 2

5

(7)

Adres: Voorhavenlaan 33 102 | 9000 Gent

Bijkomende informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: Ja Stedenbouwkundige bestemming: ['Woongebied']

Handhaving: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Nee

Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden: Nee Energie: EPC: 121 kWh/m² UC: 1225047

Het onroerend goed is beschermd als monument & stadsgezicht & dorpsgezicht (voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be)

vanderbuild.be 6

(8)

.

Wenst u een bezoek of heeft u bijkomende vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Gilles Waegebaert

0474 49 22 95

gilles.waegebaert@dewaele.com

Dewaele Gent | Kouter 98 Gent | gent@dewaele.com | BIV 506 582

(*)NV Dewaele Vastgoed met Advies, Ambachtenstraat 33 , 8870 Izegem, KBO: BE 0679.481.337, RPR Gent afdeling Kortrijk Informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtinggevend en verbindt partijen geenszins.

7

(9)

Afbeelding

Updating...

Referenties

  1. vanderbuild.be
Gerelateerde onderwerpen :