• No results found

Ten tijde van het afronden van de klinische testen, medio 2000, speelde tevens een verzoek tot toelating op de Europese markt. Na het afronden van deze testen diende de uitvinder voor een commissie (The Council of Institute Duitsland, zie het internet voor meer info over dit soort Councils) te verschijnen waarbij de rapportage van de resultaten van de klinische testen als bewijs dienden. (Deze rapportage, inclusief notitie van de Council, is als apart bestand op de website te vinden, aan te klikken.) Hij heeft daartoe op 22 juni 2000 ter plekke zijn Energetic Corrector gedemonstreerd. Verder is nog het vermelden waard dat het

apparaat het beste, beter functioneert indien de ruimte een bepaalde (wat hogere) warmte en (lucht) vochtigheid heeft. Ondanks de wat geringere warmte en vochtigheid werkte zijn apparaat toch naar behoren en was een ieder enthousiast over de werking hiervan. Er

werden zelfs uitlatingen gedaan in de trend van: Uniek en fantastisch. Men heeft het dan ook toegelaten met zelfs een aanbeveling voor gebruik in medische praktijken!

Met dit soort resultaten lijkt het mij voor een ieder toch steeds duidelijker te worden dat het echt werkt. Neem daarbij nog dat er zelfs mensen uit Europa zijn die speciaal naar Nederland komen en daar voor een week verblijven teneinde diverse behandelingen te laten doen.

Men doet overigens wel degelijk onderzoek naar met name de Energetic Corrector. Mij bekend is een universiteit in Duitsland, volgens mij Köln. Daarmee wil ik zeggen, dat hoewel er geen ruchtbaarheid aan word gegeven, wel degelijk op de achtergrond, precies…

Want hoe makkelijk kan het zijn? Ik bedoel dat het toch vrij eenvoudig is om, voor eens en altijd, aan te tonen of de AN-DI Energetic Corrector, en (natuurlijk) de Aqua Bio Elektrolystor werkelijk doen wat (ook hier zoal) beweert word.

Gezien het door mij hier zoal beschrevene zal binnen enkele (3 tot 5) minuten voor een ieder duidelijk zijn in welke mate de AN-DI Energetic Corrector ook doet wat deze beloofd. Het fijne is verder dat men dit alles, inclusief de patiënt met (de) eigen ogen kan zien.

Als dan ook nog alles wat hier ten tonele opgevoerd wordt niet voldoende zou zijn, naast de gepresenteerde klinische studies en betrokkenheid van UNESCO. Dan is de ultieme test toch uiteindelijk wel het volgende: Men neme een aantal patiënten waarvan zonder twijfel, door de reguliere (medische) gezondheidszorg is vast komen te staan aan welke ziekte zij lijden.

Dan onder toezicht van de eigen (behandelend) medisch specialisten samen met onafhankelijke medici een behandeling met de AN-DI Energetic Corrector.

P.S.: Het beste kan de patiënt de uitslag van zijn bloedonderzoek meenemen en eventueel het resultaat van een scan, naast een eventuele lijst van gebruikte medicamenten. Niet alleen geeft dit, op voorhand al, een beter beeld van de (reeds door de eigen specialist) gestelde diagnose, ook geeft dit de behandelaar die van de AN-DI apparatuur gebruik maakt een indicatie van wat de patiënt zou mankeren. Opgemerkt dient nog te worden dat niet alleen patiënten gebruik kunnen maken hiervan, nee feitelijk elk levend wezen.

Alle goede bedoelingen ten spijt weet ik inmiddels heel goed dat de praktijk weerbarstiger is dan in eerste instantie gedacht. U mag rustig weten dat ik de uitvinder RS al vanaf eind jaren

’90 ken en sindsdien mede heb geprobeerd om dit onder de aandacht van een ieder te brengen waaronder zelfs onze (toenmalige) regering. Was het de uitvinder eerder al niet gelukt om dit onder de aandacht (van ook de regering) te brengen, ik kwam er rond het jaar 2000 ook al vrij snel achter hoe het echt (niet) werkt. Zelf had de uitvinder reeds medio de jaren ’90 contact met diverse bedrijven gezocht om een samenwerkingsverband aan te gaan.

