• No results found

NIEUWE WEBSITE SV SOMEREN ONLINE

In document 2015 nr 7 REDACTIE: 43 jaargang nr. 7 (pagina 34-58)

Na ruim een jaar van onderzoek, overleg en goedkeuring door het bestuur is de nieuwe website van onze club een feit en op 3 september officieel in gebruik genomen.

Voorzitter Antoon Sonnemans verwelkomde alle aanwezigen. Een speciaal woord van welkom was er voor Ties Steenstra. Zijn bedrijf

Steenstra Media, hoofdsponsor van onze jeugdafdeling, heeft het ontwerp van de nieuwe website voor hun rekening genomen. Het resultaat mag er zijn, mooi vorm gegeven met bijzondere kleuren, waarbij terdege rekening is gehouden met alle disciplines. Daarna is het ontwerp door

VoetbalAssist ingebouwd en zo is een compleet nieuwe website tot stand gekomen.

Tevens was er een warm welkom voor de werkgroep: Gerwin Wijnen, algehele coördinator, Dimitri Adams, Bart Werts, Jan van den Broek, Bart Rietjens (sponsorcommissie), Roel Maes en Gerard Slegers (screening van de teksten). Zonder hen was er geen nieuwe website geweest. Veel research en overleg heeft geleid tot dit prachtige en functionele product.

Met name Gerwin Wijnen, onze webmaster en kartrekker van het geheel, heeft zich met veel enthousiasme ingezet om de voortgang en soliditeit van de nieuwe website te waarborgen. Een speciaal woord van dank voor hem is hier zeker op zijn plaats! Maar ook de werkgroep verdient een

34 grote pluim, allemaal hartelijk bedankt! Daarnaast onze dank aan de sponsorcommissie die door middel van een actie aan de financiële ondersteuning heeft bijgedragen.

Onze webmaster Gerwin Wijnen

De oude website heeft zijn dienst meer dan bewezen maar was aan vervanging toe omdat deze niet meer voldeed aan alle hedendaagse technische eisen. De oude website heeft ons ruim dienst bewezen en we willen Dimitri Adams bedanken voor alle ondersteuning in de afgelopen jaren.

Wat kunnen we o.a. verwachten van de nieuwe website:

- een directe koppeling met sportlink zodat programma en standen automatisch worden bijgewerkt en direct te zien zijn.

- de site is responsive, wat betekent dat het beeld op gsm en tablet automatisch wordt aangepast.

- alle items zijn logisch opgebouwd en makkelijk vindbaar.

- alle teams hebben voortaan hun eigen pagina.

- sponsoren hebben de mogelijkheid zich nog meer te profileren.

We hopen dat iedereen met veel gemak en plezier gebruik maakt van deze nieuwe website. Zijn er vragen, aarzel dan niet om onze webmaster te mailen: website@svsomeren.nl. Graag zijn we iedereen van dienst!

Namens het hoofdbestuur, Mieke Hollanders

Bestuurslid communicatie

36 RABO CLUBKASCAMPAGNE 2015

Beste leden van SV Someren,

Dit jaar start in oktober de achtste editie van de Rabobank Clubkas Campagne. Alle Rabobankklanten die vòòr 1 juli 2015 lid zijn, mogen van 1 tot en met 12 oktober stemmen op hun favoriete club(s).

Elke stem is € 4,- waard voor je vereniging. Aan jullie het verzoek om je stemmen uit te brengen aan de verenigingen die jullie een warm hart toedragen. Hopelijk zit daar SV Someren bij.

Dit jaar hebben we als doel opgegeven dat we graag willen investeren in de aanleg van een pannaveldje voor de jeugd van SV Someren. Het zou fijn zijn als jullie daar je steentje aan bij kunnen dragen. Laat je stem niet verloren gaan.

Binnenkort ontvangen jullie nog meer informatie over de Rabo Clubkascampagne.

Sponsorcommissie SV Someren, Janny Bukkems

Annie van Otterdijk

38 BENOEMING WILJAN RAIJMAKERS TOT ERELID

Vanwege zijn vele verdiensten voor de vereniging is ons clublid Wiljan Raijmakers benoemd tot erelid van SV Someren.

