• No results found

Maatschappelijke uitvoerbaarheid

In document Ruimtelijke onderbouwing Broekstraat 3 (pagina 63-149)

Het bestemmingsplan, waar onderhavige ruimtelijke onderbouwing onderdeel vanuit maakt doorloopt de uitgebreide voorbereidingsprocedure (Algemene wet bestuursrecht). Tegen het bestemmingsplan staat de mogelijkheid open zienswijzen in te dienen.

Colofon

Projectgegevens

Project Broekstraat 3 Heusden Projectnummer Arom 16AST-RUOBBR-01

Revisie 03 Datum september 2017

Opdrachtgever

Biologische boerderij Sumiran

Arom

Oud Brandevoort 12 5706 NE Helmond mr. Q.W.J. de Ruijter

INVENTARISATIELIJST BIJLAGEN

1. Landschappelijke inpassing, Interior Sense d.d. 17-10-2016 2. Situatietekening bestaand, Interior Sense, d.d. 7-09-2016 3. Situatietekening nieuw, Interior Sense, d.d. 7-09-2016 4. Resultaten watertoetsoverleg, d.d. 7-09-2016

5. Quickscan Flora en fauna Broekstraat 3 Heusden, Kruidbos Ecologie d.d. 28-08-2016

6. Beplantingslijst en prijsopgave

7. Endotoxinen, memo NIPA d.d. 29-08-2017

Naam aanvrager: Krijn de Ruijter Organisatie: AROM

Straat/postbus: Oud Brandevoort Huisnummer: 12

Postcode : 5706 NE Plaats : Helmond Telefoon : 0492 792 491 E-mail : w@arom.nl

Contactpersoon gemeente Gemeente : Asten

Contactpersoon : Stefan Olschewsky Telefoon : 0493 671 212

E-mail : S.Olschewsky@asten.nl

Algemene plangegevens

Naam en/of omschrijving van het plan : Biologisch Boerderij Sumiran Straat : Broekstraat

Huisnummer : 3 Postcode : Plaats : Asten

Kadastraal adres : Asten, sectie P, nrs. 1920, 1572, 1848, 1655 Plangebied oppervlak : 8603 m2

Kaartmateriaal

Heeft het ingetekende plangebied een beperkingsgebied geraakt?ja

Welke gemeente omvat het grootste deel van het door u getekende plangebied?

Asten

Vragen:

Houdt het plan uitsluitend een interne functieverandering voor een gebouw in? Hierbij is ook geen sprake van een verhardingstoename en/of afkoppeling van hemelwater?

nee

Is er sprake van een directe lozing van afvalwater op oppervlaktewater?

nee

Vervolgvragen:

Aanvullende vragen:

Neemt de hoeveelheid verharding toe? Zo ja, hoeveel m2 ? 600 m2

Wordt er verhard oppervlak afgekoppeld? Zo ja, hoeveel m2?

600

Hoe groot is de berekende infiltratie-/waterbergingsbehoefte (m3)?

25,8 m3

Hoe wordt in het plan het hemelwater verwerkt?

1 Via een gescheidenstelsel: hemelwater wordt geinfiltreerdja

2 Via een gescheiden stelsel: hemelwater wordt vertraagd afgevoerd naar oppervlaktewater

3 Via een gemengd stelsel

Worden er materialen gebruikt waardoor het afstromende hemelwater verontreinigd kan raken?

nee

De WaterToets 2014

Uit de door u ingevulde gegevens blijkt dat het waterbelang groot is, in het plan. U moet dan ook contact opnemen met het waterschap. Hieronder volgt een opsomming van de waterbelangen die met het plan zijn gemoeid.

Het geborgen water wordt vertraagd afgevoerd op een leggerwatergang of een ander oppervlaktewater

Als er sprake is van afvoer naar een nabijgelegen leggerwatergang / overig oppervlaktewater, mag deze alleen vertraagd plaatsvinden. Hierbij mag de afvoernorm (afvoercoëfficiënt) die voor de locatie geldt niet worden overschreden, om overbelasting van het watersysteem te voorkomen.

