• No results found

5. Conclusies, Reflectie en Aanbevelingen

7.3. Variabelen in het databestand

Het databestand bestaat uit een veelvoud aan variabelen. Hieronder is een tabel weergegeven die per variabele uit het databestand een korte beschrijving geeft.

Variabele Beschrijving

Stadsgewest De naam van het stadsgewest.

Groepen Een cijfer toegekend aan elk UMC om data-analyse makkelijker te maken. Ziekenhuis De naam van het UMC.

PC4 De viercijferige code van het PC4 gebied. Inwoners Het totaal aantal inwoners per PC4 gebied.

Hoeveelheid_Man De hoeveelheid mannelijke inwoners per PC4 gebied. Hoeveelheid_Vrouw De hoeveelheid vrouwelijke inwoners per PC4 gebied. Huishoudens Het aantal huishoudens (X 1000)

Inkomensgroep_1 Het aantal huishoudens in inkomensgroep 1 (X 1000).

GemOV_Groep1 De gemiddelde OV reistijd in 2008 van herkomst PC4 naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 1 (in minuten). GemPMI_Groep1 De gemiddelde PMI per PC4 gebied voor inkomensgroep 1 (in Km/h). GemAfstand_Groep1 De gemiddelde hemelsbrede afstand van het herkomst PC4 gebied naar de

hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 1 (in Km)

NorAfstand_Groep1 De genormaliseerde afstand van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 1. Inkomensgroep_2 Het aantal huishoudens in inkomensgroep 2 (X 1000).

GemOV_Groep2 De gemiddelde OV reistijd in 2008 van herkomst PC4 naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 2 (in minuten). GemPMI_Groep2 De gemiddelde PMI per PC4 gebied voor inkomensgroep 2 (in Km/h). GemAfstand_Groep2 De gemiddelde hemelsbrede afstand van het herkomst PC4 gebied naar de

hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 2 (in Km)

NorAfstand_Groep2 De genormaliseerde afstand van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 2. Inkomensgroep_3 Het aantal huishoudens in inkomensgroep 3 (X 1000).

GemOV_Groep3 De gemiddelde OV reistijd in 2008 van herkomst PC4 naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 3 (in minuten). GemPMI_Groep3 De gemiddelde PMI per PC4 gebied voor inkomensgroep 3 (in Km/h). GemAfstand_Groep3 De gemiddelde hemelsbrede afstand van het herkomst PC4 gebied naar de

hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 3 (in Km)

NorAfstand_Groep3 De genormaliseerde afstand van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 3. Inkomensgroep_4 Het aantal huishoudens in inkomensgroep 4 (X 1000).

GemOV_Groep4 De gemiddelde OV reistijd in 2008 van herkomst PC4 naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 4 (in minuten). GemPMI_Groep4 De gemiddelde PMI per PC4 gebied voor inkomensgroep 4 (in Km/h). GemAfstand_Groep4 De gemiddelde hemelsbrede afstand van het herkomst PC4 gebied naar de

hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 4 (in Km)

NorAfstand_Groep4 De genormaliseerde afstand van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 4. Inkomensgroep_5 Het aantal huishoudens in inkomensgroep 5 (X 1000).

GemOV_Groep5 De gemiddelde OV reistijd in 2008 van herkomst PC4 naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 5 (in minuten). GemPMI_Groep5 De gemiddelde PMI per PC4 gebied voor inkomensgroep 5 (in Km/h). GemAfstand_Groep5 De gemiddelde hemelsbrede afstand van het herkomst PC4 gebied naar de

hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 5 (in Km)

NorAfstand_Groep5 De genormaliseerde afstand van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 5. Inkomensgroep_6 Het aantal huishoudens in inkomensgroep 6 (X 1000).

GemOV_Groep6 De gemiddelde OV reistijd in 2008 van herkomst PC4 naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 6 (in minuten). GemPMI_Groep6 De gemiddelde PMI per PC4 gebied voor inkomensgroep 6 (in Km/h). GemAfstand_Groep6 De gemiddelde hemelsbrede afstand van het herkomst PC4 gebied naar de

hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 6 (in Km)

NorAfstand_Groep6 De genormaliseerde afstand van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC voor inkomensgroep 6. Autoreistijden_Spits_2008 Modelmatig opgestelde autoreistijden in de spits van het herkomst PC4

gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in minuten in 2008.

Autoreistijden_Spits_2020 Modelmatig opgestelde autoreistijden in de spits van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in minuten in 2020.

Autoreistijden_Daluren_2008 Modelmatig opgestelde autoreistijden in de daluren van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in minuten in 2008.

Autoreistijden_Daluren_2020 Modelmatig opgestelde autoreistijden in de daluren van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in minuten in 2020.

OVreistijd_Spits_2008 Modelmatig opgestelde OV reistijden in de spits van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in minuten in 2008.

OVreistijd_Spits_2008_UUR Modelmatig opgestelde OV reistijden in de spits van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in uren in 2008.

OVreistijd_Spits_2020 Modelmatig opgestelde OV reistijden in de spits van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC in minuten in 2020.

HemelsbredeAfstand_UMC(KM) De hemelsbrede afstand in kilometers van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC.

HemelsbredeAfstand_UMC(M) De hemelsbrede afstand in meters van het herkomst PC4 gebied naar de hoofdingang van de patiëntenzorg van het UMC.

PMI_OV(Km/u) De ‘Potential Mobility Index’ (PMI) van de OV reistijd in 2008 per PC4 gebied.