• No results found

Bandenspanningscontrolesysteem

De permanente controle van de bandenspanning verhoogt de rijveiligheid en de levensduur van de banden. De bandenspanning van alle vier de wielen wordt met behulp van sensoren gemeten en in het display van het combi-instrument weergegeven.

475 0

0 S S S S S S S

TIREFIT

Met bandencompressor. Als snelle tijdelijke oplossing bij bandenpech kunt u met TIREFIT doorrijden naar de eerstvolgende werkplaats. TIREFIT wordt met behulp van de in de bagageruimte opgeborgen bandencompressor in de lekke band gespoten, waarbij het gat in de band wordt gedicht.

Niet met banden met noodloopeigenschappen (R66)

B51 61

50 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Interieur

Stoelen

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Voorstoelen elektrisch verstelbaar

De zithoogte en de rugleuninghoek va de voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar. 0

0 S S S S S S S

i-Size kinderzitbevestiging

Op de buitenste achterzitplaatsen. Met dit systeem kunnen i-Size of ISOFIX kinderzitjes eenvoudig, snel en veilig op de achterbank worden bevestigd voor een optimale bescherming van het kind bij een ongeval. Top Tether-bevestigingspunten zorgen voor extra beveiliging door verankering van het kinderzitje achter de achterste hoofdsteunen.

8U8 0

0 S S S S S S S

Zitcomfortpakket voor

Bestaande uit: elektro-pneumatische, viervoudig verstelbare lendensteun met bedieningselement aan de stoel, elektrisch verstelbare zittinghoek, elektrisch verstelbare hoogte, elektrisch verstelbare rugleuning, 6 cm mechanisch verstelbare zittingdiepte, mechanisch verstelbare lengteverstelling, mechanisch verstelbare hoofdsteun.

Niet met memorypakket (275)

P65 0

0 S S S S S S S

Achterbankleuning neerklapbaar

Als de achterbank is uitgevoerd met een driedelige rugleuning in de verhouding 40/20/40, kan de middelste zitplaats apart of samen met de buitenste zitplaats aan de bestuurderszijde worden neergeklapt. De achterbank wordt ontgrendeld vanuit de bagageruimte of via bedieningselementen links- en rechtsonder de hoedenplank.

287 0

0 S S S S S S S

Stoelverwarming voor

Als het koud is, zorgt de stoelverwarming binnen de kortste tijd voor aangename warmte. Met een druk op de knop kan voor elke voorstoel separaat gekozen worden uit drie verwarmingsstanden.

Niet met warmtecomfortpakket (P68), stoelventilatie/-verwarming (401) of actieve multicontourstoelen (432) Inbegrepen bij Ambitionpakket (DK2), Prestigepakket (DK3) en Prestige pluspakket (DK4)

873 436

360 U U U S U U U

Standaarduitrusting en opties.

Stoelverwarming achter

Wie op koude dagen op de achterbank plaatsneemt, geniet binnen de kortste tijd van aangename warmte. De passagiers op de buitenste achterzitplaatsen kunnen met een druk op de knop uit drie standen kiezen. De verwarming schakelt automatisch terug en uit.

Alleen met stoelverwarming voor (873), stoelventilatie/-verwarming voor (401) of actieve multicontourstoelen (432) of warmtecomfortpakket (P68) en bekleding in leder/nappaleder

872 436

360 U U U U U U U

Stoelventilatie/-verwarming voor

Dankzij de actieve ventilatie kunnen de zittingen en rugleuningen op hete dagen snel worden afgekoeld tot een aangename temperatuur, hetgeen het zitcomfort verhoogt. De inschakelbare stoelverwarming zorgt op koude dagen voor aangename warmte.

Alleen met memorypakket (275) of zitcomfortpakket (P65) en bekleding in leder/nappaleder Niet met standaard interieur (P75), AMG Line interieur (P29) of stoelverwarming voor (873) Met Ambitionpakket (DK2), Prestigepakket (DK3) en Prestige pluspakket (DK4) verminderde meerprijs

401

Memorypakket

Bestaande uit: voorstoelen, hoofdsteunen en stuurkolom elektrisch verstelbaar met memoryfunctie en verstelbare zittingdiepte, viervoudig verstelbare lendensteun voor,

PRE-SAFE®-positioneringsfunctie voor de voorpassagiersstoel.

