• No results found

optionele Active Info Display in hoge resolutie met een beeldschermdiagonaal van 31,2 centimeter (12,3 duim) kunt u veel nuttige informatie naar wens

In document De Golf, Golf Variant & Golf Alltrack (pagina 23-30)

sorteren en oproepen. Zo schuiven de snelheidsmeter en de toerenteller in de navigatiemodus opzij om de wegenkaart meer plaats te geven.

07–1 0 Dankzij diverse infoprofielen kunt u doelgericht bepalen welke gegevens op het Active Info Display worden getoond. Zo kunnen de gegevens van het infotainmentsysteem die in de middenconsole worden weergegeven, zoals telefooncontacten, foto's of cd-covers, ook op het Active Info Display getoond worden.

De infoprofielen kunt u snel en eenvoudig selecteren via het optionele multifunctiestuur.

1) Het gebruik van de mobiele onlinediensten Car-Net Guide & Inform is enkel mogelijk met de optionele uitrusting “Discover Media”en “Discover Pro”. Bovendien hebt u een mobiel toestel nodig (bijvoorbeeld een smartphone) dat in staat is om dienst te doen als mobiele wifihotspot. Als alternatief kan met de optie “Premium”-mobielinterface een mobiele telefoon met Remote SIM Access Profile (rSAP) of een simkaart met telefoon- en dataverbinding worden gebruikt. De Car-Net Guide & Inform-diensten kunnen enkel worden gebruikt met een bestaand of apart af te sluiten gsm-abonne-ment van uw gsm-provider en in een gebied waar netwerkdekking aanwezig is. Omdat datapakketten via het internet worden gedownload, kunnen afhankelijk van uw abonnegsm-abonne-ment extra kosten ontstaan, vooral in het buitenland (bijvoorbeeld voor roaming). Door het formaat van de datavolumes die vereist zijn voor het gebruik van Car-Net Guide & Inform, raden wij u sterk aan een formule met dataforfait te kiezen bij uw gsm-provider. Voor het gebruik van Car-Net Guide & Inform moet een apart contract met Volkswagen AG worden afgesloten. De klant heeft na het in ontvangst nemen van de auto 90 dagen de tijd om zich via www.volkswagen.com/car-net te registreren. De beschikbaarheid van Car-Net Guide & Inform-diensten kan per land verschillen. Deze diensten kunnen worden gebruikt voor de duur die bij het afsluiten van het contract is bepaald, en kunnen inhoudelijke wijzigin-gen ondergaan. Meer informatie over Car-Net Guide & Inform vindt u onder www.volkswawijzigin-gen.com/car-net en bij uw Volkswawijzigin-gen-partner; voor informatie over uw gsm-tarieven wendt u zich tot uw gsm-provider.

0 1 02

03

De Golf, Golf Variant & Golf Alltrack - Connectiviteit

Connectiviteit.

Internet aan boord heet bij Volkswagen Car-Net. Achter die naam schuilen comfortabele diensten, praktische ondersteuning en nuttige apps die uw dagelijkse ritten tegelijk eenvoudiger en opwindender maken.

2) Car-Net App-Connect omvat de technologieën van MirrorLinkTM, Apple CarPlayTM en Android AutoTM. De beschikbaarheid van deze technologieën kan verschillen per land. Car-Net App-Connect wordt nu al door vele mobiele telefoons ondersteund en Volkswagen werkt nauw samen met grote smartphone- producenten om de beschikbaarheid van de technologieën van Car-Net App-Connect verder uit te breiden. Actuele informatie over de compatibiliteit van nieuwe en bestaande smartphones vindt u op mobile.volkswagen.be

01 Met Car-Net Guide & Inform1) vindt u nieuwe, spannende bestemmingen in uw omgeving, nabijgelegen parkeerplaatsen of het dichtstbijzijnde tankstation.

Bovendien ontvangt u de meest recente verkeersinformatie met optionele file- vermijding of berichten via het internet.

02 Car-Net App-Connect2): drie innovatieve technologieën waarmee u uw smart-phone-inhoud eenvoudig op het aanraakscherm van uw infotainmentsysteem kunt weergeven: MirrorLinkTM, Apple CarPlayTM en Android AutoTM van Google. Daarmee kunt u de belangrijkste functies van uw smartphone, zoals telefonie, berichten en muziek, ook tijdens het rijden bedienen: heel eenvoudig, veilig en comfortabel via het scherm in de middenconsole. Car-Net App-Connect zit standaard op alle Golf- en Golf Variant-modellen.