Dit om te kijken, te bewijzen, vast te leggen wat zijn apparaten in deze segmenten voor de ondernemers zouden kunnen betekenen. Bijvoorbeeld bij een kassenbouwer die onder meer bananen en tomaten kweekte. Sprekende resultaten na het gebruik van zijn apparaten, zowel de Energetic Corrector om zaden resistent voor ziektes te maken als ook hun groei te activeren en te versterken wat bij de bananen leidde tot een geheel ander soort. Deze waren veel kleiner en zoeter dan de normaal verkrijgbare bananen. Daarnaast was de opbrengst per eenheid veel meer. Zijn andere apparaat de Aqua Bio Elektrolysator werd gebruikt voor de productie van dat speciale Aqua di AN-DI waarbij het witte (e) water gebruikt werd om de groei te bevorderen Daarnaast had de uitvinder contact met een eieren producent om deze resistent te maken tegen zaken zoals salmonella. Daarbij nog de kippen behandelen met de Energetic Corrector en het gekleurde (e’x) Aqua di AN-DI voor de kippen om te drinken.

Verdere gegevens zijn mij helaas niet bekend. Blijft het bij het voorbeeld. IK denk wel dat, gezien ook wat de apparaten allemaal kunnen dat dit tot mooie resultaten heeft geleid. En dit zijn alleen nog maar een paar voorbeelden en wat zou het niet kunnen betekenen indien dit bij nog veel meer sectoren toegepast gaat worden!

Belangrijk is hier om nog te benadrukken dat het gebruik van de apparaten mede bijdraagt aan het terug dringen van het gebruik van zaken zoals antibiotica omdat de dieren het gekleurde e’x Aqua di AN-DI te drinken krijgen. Verder draagt het bij aan preventie in het kader van zaken zoals BSE (gekke koeien ziekte) en verspreiding hiervan omdat het ook als aerosol gebruikt kan worden door middel van verneveling. Wat te denken van het feit dat ook palmen resistent gemaakt kunnen worden wat onder andere betekend dat men deze ook hier in Nederland (het hele jaar door) kan houden. Denk ook aan zaken zoals het gebruik bij een waterleidingsbedrijf, bij het reinigen, zuiveren van verontreinigd water. Bij productie van zaken zoals voedsel. En dat zijn dan nog maar een paar voorbeelden van toepassingen.

N.B: Maar wat een menselijk en financieel leed had al wel niet voorkomen kunnen worden.

Dan nu al levend in de nieuwe Gouden Eeuw, dan nu al levend als ware men in het paradijs.

Als men het toen maar had ingevoerd. Maar ja, als geldt niet en as is verbrande turf

Wetenschappers meten, want meten is weten, Het lijkt er sterk op dat, alhoewel men het weet,

Men er tot op heden niets van wil weten

Hierna beschrijf ik dan hoe dat alles zo’n beetje is gelopen en noem de betrokken personen bij naam en het mooiste is dat ik van alles bewijzen heb. Veel plezier bij het lezen

Het begon voor mij medio 1999 toen ik de uitvinder voor het eerst ontmoette. AL snel werd duidelijk dat ik hem zou kunnen helpen bij zijn pogingen de uitvindingen onder de aandacht te brengen teneinde deze te kunnen gaan verkopen. Om de zaak uit te bouwen was geld nodig wat hij zelf niet had. Banken wilden geen lening verstrekken. Toen diende zich medio het jaar 2000 de mogelijkheid aan om subsidie aan te vragen. Gezien ook berichten waarin biotechnologie als speerpunt van het kabinetsbeleid zou worden bood dat op voorhand al ongekende mogelijkheden. Op 16 oktober heb ik het ministerie van economische zaken aangeschreven ter attentie van de minister mevrouw Jorritsma. Dit alles aangetekend en voorzien van de nodige bijlagen die aan duidelijkheid niets te wensen over lieten. Voor de zekerheid zelf op 18 oktober gebeld en mevrouw Jacqueline Zaat heeft mij bevestigd dat e.e.a. aangekomen was. Het origineel naar het ministerie en een kopie de organisatie in.

Deze ging naar degene die ging over dit soort aanvragen en wel was dit dhr. Mr. E.J. de Vries, Directeur Generaal Chemie en Industriële Processen. Nou dan moest het wel goed komen Echter toen geen reactie kwam heb ik op 02 januari 2001 zelf wederom telefonisch contact opgenomen en toen werd mij verteld dat ik bij dhr. Horning moest zijn, van de afdeling biotechnologie. Op zijn verzoek heb ik nogmaals alle bescheiden en nu per fax toegezonden.

Nou dan komt het nu zeker wel goed

Echter toen ik ook hier (weer) niets gehoord had heb ik nogmaals op 09 maart 2001 het hele pakket documenten aan minister mevrouw Jorritsma gestuurd. Toen kwam er waarachtig op 14 maart 2001 een brief van het ministerie van economische zaken ondertekend door dhr.