Alleen met spiegelpakket (P49) Niet met standaard interieur (P75) Inbegrepen bij Prestige pluspakket (DK4)

275 1.234

1.020 U U U U U U U

Actieve multicontourstoelen voor

Voor de bestuurder en voorpassagier met rijdynamiekfunctie en ENERGIZING-massagefunctie, onder andere met massagewarmtevelden ter hoogte van de wervelkolom en massagefunctie in de rugleuning en zitting. Deze stoelen zorgen door opblaasbare luchtkamers voor optimaal zitcomfort en een uitstekende zijdelingse ondersteuning. Er kan gekozen worden uit acht massageprogramma’s.

Alleen met memorypakket voor (275) en COMAND Online (531)

Niet met standaard interieur (P75), AMG Line interieur (P29) of stoelverwarming voor (873)

432 2.360

1.950 U U U U U U U

Beenruimte

Instaplijsten met opschrift ‘Mercedes-Benz’ verlicht, voor

Met verlicht opschrift ‘Mercedes-Benz’ creëren de instaplijsten in geborsteld rvs sportief-exclusieve accenten. Tegelijkertijd beschermen ze bij het instappen tegen beschadiging.

Voor de Mercedes-AMG E 43 4MATIC met opschrift ‘AMG’

U25 182

150 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Als het koud is zorgt de drietraps verwarming van de voorstoelen, de armleuningen in de voorportieren en de middenarmsteun voor snel voor aangename warmte.

Niet met stoelverwarming voor (873) of standaard interieur (P75) Alleen met COMAND Online (531) en memorypakket (275)

P68 956

790 U U U U U U U

Voorwarmingsinstallatie

De voorverwarmingsinstallatie zorgt ervoor dat de ruiten ijsvrij zijn en dat er bij het instappen al een aangename temperatuur in de auto heerst. Vooral als u geen garage hebt, levert dit comfort en veiligheid op. De voorverwarmingsinstallatie kan ook via de smartphone of optioneel via de afstandsbediening worden geprogrammeerd. Inclusief voorventilatie in de zomer.

Programmering via afstandsbediening (B24) of met de smartphone via Remote Online (11U) of COMAND Online (531)

228 1.476

1.220 U U U U U U U

Afstandsbediening voor de voorwarmingsinstallatie

De voorverwarmingsinstallatie kan via de afstandsbediening vanaf een afstand van 300 meter worden geactiveerd. U wordt geïnformeerd of het programmeren gelukt is en wat de hoeveelheid restwarmte/-ventilatie is.

B24 242

200 U U U U U U U

Automatische airconditioning THERMATIC

De automatische airconditioning THERMATIC met twee klimaatzones biedt individueel klimaatcomfort voor de bestuurder en voorpassagier. De temperatuur kan afzonderlijk voor de bestuurder en voorpassagier worden geregeld. Al naargelang de gekozen instelling wordt de lucht automatisch gekoeld of verwarmd. Inclusief fijnstof/actieve-koolstoffilter, recirculatieschakelaar met comfortfunctie, zonne- en dauwpuntsensor en luchtuitstroomopeningen achter.

580 0

0 S S S S S S S

Automatische airconditioning THERMOTRONIC

Met drie klimaatzones en drie klimaatstanden biedt de automatische airconditioning

THERMOTRONIC individueel klimaatcomfort. De temperatuur en luchtverdeling kunnen afzonderlijk worden geregeld voor de bestuurder, voorpassagier en het achtercompartiment. Inclusief fijnstof/

actieve-koolstoffilter, luchtkwaliteitssensor met automatische recirculatieschakeling,

motorrestwarmtebenutting, dauwpuntsensor, bedieningsconsole achter met temperatuurregeling,

581 1.029

850 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Interieur

Airconditioning

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

AIR BALANCE-pakket

Met het AIR BALANCE-pakket kan het interieur worden geparfumeerd. Daarnaast wordt de luchtkwaliteit in het interieur verbeterd door de zuurstof te ioniseren en de buitenlucht te filteren.