03 De USB-interface biedt de mogelijkheid om externe audiobronnen met het au-dio- of navigatiesysteem te verbinden. Zo kan bijvoorbeeld muziek van uw smart-phone of mp3-speler afgespeeld worden.

25

0 1

Afbeelding: uitrustingsniveau Highline met lederbekleding Vienna, GPS Discover Pro, elektronische klimaatregeling, Keyless Access, Active Info Display en DSG-versnellingsbak in optie.

03 03 02

Highline

De Golf, Golf Variant & Golf Alltrack - Uitrustingen 01 High-end en niet alleen op esthetisch vlak. In de Highline-versie is de Golf

uitgerust met onweerstaanbare details, zoals de 16 inch lichtmetalen Hita-velgen, de mistlampen vooraan, de specifieke decorinleg, het instrumentenpaneel met chromen accenten. De assistentiesystemen en de technologieën, zoals Front Assist, Adaptive Cruise Control en de 9 airbags zorgen ervoor dat u veilig en ontspannen reist. Op vlak van comfort hoeft de Golf Highline voor niemand onder te doen:

dankzij de led-leeslampjes en de ambiente verlichting, is het aan u om de sfeer te creëren die u het best bij u past. U hoeft alleen nog maar vooraan plaats te nemen in uw “Sport-Comfort”-zetels die naar wens verstelbaar zijn.

02 De mistlichten met statische bochtenverlichting zorgen dankzij hun intense lichtbundel voor een beter zicht bij dichte mist, sneeuwval of hevige regen.

03 De lichtmetalen 16-duimsvelgen “Hita” over- tuigen van bij de eerste aanblik met hun vijf dubbele spaken in Silver Metallic.

27

04 06 05

04 Het interieur1) van het uitrustingsniveau Comfortline overtuigt met zijn in de hoogte verstelbare comfort- zetels en de decoratieve elementen in New Brushed Metal Dark op het dashboard en de deurpanelen. Het met leder beklede multifunctiestuur kan in combinatie met de optionele DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling voorzien worden van schakelpeddels. Bovendien is vanaf deze uitrustingslijn het optionele Active Info Display verkrijgbaar voor nog meer overzicht en comfort.

Comfortline

1) Illustratie van het uitrustingsniveau Comfortline met elektronische klimaatregeling, Keyless Access en DSG-versnellingsbak in optie.

05 De automatische afstandsregeling “Adaptive Cruise Control (ACC)” past de rijsnelheid automatisch aan die van de voorligger aan tot een ingestelde maximumsnelheid en respecteert daarbij een vooraf door de bestuurder bepaalde afstand.

06 De lichtmetalen 16-duimsvelgen “Toronto” zijn standaard op het uitrustingsniveau Comfortline.

07 08

09 10

Trendline

09 De vermoeidheidsherkenning kan afwijkingen van het normale rijgedrag van de bestuurder onderscheiden en maant hem met visuele en akoestische signalen aan om een pauze in te lassen.

10 Denkt aan u – en aan anderen: het omgevingswaarnemingssysteem “Front Assist” inclusief City-noodremfunctie met voetgangerdetectie, kan helpen om de schade bij een eventueel ongeval te beperken of – in het beste geval – het ongeval te vermijden. Het herkent voetgangers en voertuigen op de rijweg en waarschuwt de bestuurder tijdig. Als die vervolgens niet reageert, zet het systeem een noodstop in.

07 In het uitrustingsniveau Trendline geniet u van zetels met stoffen bekle-ding in “Basket”-motief. De sierelementen “Spot Point” en “Polar Night Black”-zorgen voor een harmonische look. Praktisch zijn ook het verlichte en koelbare handschoenenvak, de asymmetrisch opgedeelde en neerklapbare rugleuning van de achterbank en het opbergvak met 12-voltaansluiting voorin.

08 Het radiosysteem “Composition Media” heeft een 20,3 centimeter (8 duim) groot tft-kleurenscherm, een touchscreen met nabijheidssensoren en een MP3- en WMA-compatibele cd-speler. Acht luidsprekers met een vermogen van 4 x 20 watt maken de multimediabelevenis compleet. Bovendien beschikt het systeem over een SD-kaartlezer, een USB-ingang en een Bluetooth-verbinding voor mobiele telefoons.

De Golf, Golf Variant & Golf Alltrack - Uitrustingen 29

14 bestuurders zien

In document De Golf, Golf Variant & Golf Alltrack (pagina 23-30)