• No results found

AKTE VAN GUNNING, ALSMEDE VERKLARING VAN KWIJTING VOOR BETALING VAN DE KOOPPRIJS EN EXECUTIEKOSTEN IN HANDEN

In document Van Heeswijk Notarissen N.V. (pagina 23-27)

VAN DE NOTARIS

d.d. : 14 mei 2018

Betreffende : veiling ex artikel 3:268 BW van het woonhuis plaatselijk bekend Toldijk 27 te Zwinderen en 3:254 BW met betrekking tot roerende zaken

Heden, veertien mei tweeduizend achttien, verscheen voor mij, mr. Rogier Jozef Maria van Heeswijk, notaris te Rotterdam:

de heer mr. Pascal Antoine Maria Tjon Sien Kie, geboren te Paramaribo (Suriname) op achttien december negentienhonderd drieëntachtig, met kantooradres "Central Plaza Tower A", Weena 592 te 3012 CN Rotterdam, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van ING Bank N.V., een naamloze vennootschap, statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te 1101 CH Amsterdam Zuid-Oost, Haarlerbergweg 13 - 15 (postadres: Postbus 1250, 1000 BG Amsterdam), ingeschreven in het

handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33031431, hierna ook te noemen: "Schuldeiser" of "Executant".

De verschenen persoon, handelend als gemeld, verklaarde:

blijkens het proces-verbaal van inzet en afslag op vier en twintig april tweeduizend achttien opgemaakt door een waarnemer van mr. R.J.M. van Heeswijk, notaris te Rotterdam, met betrekking tot de executoriale verkoop bij inzet en afslag, die werd gehouden op achttien april tweeduizend achttien ten overstaan van een waarnemer van mr. R.J.M. van Heeswijk, notaris te Rotterdam, is Executant ingevolge het bepaalde in artikel 3:268 van het Burgerlijk Wetboek overgegaan tot executoriale verkoop van het volgende registergoed:

het deels gerealiseerde woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Toldijk 27 te 7864 TL Zwinderen, kadastraal bekend gemeente Oosterhesselen, sectie G, nummer 922, groot twaalf are en achttien centiare (12.18 a) ;

hierna ook te noemen: het "Registergoed", met inbegrip van de verpande roerende zaken als bedoeld in artikel 3:254 Burgerlijk Wetboek.

Voor wat betreft de bevoegdheid van de Executant om tot executoriale verkoop over te gaan wordt verwezen naar de inhoud van voormeld proces-verbaal.

De verschenen persoon, handelend als gemeld, verklaarde dat het Registergoed volgens het hiervoor vermelde proces-verbaal bij opbod het hoogst is ingezet op een bedrag van een honderd zeven en twintig duizend euro (€ 127.000,00).

Vervolgens heeft de heer Reinder Kuipers, geboren te Grijpskerk op vijfentwintig maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2645 KH Delfgauw, Landmeterstraat 10, gehuwd, in het bezit van een Nederlands paspoort met nummer: NN92DF874, afgegeven te Delft op negentien september tweeduizend zestien gemijnd op een bedrag van twaalf duizend vijf honderd euro (€ 12.500,00).

Executant heeft ingevolge het bepaalde in de op deze executoriale verkoop van toepassing verklaarde veilingvoorwaarden gegund onder de ontbindende voorwaarde van voldoening door koper van alle verplichtingen uit hoofde van de veilingkoop.

GUNNING

De verschenen persoon, handelend als gemeld, verklaarde vervolgens - na beraad - bij deze over te gaan tot onvoorwaardelijke gunning en toewijzing van het Registergoed aan de heer Kuipers voornoemd, hierna te noemen: de "Koper", en het Registergoed te hebben verkocht en te zullen leveren onder de bepalingen en bedingen als vermeld in het hiervoor vermelde proces-verbaal voor de koopprijs van een honderd negen en dertig duizend vijf honderd euro (€ 139.500,00).

KWIJTING

Ondergetekende, notaris, verklaart voorts de voormelde koopprijs en de kosten van de executie op de wijze als voorzien in artikel 3:270 van het Burgerlijk Wetboek te hebben

ontvangen, zodat daarmee geheel voldaan is aan de inschrijvingsvereisten voor de afschriften van voormelde akte en deze akte, zoals die vereisten zijn opgenomen in artikel 525 lid 2, juncto 546 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering.

Door de inschrijving van voormelde afschriften in de daartoe bestemde openbare registers voor registergoederen zal de levering van gemeld Registergoed plaatsvinden.

OVERDRACHTSBELASTING

Ondergetekende, notaris, verklaart dat de verschuldigde overdrachtsbelasting bedraagt twee duizend zeven honderd negentig euro (€ 2.790,00), zijnde, twee procent (2%) over een honderd negen en dertig duizend vijf honderd euro (€ 139.500,00) (koopsom).

ENERGIELABEL

Aan deze akte is geen kopie van een definitief energielabel gehecht.

Vanaf één januari tweeduizend vijftien heeft de rijksoverheid een voorlopig energielabel afgegeven van iedere woning in Nederland. Van dit tijdelijke energielabel is wel een kopie aan deze akte gehecht (bijlage I). De aan het definitief maken verbonden kosten komen na inschrijving van de onderhavige akte voor rekening van de Koper.

VOLMACHT

Van de volmacht aan de verschenen persoon blijkt uit een onderhandse akte, gehecht aan het hiervoor vermelde proces-verbaal.

Deze akte is in minuut opgemaakt en verleden te Rotterdam op de datum vermeld in de aanhef van de akte.

De verschenen persoon is mij, notaris, bekend.

De inhoud van deze akte is door mij, notaris, zakelijk aan de verschenen persoon meegedeeld en toegelicht. Vervolgens heb ik, notaris, de verschenen persoon gewezen op de gevolgen die uit de inhoud van de akte voortvloeien. De verschenen persoon heeft tenslotte verklaard van de inhoud van deze akte kennis te hebben genomen en daarmee in te stemmen.

Deze akte is na beperkte voorlezing onmiddellijk door de verschenen persoon en mij, notaris, ondertekend, om zeventien uur en drieëndertig minuten.

(Volgt ondertekening)

UITGEGEVEN VOOR AFSCHRIFT w.g. mr. R.J.M. van Heeswijk

De ondergetekende, mr. Rogier Jozef Maria van Heeswijk, notaris te Rotterdam, verklaart dat de vervreemding van de onroerende zaak/zaken in dit stuk niet in strijd is met de Wet voorkeursrecht gemeenten.

w.g. mr. R.J.M. van Heeswijk

Ondergetekende, mr. Rogier Jozef Maria van Heeswijk, notaris te Rotterdam, verklaart dat dit afschrift inhoudelijk een volledige en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift is.

Verklaring:

Het voorgaande stuk is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers op 15-05-2018 om 12:16 in register Onroerende Zaken Hyp4 in deel 73178 nummer 132.

Een elektronisch document met voornoemde inhoud was gewaarmerkt met een digitale handtekening, die blijkens bijbehorend certificaat van KPN Corporate Market CSP Organisatie CA - G2 met nummer

61C7F1A0B6142ACF3088577C6F84E587 toebehoort aan Rogier Jozef Maria van Heeswijk.

Naam bewaarder: Mr. B.H.J. Roes.

In document Van Heeswijk Notarissen N.V. (pagina 23-27)