Niet met standaard interieur (P75)

P21 405

335 U U U U U U U

Opbergvakken

Rokersuitvoering

Asbak in de opbergvakken voor en achter in plaats van opbergvakken inclusief sigarettenaansteker voor.

Niet met multifunctionele telefonie (899), draadloos oplaadsysteem voor mobiele telefoon (897) en 230V-aansluiting achter (U67)

301 54

45 U U U U U U U

Opbergpakket

Inclusief dubbele bekerhouder in de middenconsole voor 2 x 750 ml, twee opgerolde gevarenvesten in de portiervakken voor, pompadoertassen aan de voorstoelleuningen, tashaken onder de hoedenplank, bagagenet op de bagageruimtebodem.

30P 0

0 S S S S S S S

Standaarduitrusting en opties.

Veiligheid en assistentiesystemen

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Actieve remassistent

Dit systeem kan helpen ongevallen met voorliggers en overstekende voetgangers te voorkomen of de gevolgen van een botsing te verminderen. Het systeem omvat een afstands- en botsingswaarschuwing, situatiespecifieke

remkrachtondersteuning en een autonome remfunctie.

258 0

0 S S S S S S S

PRE-SAFE®-systeem

Het systeem kan kritieke rijsituaties tijdig herkennen en bij een dreigende botsing preventieve maatregelen ter bescherming van de inzittenden nemen. Tot het systeem behoren, naast reversibele gordelspanners en andere maatregelen, nu ook PRE-SAFE® Sound.

299 0

0 S S S S S S S

Airbags

Airbags voor de bestuurder en voorpassagier, gecombineerde thorax-/pelvisbags in de voorstoelen, windowbags links en rechts, kneebag voor de bestuurder.

00 S S S S S S S

Automatische uitschakeling van de voorpassagiersairbag

Wanneer de voorpassagiersstoel niet bezet is of indien er wordt een kinderzitje wordt geplaatst, wordt de passagiersairbag automatisch gedeactiveerd.

U10 0

0 S S S S S S S

Sidebags links- en rechtsachter

De achterpassagiers worden bij een botinsg vna opzij beschermd door de sidebags op borsthoogte.

Ze zijn geïntegreerd in de zijwanden achter en ontvouwen zich tussen het portier en de inzittende op borsthoogte.

293 460

380 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Veiligheid en assistentiesystemen

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Veiligheidspakket achter

De veiligheid op de buitenste achterzitplaatsen kan met het veiligheidspakket achter worden verbeterd. Het pakket bestaat uit sidebags links- en rechtsachter voor bescherming tegen zware botsingen van opzij, alsmede beltbags die de belasting bij een frontale botsing kunnen verminderen.

Onder voorbehoud vanaf vierde kwartaal 2016 leverbaar

P36 714

590 U U U U U U U

Dodehoekassistent

De dodehoekassistent maakt een van de grootste gevaren in het verkeer zichtbaar: voertuigen in de dode hoek. Het systeem kan zowel op snelwegen als in het stadsverkeer waarschuwen bij een dreigende botsing van opzij.

Inbegrepen bij spoorpakket (22P) Alleen met spiegelpakket (P49)

Functies Inbegrepen bij rijassistentiepakket plus (P20) Inbegrepen bij Prestigepakket (DK3) en Prestige pluspakket (DK4)

234 545

450 U U U U U U U

Spoorpakket

Bestaande uit: dodehoekassistent en actieve spoorassistent. Deze systemen kunnen de bestuurder zicht- en hoorbaar waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek en bij het onbedoeld (zonder richting aan te geven) verlaten van de rijstrook. De actieve spoorassistent kan met gerichte remingrepen een botsing voorkomen.

