• No results found

Onderhoud van het wegennet

In document Ruimtevaartlaan district Deurne (pagina 77-83)

GEDRAGSCODE BIJ INFRASTRUCTUURWERKEN VOOR HET DRAAGLIJK MAKEN VAN DE HINDER

7. Onderhoud van werf en wegennet 1. Wekelijkse afhaling huisvuil

7.3. Onderhoud van het wegennet

Gedurende de volledige duur der werken worden de rijbanen, fietspaden en trottoirs in de werfzone en door de aannemer bevuilde zones behoorlijk gereinigd, onderhouden en indien nodig hersteld in de oorspronkelijke staat indien schade door de aannemer werd veroorzaakt.

Hij is verantwoordelijk voor de ongevallen die zouden voortspruiten uit een gebrek aan onderhoud.

Hij treft de nodige maatregelen om, conform het bestek, stofvorming, vervuiling en beschadiging van de wegen en ondergrondse installaties tegen te gaan.

Na voltooiing van de werken is de aannemer verplicht om de bouwplaats en de door hem bevuilde omgeving der werken grondig te reinigen, en dit overeenkomstig de aanduidingen van de projectleider.

Opgemaakt te Antwerpen, 28/08/2009

Peter De Pauw Ing. Philippe De Schryver

Projectencoördinator Speelruimte Leidend ambtenaar

_____________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________

Bestek SW/OD/09/5811 Speel- en sportterrein Ruimtevaartlaan

(stad Antwerpen – district Deurne) Aanleg van de speel- en sportterrein

= = = = = = = = = = = = = = = INSCHRIJVINGSBILJET

De ondergetekende (naam en voornaam) . . . . . . hoedanigheid of beroep . . . , nationaliteit . . . , woonplaats (land, gemeente, straat, huisnummer) . . . . . . .. . . , telefoonnummer . . . , faxnummer . . . OFWEL (1)

De vennootschap (handelsnaam of benaming) . . . . . . , rechtsvorm . . . , nationaliteit . . . , zetel (land, gemeente, straat, huisnummer) . . . . . . , telefoonnummer . . . , faxnummer . . . , vertegenwoordigd door de ondergetekende(n) . . . . . OFWEL (1)

De ondergetekenden die zich tijdelijk hebben verenigd voor deze aanneming (voor elk van de ondergetekende dezelfde gegevens als hiervoor) . . . . . . verbindt (verbinden) zich op zijn (haar-hun) roerende en onroerende goederen tot het uitvoeren van de opdracht, volgens de bepalingen en voorschriften van het bestek SW/OD/09/5811 voor de som, uitgedrukt in euro van:

(in cijfers) . . . (voluit) . . . te vermeerderen met 21 % btw (in cijfers) . . . (voluit) . . . dat is in totaal (in cijfers). . . (voluit) . . . A. - Inschrijvingsnummer(s) bij RSZ . . . - OND-nummer(s) (alleen in België) . . .

_____________________________________________________________________________________________________________

- Inschrijving op de lijst van de geregistreerde aannemers : nr. . . .categorie(ën) . . . . . .

- De aanstaande jaarlijkse zomervakantieperiode van het bedrijf loopt van . . . tot en met . . . (3)

(Gebeurlijke wijzigingen in de loop van de aanneming en de bijkomende jaarlijkse vakantieda-gen zijn vooraf schriftelijk ter kennis van het bestuur te brenvakantieda-gen)

- Inschrijvingsnummer(s) op de lijst van de erkende aannemers : . . . Ingeval het gaat om een voorlopige erkenning, datum van toekenning: . . . - Categorie(ën), ondercategorie(ën) en klasse(n) : . . .

B. - Inlichtingen betreffende de erkenning

(Valse verklaringen betreffende de erkenning kan de toepassing van een in artikel 19 van de wet van 20 maart 1991 bepaalde sanctie tot gevolg hebben).

a) Categorie en ondercategorie :

1° Deze erkenning(en) stemt(stemmen) overeen met de in het bestek bepaalde voorwaarden betreffende de categorie of ondercategorie (1)

OF

2° Deze erkenning(en) stemt(stemmen) niet overeen met de in het bestek bepaalde voorwaarden betreffende categorie of ondercategorie.

De voorgeschreven aanvraag tot afwijking moet bij deze offerte gevoegd zijn.

Een volledig dossier is bij de Erkenningscommissie ingediend om de vereiste erkenning te verkrijgen en een afschrift van het ingevolge artikel 6, § 2 van het koninklijk besluit van 26 september 1991 afgegeven getuigschrift is herbijgevoegd. (4)

b) Klasse

I. Bedrag van de offerte

1° Het bedrag van de offerte overschrijdt het maximum van de verkregen erkenningsklasse niet. (1)

OF

2° Het bedrag van de offerte overschrijdt het maximum van de verkregen erkenningsklasse.

De voorgeschreven aanvraag tot afwijking moet bij deze offerte gevoegd zijn.

Een volledig dossier is bij de Erkenningscommissie ingediend om de vereiste erkenning te verkrijgen en een afschrift van het ingevolge artikel 6, § 2 van het koninklijk besluit van 26 september 1991 afgegeven getuigschrift is hierbijgevoegd. (4)

II. Maximumbedrag van de gelijktijdig uitgevoerde werken.

1° Het totaalbedrag van de werken, zowel openbare als private, die in geval van gunning van de opdracht gelijktijdig zullen moeten worden uitgevoerd, rekening houdend met de

_____________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________

stand van de aan gang zijnde aannemingen, zal het overeenkomstig maximum van de verkregen erkenningsklasse niet overschrijden. (1)

OF

2° Het totaalbedrag van de werken, zowel openbare als private, die in geval van gunning van de opdracht gelijktijdig zullen moeten worden uitgevoerd, rekening houdend met de stand van de aan gang zijnde aannemingen, zal het overeenkomstig maximum van de verkregen erkenningsklasse overschrijden.

