• No results found

Liefde is het toverwoord

Zet nu de mp3 aan die je gedownload hebt of nu gaat downloaden via de link onderaan de video. Luister de hele track tot het einde af, dan heeft dat het meeste effect.

Als je de mantra gaat luisteren zorg dan dat je zo comfortabel mogelijk gaat zitten of liggen.

Doe je oortjes in of je koptelefoon op, of speel het af over je boxen zodat mijn stem en de Helende klanken het meest tot zijn recht komen.

Dan ga je beginnen om de chakra’s in balans te brengen door de posities toe te passen;

Luister naar de woorden van de mantra en probeer te visualiseren dat “je hart nog meer zich vult met onvoorwaardelijk liefde, compassie en vergeving zodat je op het diepste niveau mag helen en daardoor nog meer van jezelf en de ander mag houden” , terwijl je naar de muziek, helende klanken en mijn woorden luistert.

Liefde is het toverwoord

Margaretha

Download de mp3 track onderaan deze video.

• Video 9: Licht en liefde sturen vanuit je Hart:

Lief mooi mens,

In de vorige video’s heb ik je allerlei tools meegegeven om je zelf helende vermogen te activeren, en je bent je bewust dat gedachten-krachten zijn, Woorden en intenties een enorme invloed hebben op jezelf, helende klanken, mantra’s en geuren je helpen om op een nader niveau te resoneren én een tool om de ander en jezelf te vergeven op een heel diep niveau.

Het is ontzettend mooi en belangrijk dat je je zelf in deze training alle tijd, licht en liefde hebt gegeven. Alles begint natuurlijk bij jezelf en nadat je de oefeningen van dit programma 22 dagen beoefend hebt mag je dit nu ook gaan doorgeven!

Dit mag je gaan doen met een extra oefening die ik je niet wil onthouden en het gehele programma compleet maakt.

Zelf word ik het aller gelukkigste van liefde geven aan iemand anders, ik heb gemerkt dat hoe meer ik onvoorwaardelijk liefde geef, hoe meer het stroomt en hoe meer ik het ook zelf ervaar en ook weer kan geven. Het is een

onuitputtelijke bron die alleen maar groeit naarmate je er gebruikt van maakt!

Vaak hebben mensen het over onvoorwaardelijk liefde maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Het is geven, in dit geval liefde, zonder er dan ook maar iets van terug te verwachten of te willen. Helemaal vanuit het hart, dat is onvoorwaardelijk liefde. Liefde kent géén voorwaarden!

Het belangrijkste is dat we ons realiseren dat we allemaal Licht en Liefde zíjn en dat deze bron onuitputtelijk is!

Als je gaat zitten om deze mantra op te zeggen ga dan lekker comfortabel zitten en leg je geopende handen op je knieën of op je schoot.

Visualiseer een situatie, een persoon of dier, de natuur of de wereld aan wie of wat jij de helende liefdes energie wil sturen.

Onthoud goed dat gedachten krachten zijn en als jij deze mantra met onvoorwaardelijk liefde naar iemand of iets stuurt zal het zeker op de juiste tijd en juiste plaats zal aankomen als je je echt verbind vanuit je hart.

Visualiseer het licht waar we vandaan komen en ook weer naar toe gaan, Laat dit licht via je geopende handen in je hart stromen.

Zeg dan: “Vanuit mijn hart stuur ik Licht, Liefde en Kracht naar alle doelen die belangrijk zijn voor..………., en naar wat voor een ieder hoogste goed is”

Laat het Licht en de Liefde aankomen op de juiste tijd en de juiste plaats”

Doe je oortjes in of je koptelefoon op, of speel het af over je boxen zodat mijn stem en de Helende klanken het meest tot zijn recht komen.

Je kan ook de speciale helen vanuit het hart mix in een brander of diffuser doen of je eigen favorieten olie gebruiken.

Liefde is het toverwoord

Margaretha

Download de mp3 track onderaan deze video.

• Video 10: Vanuit mijn hart... dank ik jou!

Lief mooi mens!

Ik wil je graag meegeven dat alles wat je denkt, doet, zegt én waar je je mee verbindt een weerslag en invloed heeft op jou en dus ook op je leven en iedereen om je heen! We leven hier op aarde en helaas is niet elke dag een feestje en is het voor jou heel belangrijk dat je bij jezelf blijft en je elke dag verbindt met liefdevolle gedachtes en handeling.

Ik hoop met héél mijn hart dat je dit programma tot een dagelijks ritueel voor jezelf maakt. Je kan natuurlijk zelf kiezen welk van de mantra’s en helende klanken je kiest en wat je nodig hebt per dag.

Zelf begin ik vaak s ’morgens met de hand op mijn hart en hand en op mijn zonnevlecht en gebruik ik de Roll-on helen vanuit het hart mix

en zeg ik de mantra: Vanuit mijn hart stuur ik Licht, liefde en kracht naar mijzelf en wat voor mijn hoogste goed is” of gebruik ik de Ho’oponopono als het een lastige situatie betreft of wanneer ik teleurgesteld ben.

Regelmatig gebruik ik ook de ik lange verdieping’s mantra (video 8) om de chakra’s in balans te brengen.

Ik hoop dat je hebt genoten van dit onlineprogramma en nogmaals dat je dit tot een dagelijks ritueel kan maken, heb je ook zo genoten van de muziek tracks en mantra’s?

Kijk dan eens op onze webshop naar de downloads ‘Engelen Mantra’s en gebeden.

Twaalf tracks die helemaal speciaal gecomponeerd en gespeeld zijn om je helpen inspireren, verbinden en verdiepen met het Licht en de Liefde van God en de Engelen met prachtige klanken en muziek.

Als je in contact wil blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg me op de socials; FB & Insta.

Lief mooi mens!

Om af te sluiten wil ik je zeggen dat ik je dankbaar ben dat je je hebt

opgegeven voor de onlinetraining en, mocht ik je nog niet persoonlijk kennen, hoop ik je te mogen ontmoeten in de praktijk of op een live workshop.

Vanuit het diepste van uit mijn hart stuur ik jou Licht, liefde en kracht en naar álle doelen die voor jou hoogste goed zijn! En onthoudt; Liefde is áltijd het toverwoord!

Liefde is het toverwoord

Margaretha

GERELATEERDE DOCUMENTEN