Alleen met spiegelpakket (P49)

Functies Inbegrepen bij rijassistentiepakket plus (P20)

Met Prestigepakket (DK3) en Prestige pluspakket (DK4): verminderde meerprijs

22P

Rijassistentiepakket plus

DRIVE PILOT inclusief stuurpilot met actieve rijbaanwisselassistent, uitgebreide tolerantie bij hands-off waarschuwing en actieve noodstopassistent, afstandspilot DISTRONIC met uitgebreide automatische wegrijfunctie in files (in combinatie met parkeerpilot) en snelheidslimietpilot (in combinatie COMAND Online), actieve remassistent met kruispuntfunctie en filenoodremfunctie, uitwijk-stuurassistent, actieve dodehoekassistent, actieve spoorassistent, PRE-SAFE® PLUS incl.

PRE-SAFE® Impulse side.

Alleen met spiegelpakket (P49)

Niet met spoorpakket (22P) of AIRPANEL (5U3)

P20 2.904

2.400 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Parkeren en manoeuvreren

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Parkeerpilot met achteruitrijcamera

Inclusief parkeerassistent PARKTRONIC en achteruitrijcamera. PARKTRONIC vergemakkelijkt zowel het zoeken naar een parkeerplaats als het inparkeren (dwars- en fileparkeren) en uitparkeren (fileparkeren). Het systeem parkeert de auto automatisch en kan bij een herkend obstakel sturen en remmen.

Inbegrepen bij parkeerpakket (P44) en Ambitionpakket (DK2)

235 1.029

850 U U U U U U U

Parkeerpakket

Bestaande uit: parkeerpilot met parkeerassistent PARKTRONIC en 360°-camera (501). Dit systeem vergemakkelijkt zowel het zoeken naar en selecteren van een parkeerplaats als het in- en uitparkeren bij dwars- en fileparkeren en in garages. De 360°-camera geeft een waarheidsgetrouw beeld via het multimediasysteem en ondersteunt bij het parkeren en manoeuvreren.

Alleen met spiegelpakket (P49)

Inclusief voorbereiding voor remote park pilot (503), alleen met KEYLESS GO-pakket (P17). Activering via het Mercedes-me portal

Met Ambitionpakket (DK2): verminderde meerprijs

Inbegrepen bij Prestigepakket (DK3) en Prestige pluspakket (DK4)

P44 i.c.m.

DK2

1.803 1.490 774640

U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Infotainment, navigatie en communicatie

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

AUDIO 20 USB

Dit multimediasysteem met online mogelijkheden combineert infotainment, informatie en communicatie. De AUDIO 20 USB met dubbele tuner kan eenvoudig aan mobiele eindapparaten worden gekoppeld. De aanduidingen worden weergegeven op een 21,3 cm (8,4 inch) mediadisplay met hoge resolutie.

Niet met draadloos oplaadsysteem voor mobiele eindapparaten (897)

522 0

0 S S S S S S S

Mercedes-Benz noodoproepsysteem

Bij een ongeval kan het Mercedes-Benz noodoproepsysteem de tijd tussen het ongeval en de aankomst van de hulpdiensten op beslissende wijze verkorten. De gegevensoverdracht vindt plaats via een communicatiemodule met eigen sim-kaart. Daarvoor is geen mobiele telefoon nodig.

351 0

0 S S S S S S S

Communicatiemodule UMTS (3G) voor het gebruik van Mercedes me connect-services Voorbereiding voor het gebruik van Mercedes me connect-services. De communicatiemodule UMTS/3G vormt met vast ingebouwde sim-kaart de technische voorwaarde voor het gebruik van Mercedes me connect-services.

360 0

0 S S S S S S S

Communicatiemodule LTE (4G) voor het gebruik van Mercedes me connect-services Voorbereiding voor het gebruik van Mercedes me connect-services. Deze communicatiemodule ondersteunt dataverkeer tot 4G als technische voorwaarde voor nog sneller gebruik van Mercedes me connect-services.

Alleen met COMAND Online (531)

362 182

150 U U U U U U U

Remote Online

Geografisch voertuigvolgsysteem, Voertuiglocatie bepalen, Op afstand ver-/ontgrendelen van voertuig, Op afstand opvragen van voertuigstatus en Programmeren optionele

voorverwarmingsinstallatie zijn slechts enkele van de Remote Online-services die met deze voorbereiding kunnen worden geactiveerd.