Horning met daarin dank u wel en alstublieft hierbij de documenten retour. Nou dat was dan wel een domper gezien ook alle gesprekken en verwachtingen. Maar weer eens gebeld en de heer Horning kon mij nog wel vertellen dat er voor bepaalde subsidies nog een ander adres was en dat daar ook wel mogelijkheden zouden kunnen liggen. Hij had verder geen interesse en wenste ons nog veel succes bij de bedrijfsactiviteiten.

Toen heb ik in overleg met de uitvinder op 28 mei 2001 Senter via de telefoon benaderd en gesproken met de heer L.T. van Houten. Naar aanleiding daarvan heb ik op 02 juni zowel via de mail als ook per post hem ook alle documentatie toegezonden. Op 12 juni telefonisch contact gehad en hij wilde graag nog aanvullende documentatie ontvangen. Op 26 juni wilde hij ook nog aanvullende referenties van een bank dan wel bedrijf om dit ook mee te nemen in zijn beoordeling. Ik zei hem in dat gesprek dat we misschien beter nog in samenwerking met bijvoorbeeld een TNO onderzoek naar de AN-DI apparaten konden laten uitvoeren want dan heb je echt het bewijs hoe waardevol dit alles is. Helaas zag de heer van Houten daar niets in en aangezien de uitvinder ook nu wel weer wist hoe laat het was heeft hij geen verdere actie ondernomen en zodoende is dit op niets uitgelopen. Van dit alles heb ik nog de bewijzen, artikelen en zelfs nog de brief en retour envelop van het ministerie.

Van het grootste belang is hier niet alleen dat men van de apparaten en hun werking toen in 2000, aantoonbaar, al op de hoogte was, ook de informatie zoals door AN-DI beschreven is hier van het grootste belang. Want wat daar zoal beschreven wordt is niet mis en ik durf zelfs te stellen dat, indien men toen de AN-DI apparaten reeds had ingevoerd, onze hele

maatschappij, zelfs de wereld, er nu heel anders had uit gezien. Hoezo crisis door een virus, hoezo pandemie en hoezo de feitelijk onnodige sterfgevallen!

Neem daarbij nog de vele andere voordelen van deze werkelijk unieke apparaten en het moge duidelijk zijn dat er sprake is van een gemiste kans, wat zeg ik, dè gemiste kans van de eeuw, van het millennium, van alle tijden durf ik rustig te stellen. Zoals ook al eerder door mij aangehaald vind ik het een hele vreemde zaak dat ‘men’ van officiële zijde nog steeds niks ziet in dit alles. Zelfs met een aanbevelingsbrief van UNESCO, toch een organisatie van formaat en betekenis, mocht het niet baten. Dat geeft te denken!

Maar hoe kan dat nou, vroeg en vraag ik me nog steeds af?! Het kabinet wilde (toen) al de biotechnologie als speerpunt van het kabinetsbeleid maken. Gezien de artikelen die nu nog steeds vrijwel dagelijks op de diverse media te lezen vallen wil men, wil de politiek, feitelijk nog steeds hetzelfde. Maar de echte vraag moet hier zijn: Wat wil men nu echt? En wat wil men dan beslist niet. Nou ik denk dat ‘men’, dat de politiek, alsmede wetenschappers en aanverwante onderzoekers het wel graag willen weten, maar er niets van willen weten!

Dat zou dan wel een heleboel duidelijk maken. Alleen waar zegt men dan ‘nee’ tegen, waar dan ook ziet men zoal vanaf? Van wat is men dan wel op de hoogte, maar wil men niets van weten? Nou dat zal ik u aan de hand van de diverse documenten, zoals ook gestuurd aan het ministerie in het jaar 2000. Ik zal verderop, als jaarafsluiting, een aantal hoogtepunten beschrijven en voor de rest heb ik deze, alsmede andere documenten, onder een aparte noemer op de homepage laten plaatsen welke door middel van aanklikken te lezen zijn.

