• No results found

Verslag kerels

In document t Boekske Chiro Staderas Belsele (pagina 22-27)

Doop

eeeey gasten tis doop e dus doe jullie hugo boss onderbroeken aan en u witte slippers. lekker paraderen voor de leiding voor een waterke,blomke en een jakkieke. Dan zijn we toch weeral gedoucht voor de komende twee weken Er waren echt veel pubers die gedoopt werden tot adolescenten mer echt veel.

Ge zou denken dat het dan gemakkelijk wordt om u nieuwe leiders te vinden mer nee ze, enthousiast mannen.

Eerst wa rebuskes oplossen enal voor de leider te vinden en denken van ‘amai ben ik nou serieus naar de chiro gekomen om gewoon wa stomme rebuskes op te lossen’ en tegen de leiders zagen van ‘huh ik snap het nut nie echt van in uw vrije tijd rebuskes op te lossen want das toch nie plezant en bovendien

onnuttig’. Plots waren de leiders gevonden en joepie! Het enigste wijf da in de jongeschiro zit is toevallig onze leider!

Liefde van een man voor de leiding gaat door de maag zeggen ze in

nevereverland dus hebben we voor de rest van de dag heel lekker gegeten. Piet Huizentruit heeft ons eerst nog wa kooktips meegegeven zoals punt 1. Ananas schuift harder over een gladde tafel dan gedacht. Punt 2. Een kippeke is nie alleen goe voor op te eten ma ook voor mee te rugbyen en punt 3. De chiro is gedaan jong dag en bedankt.

Startdag

ja startdag ookal was startdag vorige week ma bon.

Joepie vandaag spelen we een spel met de meisjeschiro dat totaal anders is dan activiteiten die we doen op andere zondagen doen en dus ook totaal niet goed representeerd wat de chiro eigenlijk doet en dit allemaal op een dag waar tientallen nieuwe leden aanwezig zijn die dus savond naar huis gaan met het gedacht van ‘wow zit de chiro zo in elkaar, ik dacht dat ik me in had geschreven

in een jongsenschiro maar blijkbaar is chiro staderas belsele een gemengde chiro’ die dan de volgende zondag naar de chiro komen om totaal verward te zijn omdat ze plots doorhebben dat de chiro toch zo niet in elkaar zit. Goed systeem. Verwarring alom.

Maar dus we hebben dus een bosspel gespeeld met de wijvenchiro in een bos, aja want daarom noemt het ook een bosspel. Twas iets me het witteke da in brand vloog door de banksters ofzo.

Toch ne goede dag gehad maar wel ene zonder gjahhmiel. hij mist ons ongetwijfeld.

19/09

JAJAJA tis weeral chiro, en tis de 19e

september… Da kan maar 1 ding betekenen, jazeker tis inderdaad die dag: autoloze zondagg!! Maar ja jullie wisten da natuurlijk nie ze, we gaan op tocht ma we gaan nie naar de markt, nie naar Sint-Niklaas en al zeker nie naar autoloze zondag.

Eerst al wa man in pakskes steken want ja jullie kunnen blijkbaar geen geld meenemen ofzo, zo moeilijk kan da toch nie zijn? Ja blijkbaar wel dus he.

Natuurlijk mogen we ook nie vergeten om kaartjes tussen de spaken te steken voor extra aandacht van de meisjes te kunnen trekken op de stille autoloze zondag.

Nog efkes een fiets fixen en dan zijn we nekeer door he. Oke eindelijk op weg naar Sint-Niklaas en de leuke autoloze zondag. Amai hier

aangekomen in Sint-Niklaas zijn hier precies toch wel veel auto’s en weinig fietsen. Ah amai op de markt ook helemaal niks te doen. AMAI LEUK JA.

Ja natuurlijk waren we nooit van plan om naar autoloze zondag te gaan hoor, zeker nie.

Ah kijk daar, een fanfare, tof, laten we die maar eens volgen enzo he, leuke activiteit enzo. Dan zullen we maar nekeer eens een leuk stadspelleken doen he. Opgesplitst in 2 groepkes hebben jullie ons prachtige foto’s geleverd, en da was zeker nie voor niks. Er was 1 groepje duidelijk beter in vage foto’s nemen, dus kregen die een hele mooie prei.

Ej merci om er te staan he mannen tot volgende week!

26/09

Amai tis al volgende week, da ging wel nog snel precies.

Een mooie zonnig zondag, ma toch miste er iets precies. Ah wacht leider Thibaut is er nie. Ja nieuwe leider dan maar he, zeg het ons maar na: “dag leider Lander, aangenaam leider Lander”.

Ah wauw ge zijt eens me meer dan de helft van de groep, goe gedaan ze mannekes.

Oke weten jullie wa een touw is? Ja natuurlijk weten jullie da want zo dom zijt ge nu ook weer nie he. Awel daar kunt ge blijkbaar wel veel mee doen. Ja leuke spellekes spelen dus he, daar dient de chiro voor, nie? Als ge valt hedde zeer, en ja er waren der wel wa me zeer.

Nog wa worstelen enzo, want blijkbaar kunt ge da ook doen me een touw. En dan vliegen we mooikes de zandbak in, mmmmmmmh lekker zo zand overal. Ja zorg maar da ge Sean uit diene stoel krijgt he en ja pas op da ge nie geslagen word door ne blinden me ne stok.

Dan nog wa water in de zandbak en dan hebt ge nog een schone arena voor eens tof te worstelen he, AMAI TOF HE ZO VOLLEDIG MODDERIG.

Ja het was weer tof he natuurlijk, volgende week is den Thibaut weer terug ze, geen zorgen.

3/10

Oeie, Thibaut is hier nie. Oeie, hier is niemand. Oeie tis leidingsweekend, tis geen Chiro. Ai volgende week opnieuw proberen jongens.

10/10 HARDCORE PARCOUR!!!

Vandaag wast

parcour dag en amai gulder zijt echt

enazo. En natuurlijk op het dakske vant materiaalkot waar zelfs Joost is opgeraakt. Jullie waren echt talenten. Ook beheersen jullie nu het talent van

We zijn ook het lokale wassalon eens gaan verkenne en hun heerlijke kippencreme gedronken, een echte aanrader!

Na Andreas zijn duikje zijn we gehardcoreparkoured naar de Jamill om lekkere ringlings te kopen en hij was weer blij dat we er waren, maja wa zou ge willen me zo ne groep knappe alfa mannen?

Dan nog wa politie en boef en den dag zat der weer al op, tot volgende week EH.

17/10

Hallo lieve leden,

Deze week wast iets me 4 bekertjes en papier. Amai wow leuk program. Dus ge moest allemaal wa voorwerpen, spellekes, locaties en uw wildste fantasieën neerpennen. Den Bourgeois was in topvorm want die kon ni stoppen me

schrijven. Dan trokken we een fantasie die we voorlazen en die persoon mocht dan trekken. Vervolgens speelden we dan het spelleke me het voorwerp op de locatie die getrokken was. Echt gek. Zo hebben we getienerd met een pallet bij een toffe juf die eigenlijk geen juf is, amai echt een lieve, warme

persoonlijkheid. De wouter heeft gewoon de enige goal gemaakt, beest. Ook baseball me nen bezem bij de meiskes en nog veel meer. Kortom het was weer ne geslaagden dag vandaag!

Groetjes van jullie favoriete leiders Bob, Gust en Gerard

In document t Boekske Chiro Staderas Belsele (pagina 22-27)

GERELATEERDE DOCUMENTEN