Alleen met AUDIO 20 USB (522)

Functies onderdeel van COMAND Online (531)

11U 0

0 S S S S S S S

Standaarduitrusting en opties.

Infotainment, navigatie en communicatie

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Voorbereiding voor Garmin® MAP PILOT Alleen met AUDIO 20 USB (522)

355 0

0 S S S S S S S

Garmin® MAP PILOT

Uitbreiding van de AUDIO 20 USB uit tot een volwaardig navigatiesysteem, navigatiesoftware en kaartgegevens op een sd-kaart, Live Traffic Information, eenvoudige bediening onder andere met gesproken opdrachten, kaartweergave via het mediadisplay met extra navigatieaanwijzingen in het display van het instrumentencluster, akoestische aanwijzingen via het audiosysteem,

ongecompliceerde software- en kaartupdates.

357 605

500 U U U U U U U

COMAND Online

Infotainmentsysteem met online mogelijkheden, 31,2 cm (12,3 inch) mediadisplay met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en dynamische routegeleiding, smartphone-integratie via Android Auto of Apple CarPlay, Car-to-X Communication, Concierge service en Op afstand opvragen van voertuigstatus, inclusief touchpad met controller. De navigatie vanaf harde schijf leidt u met behulp van de realtime verkeersgegevens van Live Traffic Information snel naar uw bestemming. Meer informatie over beschikbaarheid, looptijd en kosten van de Mercedes me connect-services vindt u op https://me.mercedes-benz.com.

Met Ambitionpakket (DK2), Prestigepakket (DK3) of Prestige pluspakket (DK4): verminderde meerprijs Inbegrepen bij Technologypakket (DK5)

531

Met behulp van het touchpad kunnen de functies van het multimediasysteem via bewegingen met één of twee vingers (multitouch) intuïtief worden aangestuurd. Het touchpad is als extra invoermogelijkheid bovenop de spraakbediening en de controller in de handsteun geïntegreerd.

Inbegrepen bij COMAND Online (531), Prestigepakket (DK3) Prestige pluspakket (DK4) en Technologypakket (DK5)

448 230

190 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Infotainment, navigatie en communicatie

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Digitale radio (DAB)

Met behulp van een extra antenne en een digitale tuner kunnen digitale radioprogramma’s worden ontvangen. De digitale radio (DAB) biedt een uitstekende ontvangstkwaliteit en waardevolle extra informatie, bijvoorbeeld over het verkeer of over een radioprogramma. Voor de standaards DAB, DMB en DAB+.

537 399

330 U U U U U U U

Head-up display

Het head-up display laat de bestuurder belangrijke informatie zien, zonder dat diens blik van het verkeer wordt afgeleid. Het display projecteert een virtueel, circa 21 x 7 cm beeld in het zicht van de bestuurder, dat gevoelsmatig 2 meter voor hem boven de motorkap lijkt te zweven.

Alleen met COMAND Online (531) Inbegrepen bij Technologypakket (DK5)

463 1.198

990 U U U U U U U

Burmester® surround sound system

13 hoogvermogenluidsprekers en precies op het interieur afgestemde elektronica- en

akoestiekelementen zorgen voor de typische, eersteklas Burmester®-klank. Met de surroundfunctie of de soundoptimalisatie voor en achter wordt de geluidservaring nóg intensiever.

Inbegrepen bij Prestige pluspakket (DK4)

810 1.029

850 U U U U U U U

Burmester® high-end 3D-surround sound system

23 speciaal ontwikkelde luidsprekers, 25 versterkerkanalen met een uitgangsvermogen van 1450 watt en exclusief voor de auto ontwikkelde technologie en klankoptimalisatie staan garant voor een buitengewoon ruimtelijke en fascinerende klank - de typische, eersteklas Burmester®-klank.

Niet met standaard interieur (P75)

Alleen met COMAND Online (531), panoramaschuifdak (413) en zonweringpakket (P09) Met Prestige pluspakket (Dk4): verminderde meerprijs

811

Widescreen cockpit

Het 31,2 cm (12,3 inch) display van de widescreen cockpit maakt van uw dashboard een volledig digitale omgeving. De informatie van het combi-instrument kan variabel worden weergegeven. De hoge-resolutie weergave en de drie dynamische weergavestijlen brengen de voertuigfuncties nog meer tot leven.