Het water uit een bergingsvoorziening kan via een uitstroomvoorziening (bijvoorbeeld een pijp) vertraagd worden afgevoerd naar oppervlaktewater. De waterafvoer vanuit de bergingsvoorziening mag deze norm niet overschrijden. Voor een

uitstroomvoorziening in het talud van een A-categorie-watergang dient een watervergunning te worden.

Worden er inrichtingsmaatregelen getroffen ter verbetering van de oppervlaktewaterkwaliteit?

De wijze van inrichten van een oppervlaktewater kan effect hebben op de oppervlaktewaterkwaliteit. Algen halen veel zuurstof uit het water en hebben hierdoor vaak een negatief effect op het waterleven (bijvoorbeeld vissterfte). Omdat algen op geringe waterdiepten groeien is het belangrijk om waterbodems niet te ondiep aan te leggen. Het bevorderen van de watercirculatie is van belang voor de zuurstofvoorziening. Natuurvriendelijke oevers dienen niet steil te zijn om plek aan allerlei planten zoals riet en onderwaterplanten te kunnen bieden. Deze halen voedingsstoffen uit het water die dan niet meer beschikbaar zijn voor algen. Menging van waterstromen met verschillende kwaliteit mag niet leiden tot een verslechtering van de kwaliteit.

Grotere waterpartijen en plassen hebben een waterdiepte van minimaal 1,5m bij streefpeil. Natuurvriendelijke oevers hebben, indien mogelijk, een talud van 1:5 of flauwer waarbij de waterbodem plaatselijk is verdiept tot 2m. Hiermee wordt de verticale watercirculatie in het oppervlaktewater bevorderd en daarmee ook de zuurstofvoorziening. Bij de inrichting van het

watersysteem dient water met een betere kwaliteit te stromen naar water met een slechtere kwaliteit. Aanvoerwater van mindere kwaliteit dan die van het water binnen het plangebied, dient zoveel mogelijk te worden beperkt.

Bij alle relevante bestemmingen in de planregels dient rekening te worden gehouden met water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

Met het opnemen van water en waterhuishoudkundige voorzieningen in de verschillende relevante bestemmingsomschrijvingen, kan water op allerlei manieren in een plangebied worden toegepast.

Om de flexibiliteit van de toepassing van water in een bestemmingsplan zo groot mogelijk te houden adviseert het waterschap 'water- en waterhuishoudkundige voorzieningen' in de verschillende relevante bestemmingsomschrijvingen op te nemen.

Voor het aanvragen van of informatie over een watervergunning dient u contact op te nemen met ons waterwetloket.

E-mail: info@aaenmaas.nl Tel.: (073) 615 83 33

Team Watertoets, Waterschap Aa en Maas

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over dit watertoetspakket? Laat het ons per mail weten info@aaenmaas.nl

Voor dringende vragen zijn wij te bereiken onder telefoonnummer (073) 615 68 51

Ligging plangebied

Waterschap Aa en Maas streeft ernaar om correcte en actuele informatie in deze watertoetsapplicatie aan te bieden. Aan het

"#$%&'(#))(!*!(%!+'(%,-.%/'0%,!

1/23&'3),!45$#)!6!4)/,)!!

!

!

!

"#$%&'()*+,+%!

+789!

-&##.%)/011+%!

:;<=-;>7;:!!

"#2)+33+%!

?#@!A@B@4@!C#/20D$'!

4&)01!,%56*&,+!

!

?,G$/0!

<@<!+5F%H%%,!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!# !

<@:!B%(!I!%,!7%F%5F%J2,F!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!# !

<@:@<!45$#)-!%,!4)/,)K%(!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!# !

<@:@:!L$#FM523G(!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!$ !

<@:@*!+5F%H%,%!9))(#%F%5!J),!"%'(//#!N+9J"O!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!$ !

<@:@P!Q)(2$,))5!Q)(//#,%(K%#&!%,!Q)(/#)!:;;;!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!% !

<@*!A%D2%0'D%'3G#2RJ2,F!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!% ! :!8,0%#S$%&'H%(G$02%&!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!& !

*!7%'/5()(%,!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!& !

*@<!!"#$,,%,$,0%#S$%&!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!& !

*@:!T%50$,0%#S$%&!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!& !

*@:@<!A%D$/K%,!%,!U)/,)N'M$#%,O!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!' !