De in artikel 17 van het koninklijk besluit van 26 september 1991 bedoelde afwijkingsaanvraag is bij deze offerte gevoegd. (1)

C. - Mijn (onze) onderaannemers van vreemde nationaliteit, die aan de uitvoering van de opdracht zullen meewerken, hebben hun woonplaats in (land, en gemeente) . . . - Het bedrag van de werken, die zullen worden opgedragen aan mijn (onze) onderaannemers,

1° onderdanen van een EG-lidstaat, beloopt: . . . ...Euro (per land) 2° onderdanen van een ander land, beloopt: . . . ..Euro (per land)

D. - Mijn (ons) personeel heeft de volgende nationaliteit : . . .

E. - 1° Voor de uitvoering van deze opdracht zullen geen producten worden gebruikt die niet afkomstig zijn uit de lidstaten van de Europese gemeenschap (1) (5)

OF

2° Overeenkomstig de bepalingen van artikel 90. § 1. 4° van het koninklijk besluit van 8 januari 1996, betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken, gaat hierbij een afzonderlijke nota, gedateerd en ondertekend, houdende vermelding van de herkomst van de te leveren producten en/of van de te gebruiken materialen die niet afkomstig zijn uit Lid-staten van de Europese Gemeenschap.

- Zij vermeldt per land van oorsprong het bedrag, exclusief douanerechten, dat die producten en/of materialen in de offerte vertegenwoordigen.

- Als het gaat om producten en/of materialen, die worden verwerkt of afgewerkt op het grondgebied van de Lidstaten van de Europese Gemeenschap, vermeldt zij de waarde van die grondstoffen. (1) (5) (6).

F. - De betalingen zullen geldig gebeuren op rekening nr. . . ten name van: . . .

G. (Voor buitenlandse aannemers).

Bij deze offerte voeg(en) ik (wij) de in artikel 17bis. § 2. van het koninklijk besluit van 8 januari 1996, betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en

_____________________________________________________________________________________________________________

diensten en de concessies voor openbare werken, bedoelde attesten voor buitenlandse inschrijvers (1) (7).

Het opdrachtgevend bestuur mag alle nodige inlichtingen van financiële en morele aard omtrent de ondergetekende(n) (of omtrent de hier inschrijvende vennootschap) inwinnen bij andere instellingen.

H. - Bij deze offerte zijn eveneens gevoegd :

- de opmetingsstaat of inventaris, behoorlijk ingevuld, gedagtekend en ondertekend (in twee identieke exemplaren);

- de gedateerde en ondertekende bescheiden die volgens het bestek moeten worden overgelegd (in twee identieke exemplaren);

- de eventueel door het bestek vereiste modellen en monsters.

Opgemaakt te . . . , op . . . .2009

De inschrijver(s)

(1) Doorhalen wat niet van toepassing is.

(2) Zoals bepaald in artikel 100. § 2 van het koninklijk besluit van 8 januari 1996, betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken, moeten de prijzen in de offerte opgegeven worden in Euro. Een wisselgarantiebeding kan niet worden aanvaard.

(3) Alleen in te vullen als de vakantieperiode bekend is.

(4) Doorhalen indien aan deze voorwaarde niet voldaan is.

(5) Geen rekening houden met de door het bestek opgelegde producten of materialen van vreemde oorsprong.

(6) Wie deze aangifte niet heeft gedaan, wordt geacht voor de uitvoering van de hele aanneming geen vreemde producten of materialen te gebruiken.

(7) Bedraagt de schuld aan bijdragen meer dan 2 478,935 Euro, dan moeten bij de offerte alle inlichtingen over de eventuele schuldvorderingen worden gevoegd, zoals bedoeld in artikel 17bis. § 1. van het koninklijk besluit van 8 januari 1996, betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken.

_____________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________

INTENTIEVERKLARING

Project : ………..

Bouwplaats : ………..

Onderneming : ………..

Adres : ………..

………..

VERKLARING

Ondergetekende verklaart het veiligheids- en gezondheidsplan in zijn bezit te hebben.

Hij verklaart op de hoogte te zijn van de inhoud ervan, de verantwoordelijkheid te zullen nemen om al zijn werknemers en onderaannemers die voor zijn rekening werken, te informeren over de inhoud en toe te zien op de naleving ervan.

Bovendien verklaart ondergetekende alle voorschriften ervan duidelijk begrepen te hebben.

De kosten hieraan verbonden zijn opgenomen in de posten van de meetstaat.

Voor akkoord, Datum __/__/____

Ondernemingshoofd

_____________________________________________________________________________________________________________

INTENTIEVERKLARING

Project : ………..

Bouwplaats : ………..

Onderneming : ………..

Adres : ………..

………..

VERKLARING

Ondergetekende verklaart het MINDER HINDER hoofdstuk in zijn bezit te hebben.

Hij verklaart op de hoogte te zijn van de inhoud ervan, de verantwoordelijkheid te zullen nemen om al zijn werknemers en onderaannemers die voor zijn rekening werken, te informeren over de inhoud en toe te zien op de naleving ervan.

Bovendien verklaart ondergetekende alle voorschriften ervan duidelijk begrepen te hebben.

De kosten hieraan verbonden zijn opgenomen in de posten van de meetstaat.

Voor akkoord, Datum __/__/____

Ondernemingshoofd

In document Ruimtevaartlaan district Deurne (pagina 77-83)