Alleen met COMAND Online (531) Inbegrepen bij Technologypakket (DK5)

464 1.029

850 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Infotainment, navigatie en communicatie

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Tv-tuner

Televisie kijken met een grote programmakeuze in uitstekende weergavekwaliteit is dankzij de tv-tuner ook in de auto mogelijk. Ontvangst van digitale zenders en toegang tot extra informatie, bijvoorbeeld tv-gidsen of videotext.

Alleen met COMAND Online (531)

865 1.198

990 U U U U U U U

Universeel telefoniepakket

In de middenarmsteun voor, met universele smartphonehouder, oplaadfunctie en 3G-buitenantenne voor optimale ontvangst.

Alleen met AUDIO 20 USB (520/522), niet met autotelefonie (379), niet met draadloos oplaadsysteem voor mobiele eindapparaten

386 484

400 U U U U U U U

Autotelefonie

Met deze uitrusting kan uw mobiele telefoon aan de auto worden gekoppeld via het Bluetooth® SAP-profiel (sim-kaart) of via het insteken van de sim-kaart in de geïntegreerde sim-kaartlezer. De buitenantenne zorgt voor een optimale ontvangst.

Niet met draadloos oplaadsysteem voor mobiele eindapparaten (897), niet met multifunctionele telefonie (899) en niet met universeel telefoniepakket (386)

379 847

700 U U U U U U U

Multifunctionele telefonie

Met deze uitrusting wordt uw mobiele telefoon perfect in de auto geïntegreerd: het apparaat wordt aan de buitenantenne gekoppeld en tevens opgeladen, zonder dat hiervoor een kabel of

telefoonhouder nodig is.

Alleen met COMAND Online (531) en rokersuitvoering (301)

Bevat draadloos oplaadsysteem voor mobiele eindapparaten (897) autotelefonie (379) of universeel telefoniepakket (386)

899 593

490 U U U U U U U

230V-aansluiting achter

Aansluiting voor stekker in het achterste gedeelte van de middenconsole. Hiermee kan bijvoorbeeld een laptop of tablet op het stroomnet van de auto worden aangesloten.

Niet met rokersuitvoering (301)

U67 145

120 U U U U U U U

Standaarduitrusting en opties.

Infotainment, navigatie en communicatie

Code

Cons.prijs Netto cat.

prijs

(€) E 200 E 250 E 400 4MATIC AMG E 43 4MATIC E 200 d E 220 d E 350 d

Voorbereiding voor entertainment en comfort

De in de voorstoelleuningen geïntegreerde voorbereiding biedt voor uiteenlopende entertainment- en comfortuitrustingen een universele en comfortabele interface met de auto. Met geïntegreerde stroomtoevoer.

Afgebeelde beeldschermen niet inbegrepen Onder voorbehoud vanaf december 2016 leverbaar

866 206

170 U U U U U U U

Technische voorbereiding voor het gebruik van de digitale voertuigsleutel in de smartphone Via Near Field Communication (NFC) kan de auto worden geopend, gesloten en gestart, en kan tevens een snelle verbinding met de mobiele telefoon worden opgebouwd.

Alleen met draadloos oplaadsysteem voor mobiele eindapparaten (897) of multifunctionele telefonie (899)

896 121

100 U U U U U U U

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele eindapparaten

Laadt mobiele telefoons die de Qi-standaard ondersteunen, op een laadoppervlak draadloos op. Op basis van Near Field Communication (NFC) voor snelle koppeling aan de mobiele telefoon. Met deze uitrusting wordt de mobiele telefoon perfect in de auto geïntegreerd: de mobiele telefoon wordt - draadloos en zonder telefoonhouder - opgeladen.

Niet met AUDOI 20 USB (522), rokersuitvoering (301), multifunctionele telefonie (899) autotelefonie (379) of universeel telefoniepakket (386)

897 242

200 U U U U U U U