*@:@:!T%F%()(2%!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!( !

*@*!"%'M#%&2,F!M%#!'$$#(F#$%M!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)) !

*@*@<!T$F%5'!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)) !

*@*@:!L$$F02%#%,!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)) !

*@*@*!7%M(2%5%,V!+HU2D2%W,!%,!T2''%,!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)* !

*@*@P!X2D%55%,V!0)FJ52,0%#'!%,!$J%#2F%!2,'%3(%,!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)* !

*@*@Y!T))(M5),(%,!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)* !

*@*@=!A%D2%0'D%'3G%#H2,F!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)* ! P!!!!Z$,35/'2%'!%,!)),D%J%52,F%,!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)* ! P@<!B))#,%H2,F%,!%,!(%!J%#K)3G(%,!'$$#(%,!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)* !

P@:!9))(#%F%5%,!(%#!J$$#&$H2,F!J),!$J%#(#%02,F!J),!0%!45$#)-!%,!4)/,)K%(!""""""""""""""""""""""!)# !

X2(%#)(//#!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)$ !

?,(%#,%(!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)$ !

"?[X+A\!<!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!)% !

!

!

!

!

!

-B! /??C! <:4L1A?,! 51,! 3?4! U14:-,11C! U14<<0,?4K?0A! PO2-C-=:;23?! F--B/;40<24<<0R"! T?0!

-,/?0;4?<,:,=!51,!/?!@<:2A;21,!:;!4?0! :,/:214:?! 5:1! K110,?L:,=",C! :,B-0L14:?!:,=?K-,,?,!-5?0!

3?4! 5--0A-L?,! 51,! I?;23?0L/?! ;--04?,! :,! /?! /:0?24?! -L=?5:,=! 51,! 3?4! -,/?0H-?A;=?I:?/M!

I?;23?0L/?! BC-01! ?,! B1<,1! ?,! ?0! 4:J/:=! ;--04;.?2:B:?A?! L1140?=?C?,! =?40-BB?,! A<,,?,! K-0/?,!

P-,43?BB:,=;5?0H-?AM! 2-L.?,;14:?M! L:4:=14:?R! K110/--0! ??,! -.4:L1C?! 5--04=1,=! 51,! 3?4! .0-J?24!

K-0/4!=?I-0=/"!

!

<@:@<!45$#)-!%,!4)/,)K%(!

G?!SBK?4!!"#$$#%&'(#)*#+,&%-.!3??B4!I?40?AA:,=!-.!/?!I?;23?0L:,=!51,!:,!3?4!K:C/!5--0A-L?,/?!

.C1,4!Y!?,!/:?0;--04?,"!9://?C;!/?H?!K?4=?5:,=!K-0/?,!I?/0?:=/?!BC-01!?,!B1<,1!I?;23?0L/"!G?!

F1I:4140:234C:J,M! /?! Z-=?C0:234C:J,! ?,! 3?4! [+TONE5?0/01=! L1A?,! -,/?0/??C! <:4! 51,! /?H?! K?4"! F?4!

<:4=1,=;.<,4!51,!/?!SC-01E!?,!B1<,1K?4!:;!\U??M!4?,H:J\"!G:4!I?4?A?,4!/14!1CC?;!K14!;231/?C:JA!:;!5--0!

!

I?3-0?,/?! 4-4! ??,! I?;23?0L/?! :,3??L;?! -B! I?;23?0L/?! <:43??L;?! .C1,4?,;--04! -,/?0;23?:/?,C:JA! ??,!

I?;23?0L/?!:,3??L;?!-B!I?;23?0L/?!<:43??L;?!/:?0;--04!4?!5?05-?0?,M!4?,!5?05-?0!11,!4?!I:?/?,!-B!1B!4?!

0?=?C;! 5?0??,5-</:=/! /--0! K:JH:=:,=! 51,! 104:A?C! '%! 51,! /?! SBK?4"! D:J! 0<:L4?C:JA?! -,4K:AA?C:,=M!

I?;4?,/:=!I?3-</!-B!I?3??0!=?C/4!:,!??,!11,41C!=?51CC?,!??,!50:J;4?CC:,=!-.!/?!5?0I-/;I?.1C:,=?,"!

