• No results found

The scenario’s Offline - Non-Durabels

Wasmiddel

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw gebruikelijke boodschappen doet. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft wasmiddel nodig en loopt daarom naar het pad waar deze staan. Uw oog valt op een fles wasmiddel en u bent van plan deze fles wasmiddel te kopen. U beseft u uiteraard dat deze fles wasmiddel ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Deodorant

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw gebruikelijke boodschappen doet. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft deodorant nodig en loopt daarom naar het pad waar deze staan. Uw oog valt op een bus deodorant en u bent van plan deze bus deodorant te kopen. U beseft u uiteraard dat deze bus deodorant ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Schoenen

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw schoenen koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft nieuwe schoenen nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een paar schoenen en u bent van plan deze schoenen te kopen. U beseft u uiteraard dat deze schoenen ook verkrijgbaar zijn in andere winkels bij u in de buurt.

Inktcartridge

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw computerbenodigdheden koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe inktcartridge nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op de benodigde cartridge en u bent van plan deze inktcartridge te kopen. U beseft u uiteraard dat inktcartridge ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Boek

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw boeken en tijdschriften koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuw boek nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een boek en u bent van plan dit boek te kopen. U beseft u uiteraard dat dit boek ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Online - Non-Durabels Wasmiddel

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw gebruikelijke boodschappen besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt

nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een fles wasmiddel en u bent van plan deze fles wasmiddel te kopen. U beseft u uiteraard dat deze fles wasmiddel ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Deodorant

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw gebruikelijke boodschappen besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft deodorant nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een bus deodorant en u bent van plan deze bus deodorant te kopen. U beseft u uiteraard dat deze bus deodorant ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Schoenen

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw schoenen besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft schoenen nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een paar schoenen en u bent van plan deze schoenen te kopen. U beseft u uiteraard dat deze schoenen ook verkrijgbaar zijn in andere web-shops.

Inktcartridge

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw computerbenodigdheden besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe inktcartridge nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op de juiste inktcartridge en u bent van plan deze inktcartridge te kopen. U beseft u uiteraard dat deze inktcartridge ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Boek

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw boeken en tijdschriften besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuw boek nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een boek en u bent van plan dit boek te kopen. U beseft u uiteraard dat dit boek ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Offline - Durabels Koelkast

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw elektrische apparaten koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe koelkast nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een koelkast en u bent van plan deze koelkast te kopen. U beseft u uiteraard dat deze koelkast ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Stofzuiger

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw elektrische apparaten koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe stofzuiger nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een stofzuiger en u bent van plan

deze stofzuiger te kopen. U beseft u uiteraard dat deze stofzuiger ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Horloge

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw sierraden koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuw horloge nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een horloge en u bent van plan deze horloge te kopen. U beseft u uiteraard dat deze horloge ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt. Laptop

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw elektronische apparaten koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe laptop nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een laptop en u bent van plan deze laptop te kopen. U beseft u uiteraard dat deze laptop ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Bureaustoel

Stelt u zich voor: U loopt in de winkel waar u meestal uw meubels koopt. U bent goed bekend in deze winkel, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe bureaustoel nodig en maakt een rondje door de winkel. Uw oog valt op een bureaustoel en u bent van plan deze bureaustoel te kopen. U beseft u uiteraard dat deze bureaustoel ook verkrijgbaar is in andere winkels bij u in de buurt.

Online - Durabels Koelkast

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw elektronische apparaten besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe koelkast nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een koelkast en u bent van plan deze koelkast te kopen. U beseft u uiteraard dat deze koelkast ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Stofzuiger

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw elektronische apparaten besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe stofzuiger nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een stofzuiger en u bent van plan deze stofzuiger te kopen. U beseft u uiteraard dat deze stofzuiger ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Horloge

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw sierraden besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuw horloge nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een horloge en u bent van plan dit horloge te kopen. U beseft u uiteraard dat dit horloge ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

Laptop

Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw elektronische apparaten besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe laptop nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een laptop en u bent van plan deze laptop te kopen. U beseft u uiteraard dat deze laptop ook verkrijgbaar is in andere web-shops. Stelt u zich voor: U surft naar de web-shop waar u meestal uw meubels besteld. U bent goed bekend in deze web-shop, weet wat er gebruikelijk is en wat u kunt verwachten. Verder bent u als vaste klant lid van het klantenprogramma. U heeft een nieuwe bureaustoel nodig en gaat naar de juiste pagina. Uw oog valt op een bureaustoel en u bent van plan deze bureaustoel te kopen. U beseft u uiteraard dat deze bureaustoel ook verkrijgbaar is in andere web-shops.

     

Appendix 5: Reliability Analysis Constructs