Wiljan kreeg de onderscheiding tijdens de jaarvergadering op 17

september jl. Voorzitter Antoon Sonnemans haalde tijdens zijn toespraak alle werkzaamheden aan die Wiljan in de afgelopen jaren voor de club heeft gedaan en doet. Een mooie lijst om trots op te zijn! Uit handen van de voorzitter ontving Wiljan de hartelijke felicitaties en de oorkonde beho-rende bij de benoeming tot erelid. Bloemen waren er voor zijn vrouw Irma.

Vanuit de aanwezige leden viel hem een groot applaus ten deel en waren er felicitaties.

Wiljan is bij SV Someren een vertrouwd gezicht. In een verder verleden heeft hij al een bestuursfunctie gehad als bestuurslid senioren. De afge-lopen 8 jaar is hij lid geweest van het hoofdbestuur als bestuurslid

ledenzaken. Tevens was hij vice-voorzitter van onze club. Wiljan heeft zijn taak binnen het bestuur altijd met veel enthousiasme uitgedragen. Hij was betrokken, kritisch als het nodig was en kwam altijd op voor alle leden.

Zijn kennis met betrekking tot beleidszaken was binnen het bestuur altijd welkom. Ook het werven van vrijwilligers voor diverse functies was een van zijn doelstellingen en hij slaagde er steeds in om hiervoor betrokken mensen binnen te halen.

Daarnaast was hij een van de drijvende krachten binnen de recreatie-commissie. Elk seizoen organiseert deze commissie veel activiteiten voor de leden en de opkomst en sfeer zijn altijd geweldig. Tevens droeg hij zijn steentje bij in de commissie normen en waarden en zette zich ook hier voor de volle 100 procent in. Te denken valt aan de acties ten behoeve van de algemene veiligheid binnen de club. Evenzo is hij bij velen bekend als parkomroeper bij de thuiswedstrijden van Someren en als

ceremoniemeester/speaker bij alle evenementen en activiteiten binnen de club. Hij praat het geheel aan elkaar en doet dit op zijn eigen ludieke manier. Verder is hij op de zondag actief als scheidsrechter. Als het weer het toelaat, zien we hem in de vorstperiode aan het werk als ijsmeester samen met de ijscommissie.

Kortom: een actief clublid, altijd voor SV Someren in de weer!

40 Aan de bestuursperiode is nu een einde gekomen maar Wiljan blijft actief als lid van de recreatiecommissie, wedstrijdomroeper, ceremoniemeester, scheidsrechter en lid van de ijscommissie. Het bloed kruipt waar

het niet gaan kan!

Een enthousiaste en trouwe clubman met een groot gevoel voor humor die de benoeming tot erelid zeker heeft verdiend! Als bestuur en leden feliciteren we Wiljan van harte.

Namens het hoofdbestuur, Mieke Hollanders

42 SV SOMEREN CADEAUBON, TUSSENTIJDS RESULTAAT

Op 30 april jl. had de sponsorcommissie de presentatie gehouden over de SVS Cadeaubon en vanaf 16 mei jl. werden de bonnen in de verkoop gebracht.

Diverse enthousiaste ondernemers steunen ons initiatief en hebben zich aangemeld als deelnemende ondernemer. We zijn daar super blij mee.

Natuurlijk gaan we ervan uit dat er meer ondernemers zich aansluiten bij ons initiatief en dat het aantal zal groeien.

Tot nu toe heeft het zijn vruchten wel afgeworpen. Er is voor liefst ruim

€ 1.000,-- aan cadeaubonnen verkocht. Dit is al een heel mooi resultaat waar we heel blij mee zijn!

Heb je iets te vieren en wil je iemand verrassen, aarzel niet en geef een SVS Cadeaubon. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,-. Je kunt deze kopen bij Ell in de kantine, bij Bakkerij van de Mortel en bij Tabaks- en gemaks-winkel A. Meeuws.