+,/:?,! 1CC??,! 41I?C! )! ;--04?,! K-0/?,! 11,=?40-BB?,! 5-C;4114! 5--0! 0<:L4?C:JA?! -,4K:AA?C:,=! ??,!

@<:2A;21,! PC:234?! 4-?4;R"! +,/:?,! 41I?C! *! ?,Q-B! 41I?C! #! ;--04?,! K-0/?,! 11,=?40-BB?,! -B! K-0/?,!

!

A<,,?,! K-0/?,! <:4=?;C-4?,"! ! G?! :,:4:14:?B,?L?0! :;! 5?0.C:234! ;231/?! I?.?0A?,/?!

L1140?=?C?,!4?!,?L?,!PL:4:=14:?R!?,!/:?,4!1C4?0,14:?5?,!4?!I:?/?,!P2-L.?,;14:?R"!!

!

<@:@P

!

Q)(2$,))5!Q)(//#,%(K%#&!%,!Q)(/#)!:;;;!

F?4! Q)(2$,))5! Q)(//#,%(K%#&

!

:;! ??,! U?/?0C1,/;! ,?4K?0A! 51,! I?;411,/?! ?,! ,:?<K! 11,! 4?! C?==?,!

,14<<0=?I:?/?,! K110L??! /?! I:-/:5?0;:4?:4! I?3-</?,! ?,! 5?0;4?0A4! K-0/4"! `C1,4?,! ?,! /:?0?,!

A<,,?,! H:23! 51,! 3?4! ?,?! ,110! 3?4! 1,/?0?! =?I:?/! 5?0;.0?:/?,"! N--04?,! 01A?,! 3:?0/--0! ,:?4!

8+7::)2342;0$+'%00-2;0$::)%#$"#)<2;#,#)-0%,22!=>?.222222222222222222222228+7::)2@42'%,#)A'#<57#1+#,2B#$21#5C*#)B,#22 222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222%0$::)7#1+#,#%2=>?2!7)'#%#20)C#)+%7.D22

!

/?! -,/?0H-?A;C-214:?! 1C;L?/?! /?! C:==:,=! 3:?051,! :,! 0?C14:?! 4-4! I?;23?0L/?! ,14<<0=?I:?/?,"!

F:?04-?!H:J,!5?0;23:CC?,/?!I0-,,?,!=?011/.C??=/"!G?H?!!I0-,,?,!;411,!5?0L?C/!:,!.101=011B!#")M!

c:4! /?! =?=?5?,;! 51,! K110,?L:,=",CM! /"/"! *'E>VE*>)&! PI:JC1=?,! *6! ?,! *DRM! IC:JA4! /14! I:,,?,! ??,!

1B;41,/!51,!>E)!AL!!4-4!/?!-,/?0H-?A;C-214:?!I?;23?0L/?!B1<,1!<:4!41I?C!++!?,!+++!5--0A-L4!PH:?!

??,! ;<LL:?0?! I?;230:J5:,=! 51,! 11,=?40-BB?,! BC-01! ?,! B1<,1"! 61,;C<:4?,/! K-0/4! .?0! ;--04=0-?.!

11,=?=?5?,!K?CA?!1;.?24?,!:,!2-,4?f4!L?4!/?!.0-J?24-,4K:AA?C:,=!51,!I?C1,=!H:J,"!

!

G?!K??0;-L;41,/:=3?/?,!4?,!4:J/?!51,!3?4!5?C/I?H-?A^!!

GTe^!*'E>VE*>)&^!)>">>!<<0!Y!))"#>!<<0^!I?K-CA:,=!4-4!*>!gW!4?L.?014<<0!PC-A11CR!)(!!=01/?,![W!

K:,/^!K:,/A01234!)!DB4"!!

!

*@:@<!A%D$/K%,!%,!U)/,)N'M$#%,O!

O0! H:J,! -.! 3?4! .?02??C! 5?0;23:CC?,/?! =?I-<K?,! 11,K?H:=W! /?H?! @<:2A;21,! 3??B4! ?234?0! 1CC??,!

I?40?AA:,=!-.!/?!I:,,?,!3?4!-,/?0H-?A;=?I:?/!11,K?H:=?!;23<<0"!!

