• No results found

Overige menu-opties

In document Handleiding CareConnect Elderly Go (pagina 24-0)

5. Niet residentgebonden functionaliteiten

5.1. Navigatie

5.1.1. Menu

5.1.1.2. Overige menu-opties

• Lijst van Afdelingen: voor het wijzigen van een afdeling

• Lijst van de secties: voor het wijzigen van een sectie

• Lijst van de notificaties: notificaties van alle residenten.

• Zorgronde

• Mijn Zorgronde

• Medicatieronde

• Mijn Medicatieronde

• Dagboek per afdeling sectie

25

26 Lijst van afdelingen

Lijst van de secties

Lijst van de notificaties

Onder de lijst met notificaties kan u de verjaardagen van de residenten terugvinden als die op de huidige dag plaatsvinden.

27 5.1.1.3. Zorgronde en Mijn Zorgronde

Zorgronde

Onder het menu “Zorgronde”, vindt u een algemene zorgronde die uitgevoerd kan worden door de gebruiker. Hier kan u residenten filteren op een bepaalde prestatie(s). In eerste instantie zal u een keuze moeten maken om uw eigen prestaties te bekijken, uw mogelijke prestaties of alle prestaties. Dit gebeurt aan de hand van een filter bovenaan de pagina, waar u de opties kan aanvinken. Vervolgens kan u 1 of meerdere prestaties selecteren door er op te drukken, de prestatie wordt grijs als deze geselecteerd is. Eens uw keuze gemaakt is, kan u op het pijltje onderaan klikken om verder te gaan.

Vervolgens zal de applicatie een zorgronde aanmaken voor de selecteerde prestaties die

uitgevoerd kunnen worden binnen de afdeling die reeds gekozen werd in de applicatie. U zal een aftekenlijst krijgen met een overzicht van de prestaties per resident. Dankzij de filter ( )

bovenaan de pagina, kan u steeds aanpassen welke prestaties weergegeven worden. Door te klikken op het pijltje ( ) naast de naam van de resident, kan u de aftekenlijst voor die resident verbergen of weer openen. In de lijst worden steeds de prestaties weergegeven tussen

middernacht en het huidige tijdstip, alsook de prestaties tot 6 uur in de toekomst. Elk pagina bevat telkens 10 residenten. Met de pijltjes onderaan kan u naar de volgende of vorige pagina gaan.

Het aftekenen van de prestaties gebeurt op dezelfde manier als aangegeven in hoofdstuk 4.3.1.

28 Mijn Zorgronde

Onder Mijn Zorgronde, wordt een gepersonaliseerde aftekenlijst gegenereerd voor de prestaties die toegekend zijn aan de functie van de gebruiker. Ook hier wordt de lijst opgebouwd op basis van de voorheen geselecteerde afdeling (bij het inloggen).

5.1.1.4. Medicatieronde en Mijn Medicatieronde Medicatieronde

Onder het menu “Medicatieronde”, vind u een algemene medicatieronde die uitgevoerd kan worden door de gebruiker. Hier kan u een eigen medicatieronde samenstellen door bepaalde medicatie te selecteren.. In eerste instantie zal u een keuze moeten maken om uw eigen

medicatietaken te bekijken, uw mogelijke medicatietaken of alle medicatietaken. Dit gebeurt aan de hand van een filter bovenaan de pagina, waar u de opties kan aanvinken. Vervolgens kan u 1 of meerdere medicatie selecteren door er op te drukken, de medicatie wordt grijs als deze

geselecteerd is. Eens uw keuze gemaakt is, kan u op het pijltje onderaan klikken om verder te gaan.

29 Vervolgens zal de applicatie een medicatieronde aanmaken voor de selecteerde medicatie die uitgevoerd kan worden binnen de afdeling die reeds gekozen werd in de applicatie. U zal een aftekenlijst krijgen met een overzicht van medicatie per resident. Dankzij de filter ( ) bovenaan de pagina, kan u steeds aanpassen welke medicatie weergegeven wordt. Door te klikken op het pijltje ( ) naast de naam van de resident, kan u de aftekenlijst voor die resident verbergen of weer openen. In de lijst worden steeds de medicatietaken weergegeven tussen middernacht en het huidige tijdstip, alsook de medicatietaken tot 6 uur in de toekomst.

Elk pagina bevat telkens 10 residenten. Met de pijltjes onderaan kan u naar de volgende of vorige pagina gaan.

30 Mijn Medicatieronde

Onder Mijn Medicatieronde, wordt een gepersonaliseerde aftekenlijst gegenereerd voor de medicatie die toegekend is de functie van de gebruiker. Ook hier wordt de lijst opgebouwd op basis van de voorheen geselecteerde afdeling (bij het inloggen).

5.1.1.5. Dagboek per afdeling/sectie

In de dagboeken wordt per dag alles genoteerd wat er is voorgevallen bij de resident.

Zo heeft u een volledig overzicht van belangrijkste gebeurtenissen.

Onder “Dagboek per afdeling/sectie” vindt u een overzicht van de evaluaties uit het dag- en nachtboek. Het bevat de evaluaties voor alle residenten van de afgelopen 7 dagen en dit voor de residenten van de afdeling die door u geselecteerd is.

Elke evaluatie wordt weergegeven in een blok. Dit blok bevat de volgende informatie:

• Datum

• Tijdstip

• Naam van de resident

• Titel van de taak

• De evaluatie die gegeven werd

Het dagboek bevat steeds de laatste 7 dagen. Met de pijltjes onderaan het scherm kan u navigeren om oudere evaluaties te bekijken.

Wanneer een evaluatie een evaluatiescherm bevat, krijgt u het oogicoon ( ). Hiermee kan u de laatste evaluatie bekijken.

31 5.1.2. Home icoon

Het home icoon verwijst naar de homepage waar alle residenten per afdeling gesorteerd staan.

Hier kan u de gewenste resident selecteren (zie hoofdstuk 4.1.4).

5.1.3. Refresh data icoon

Het refresh data icoon zorgt voor het vernieuwen van de gegevens (als dit icoon rood is, zijn er nieuwe gegevens beschikbaar en moet de pagina vernieuwd worden voor optimaal gebruik).

5.1.4. Notificatie icoon

Het notificatie icoon verwijst naar alle notificaties van de afdeling (voorlopig zijn dit enkel verjaardagen van de residenten).

5.1.5. Zoeken icoon

Via het zoeken icoon kan u een bepaalde resident zoeken op naam of voornaam in het dossier.

32 5.1.6. Navigatie onderaan

Wanneer u 1 van de hoofdfunctionaliteiten van de applicatie actief hebt, krijgt u onderaan een extra navigatie. Via deze navigatie kan u makkelijk navigeren tussen de 6 hoofdfunctionaliteiten.

Met de pijltjes navigeert u tussen de verschillende residenten.

Van links naar rechts:

• Prestaties

• Medicatie

• Parameters

• Aandachtspunten

• Agenda

• Administratieve gegevens

In document Handleiding CareConnect Elderly Go (pagina 24-0)

GERELATEERDE DOCUMENTEN