Wilt u meer weten over deelname aan onze cadeaubon of deelnemende sponsoren? Kijk op onze website onder tabblad Sponsoren-Cadeaubon of neem contact op met de sponsorcommissie via

sponsoring@svsomeren.nl.

Sponsorcommissie SV Someren

44 AUTOBEDRIJF LINDEN EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij voeren een sponsoractie voor verenigingen waarbij de klanten van Autobedrijf Linden zelf mogen aangeven waar hun sponsorvoorkeur naar uit gaat! Als vereniging wil je maar één ding; op de lijst komen van deel-nemende verenigingen!

Hoe werkt de actie?

Sponsorgeld verdelen naar de wens van klanten:

Autobedrijf Linden sponsorde door de jaren vele verenigingen, maar wil het dit keer anders doen. Het door Autobedrijf Linden beschikbaar ge-stelde sponsorgeld, willen Joep en Gerard Linden laten verdelen door hun eigen klanten! Democratischer kan het niet!

Aan het einde van de actieperiode (31 december 2015) wordt het spon-sorbedrag over de verenigingen verdeeld. Dit is 1% van de werkplaats-factuuromzet die door de klanten van Autobedrijf Linden is toegewezen aan de betreffende vereniging!

Op dit moment zijn de volgende verenigingen bij ons ingeschreven als sponsordoel:

• Seniorenorkest Groot Someren

• Muziekvereniging Somerens Lust

• Entertainmentkoor Estrade

• SV Someren voetbalvereniging

• Stichting Triathlon Someren

Met een opgave van het werkplaatsfactuurnummer, het bedrag incl. BTW en natuurlijk een klik op de vereniging van uw keuze, kunt u aangeven welke vereniging - met 1% van het werkplaatsfactuurbedrag - wordt gesteund!

46 VOETBALVELDEN

Henry Tinnemans heeft voor het clubblad weer enkele prachtige foto’s weten te bemachtigen die wij jullie zeker niet willen onthouden.

48

50 Henry Tinnemans

52

HUMOR MET FC DE KAMPIOENEN !!!!!!!!

Vrouwelijke ondernemers kappen er sneller mee dan mannen!

Vooral in de bosbouw is er een opmerkelijk verschil.

Drs P is overleden.

Heen en nooit meer weer …

Wie gaat ons nu knolrapen, lof, schorseneren en prei leren eten?

Okselvijverman.

Een boer die last heeft van hevige transpiratie, zorgt op zijn dorre velden zelf voor irrigatie.

Ik heb de kat uit de boom gekeken…

…om de brandweer werk te besparen.

Dierenmishandeling.

Iemand heeft mijn pad gekruist.

Nooit grappig.

Een “spoedige beterschap“ kaartje afgeven bij een begrafenis is nooit grappig.

Streepje poëzie.

Niets is zo lekker als een biefstuk met kroketten. Behalve dan een Spaanse vrouw met grote castagnetten.

Talkpoeder.

Ander woord voor gesprekstof.

Op een dag 2.000 vluchtelingen uit de Middellandse Zee opgevist.

Niet lang meer en Europa zal ook hier visquota opleggen.

R.I.P The Lau.

We kunnen er geen scene meer van maken. Hij deed het rigoureus en toch verwacht.

Het wast een spannende zomer.

Zeker voor degenen die een te klein badpak gekocht hadden.

54

Nieuwe Griekse uitdrukking.

Dweilen met de geldkraan open.

Griekse gepensioneerden mogen toch naar de bank.

Dat zal dan wel de bank zijn in een of ander stadspark.

Soapje spelen.

Wie van de acteurs uit FC De Kampioenen zou wie kunnen spelen in de soap van de Griekse onderhandelingen.

Die zie je niet veel meer.

Een Griek die lacht.

Koppig.

Mijn vrouw is een koppig wijf, iedereen mag dit weten.

Fijne kermisdagen namens Trѐs Hombres en de rode duivels, die doen het beter als die Nederlandse Mietjes voetballers!!

56

In document 2015 nr 7 REDACTIE: 43 jaargang nr. 7 (pagina 34-58)

GERELATEERDE DOCUMENTEN