!

!

!

8+7::)2M42I%,#)A'#<57#1+#,2!"+$27#0)C##),.2(0%:+$2A:+,#-+N<#2)+C*$+%727#O'$'7)0O##),&2P+C*$2'62?#C$')2GD2O+7::)2K2!

!

!

8+7::)2Q42I%,#)A'#<57#1+#,2(0%:+$2%''),#-+N<#2)+C*$+%727#O'$'7)0O##),&2?#C$')2R2+%2O+7::)2K&2222!

!

!

8+7::)2S42I%,#)A'#<57#1+#,2(0%:+$2''5$#-+N<#2)+C*$+%727#O'$'7)0O##),&22222!

!!

!

8+7::)2T42RC*$#)A+N,#260%%#%,0<25C*::)&22

!

!

5?=?414:?! :,! /:4! =01;C1,/J?! I?;4114! <:4! -"1"^! =0-4?! ?,! ;L1CC?! K??=I0??M! 510A?,;=01;M! K:44?! AC15?0M!

0-CAC15?0M!.110;?!/-5?,?4?CM!.110/?,IC-?LM!;23:JBA1L:CC?M!I:J5-?4M!0:?4=01;M![1,1/??;?!B:J,;4011C!?,!

HK104?!,1234;231/?"!!

!

N?24-0! D! K-0/4! =?5-0L/! /--0! ??,! =01;C1,/J?! L?4! -"1"^! L?C=1,H?5-?4M! 5?C/H<0:,=M! ;23:JBA1L:CC?M!

K:44?!AC15?0M!I-4?0IC-?LM!I01,/,?4?C!?,!.?0H:AA0<:/"!T?=?,!/?!;23<<0!11,!P-,/?0!3?4!/1AR!0:?4"!

!

N?24-0! [! K-0/4! =?5-0L/! /--0! ??,! 0:J! ?CH?,"! +,! /?! I?0L! =0-?,! -"1"^! e?C/?0;?! 0--;M! I01,/,?4?CM!

3?,,?.,?4?CM!1AA?0/:;4?CM!C?5?0A0<:/M!K?/?0:AM!I011LM!3??0L-?;!?,!;4?A?C510?,"!!

!

!

!!! !!!!!!!!!!! !

8+7::)233042?B0--#2"##71)##2D2?#C$')2G22222222222222222222222222222222222222222222222222228+7::)233142=-A#%5+%7#-D2?#C$')2W!

!

8+7::)233C42?B0--#2"##71)##2#%2"+$1'-D2?#C$')2RJ2=-A#%5+%7#-2!?#C$')2W.2'62,#20C*$#)7)'%,&2

2

G?! 5?=?414:?! I:,,?,! 3?4! -,/?0H-?A;=?I:?/! I?;4114M! H-1C;! <:4! I-5?,;411,/?! IC:JA4M! <:4! /:5?0;?!

!

*@*!"%'M#%&2,F!M%#!'$$#(F#$%M!

*@*@<!T$F%5'!

h! D0-?/5-=?C;!P,?;4!J1100-,/!I?;23?0L/M!5-C=?,;!I?;23?0L:,=;214?=-0:?!)!4QL!$R^!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!11,K?H:=!:,!;23<<0!:,!/?!,1I:J?!-L=?5:,=M!L-=?C:JA3?/?,!4-4!I0-?/?,!!

!!!!!!!!!!!!!!!!I:,,?,!3?4!-,/?0H-?A;=?I:?/!H:J,!=?2-,;414??0/"!D0-?/C-214:?!I?40?B4!3<:;L<;"!!

h! D0-?/5-=?C;!P,?;4!:,!I?.11C/?!=?51CC?,!J1100-,/!I?;23?0L/M!5-C=?,;!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!I?;23?0L:,=;214?=-0:?!%R^!=XX,!11,K:JH:,=?,!=?5-,/?,!/:?!/<:/?,!-.!??,!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!=?I0<:A!1C;!I0-?/C-214:?!I:,,?,!3?4!-,/?0H-?A;=?I:?/"!!

h! D0-?/5-=?C;!P,?;4!,:?4!J1100-,/!I?;23?0L/M!I?;23?0L:,=!1CC??,!=?/<0?,/?!!