Waarom aan het eind? Dit is om het jaar af te sluiten. Aangezien er geen fysiek vuurwerk afgestoken mag worden dit jaar, heb ik gemeend om toch, aan het eind, voor nog wat echt, alhoewel non verbaal, vuurwerk te zorgen. Dit is voor een ieder gratis te bekijken en ik vertel u vast om goed te gaan zitten. Nog wel net iets meer dan het (standaard) vuurwerk wat ik hier aan u presenteer, nee dit is werkelijk explosief, edoch mens en diervriendelijk vuurwerk, wat u hier kunt lezen onder het motto: Het oude jaar explosief uit, het nieuwe met hoop in Verder zijn er op de homepage nog meer documenten in te zien, door deze aan te klikken die ook zeker de moeite van het lezen waard zijn. De uitvinder had zelf reeds begin jaren ’90 in Duitsland zijn apparaten gedemonstreerd, daarna het land uitgezet, toen in Nederland zijn geluk opnieuw eerst beproevend in loondienst, toen als zelfstandig ondernemer met een eigen praktijk en bezig met het verder verkondigen van zijn boodschap. Na het inmiddels helpen van duizenden patiënten diende uitbreiding zich aan en behoefte aan financiering ontstond, edoch niet gelukt. Eind jaren ’90 de politiek aangeschreven, helaas. Medio 2000 opnieuw aangeschreven, wederom helaas. Hij gaf de moed echter niet op!

Dan moet ik misschien nog maar weer eens de politieke partijen aanschrijven. We staan immers weer aan de vooravond van nieuwe verkiezingen (maart 2021). Laat het volk

beslissen! Maar dan moet men het wel weten! Welke partij durft het aan om serieus werk te maken van de invoering van de Energetic Corrector, ook door het op termijn standaard op te laten nemen in het (vergoedingen-) pakket. Welke partij ook geeft een ieder weer de hoop op een (echt) realistische nieuwe toekomst? Dat wil toch elke partij lijkt mij zo.

Dan ook maar gelijk goede doelen en overige per mail aanschrijven, voorzien van informatie waar dit alles te vinden. Dat zou dan toch voldoende moeten zijn. De inhoud van de website spreekt immers voor zich. Want hoeveel van deze goede doelen en overige (instellingen, stichtingen en wat dies meer zij) zijn er wel niet. Dat loopt in de duizenden. Er zal er toch wel eentje zijn die er (serieus) wat in ziet. Gezien de hoeveelheid dan maar beginnen met de, zeg maar, top 25 en kijken of er reacties zijn. We gaan het zien

Een interessant idee is om dit als particulier te kopen en ook als noaberhulp te gebruiken. Ik zie dit als dat een particulier koopt alleen, of samen (met gezin/familie/straat) een apparaat en men laat een ieder hiervan meeprofiteren. Gezien het apparaat kan men het ook inzetten voor bijvoorbeeld mobiele teams, die als het nodig is, snel in actie kunnen komen

Overige interessante ideeën zijn dat het uitermate geschikt is voor ontwikkelingswerk en bedenk alleen maar eens wat het kan doen voor de mensen daar, de drinkwater kwaliteit dusdanig verhogen dat het tevens zorgt voor desinfecteren en het onschadelijk maken van schadelijke bacteriën en virussen. Voeg daarbij de Energetic Corrector en we kunnen hier samen nog veel ook voor onze medemensen betekenen. Dat alleen lijkt mij al voldoende reden dit nog vandaag in te voeren. Zeker met de boodschap van het kabinet

Verder betekend de grootschalige, landelijke uitvoering hier in Nederland een enorme impuls voor de werkgelegenheid, voor de export, voor onze boeren die dan ineens als

grootgrondbezitters een onvermoede rijkdom bezitten die tot dan toe soms meer als een last werd ervaren, zij kunnen dan immers nooit vermoedde producten verbouwen, vrij van ziektes en het minimaliseren van het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen en wat dat ook voor het milieu betekend moge duidelijk zijn.

Een weldaad voor welzijn en welvaart. Bijdrage in het terug dringen van klassenverschillen omdat door het toenemende schatkistoverschot, denk alleen al aan de besparing van het gebruik van medicamenten en aanverwante gezondheidskosten, de belastingen omlaag kunnen, de lonen en uitkeringen omhoog, waardoor vooral de minder bedeelden er heel sterk op vooruit gaan, zelfs weer kunnen gaan werken. Indien ziek kan men genezen en door het bouwen van nieuwe fabrieken voor al dit nieuwe neemt de werkgelegenheid toe.

Niet alleen de werkgelegenheid, ook de levensvreugde en hoop nemen toe; hoop en zicht op eindelijk eens een echte betere mooie nieuwe toekomst voor iedereen, onder het motto:

Indien niets onmogelijk is is alles mogelijk

Naschrift

Speciaal voor de wetenschappers, artsen, doktoren en specialisten onder ons