!!!!!!!!!!!!!!!!I0-?/;?:H-?,R^!!I0-?/L-=?C:JA3?/?,!11,K?H:=!PL?0?CR"!Z--04;!I0-?/=?C?=?,3?/?,!!

!!!!!!!!!!!!!!!!11,K?H:=!:,!/?!-L0:,=?,/?!5?=?414:?;40<24<0?,"!!

!!

8.! I1;:;! 51,! 3?4! 5?C/I?H-?A! A1,! =?;4?C/! K-0/?,! /14! ?0! I:,,?,! 3?4! -,/?0H-?A;=?I:?/!

L-=?C:JA3?/?,! 4-4! B-?01=?0?,! 11,K?H:=! H:J,! 5--0! 1CC?! PH-1C;! 3:?0I-5?,! I?/-?C/?R! 214?=-0:?],!

5-=?C;"!U?;4?C?,!:,!/?!-L0:,=?,/?!5?=?414:?;40<24<0?,!:;!L-=?C:JA"!!

!

8+7::)23@42=%<#-#2B:55#%2:+$2##%27)'#62(0%2$#%2B+%5$#2$"+%$+72'6(-+#7#%,#2+%,+(+,:#%2+%2,#2%01+N*#+,2(0%2,#2*#$22 !

22222222222222222222'%,#)A'#<57#1+#,&22 2

*@*@:!L$$F02%#%,!

T:J/?,;!3?4!5?C/I?H-?A!H:J,!=??,!;.-0?,!51,!K:C/?!H--=/:?0?,!11,=?40-BB?,"!e?C?4!-.!/?!=0--44?!?,!

:,0:234:,=!51,!3?4!-,/?0H-?A;=?I:?/!L1=!5?0K1234!K-0/?,!/14!?0!H:23!5?0;23:CC?,/?!K10?EM!K-?CE!

?,! ;.:4;L<:;;--04?,! 1C;L?/?! ?=?C! =?I0<:A! L1A?,! 51,! 3?4! 4?00?:,"! b110;23:J,C:JA! H<CC?,!

L104?01234:=?,!H-1C;!I<,H:,=!?,!K?H?C!=?I0<:A!L1A?,!51,!3?4!4?00?:,"!!

!

!

8+7::)23F42>:+5<0$200%"#A+7*#+,21+%%#%2*#$2'%,#)A'#<57#1+#,&!

!

!

!

D:,,?,!3?4!-,/?0H-?A;=?I:?/!?,!:,!/?!/:0?24?!-L=?5:,=!3:?051,!H:J,!5?0;23:CC?,/?!3<:;A144?,!8#-+52 C0$:52 "00)7#%'B#%&2 G?! 11,K?H:=3?:/! 51,! /?! 3<:;A14! /011=4! <:4?0110/! I:J! 11,! ??,! 0?/<24:?! :,!

0?.0-/<24:?A1,;?,! 5--0! /:5?0;?! ;--04?,! K110-.! /?! 3<:;A14! J11=4"! F:?0L??! K-0/4! L-=?C:JA! ??,!

2-,2<0?0?,/?!.-;:4:?!L?4!;--04?,!H-1C;!K?H?C!?,!I<,H:,=!:,=?,-L?,"!!

!

F?4! :;! K110;23:J,C:JA! /14! 5C??0L<:H?,! H-1C;! /?! =?K-,?! /K?0=5C??0L<:;! =?I0<:A! L1A?,! 51,! /?!

11,K?H:=?!5?=?414:?!:,!-.!3?4!.?02??C"!G?!2-,;40<24:?!51,!/?!;23<<0!:;!-,=?;23:A4!1C;!5?0IC:JB.C114;!

!

-.! 3?4! .?02??C! K11051,! 3?4! -,/?0H-?A;=?I:?/! -,/?0/??C! <:4L11A4"! U--/H1A?C:JA! :;! 3?4! -L! 4?!

I?.1C?,!-B!3?4!-</?!-B!:,!=?I0<:AH:J,/?! ,?;4?,!I?40?B4!PL<;;?,!L1A?,!J1100-,/!=?I0<:A!51,!/?!

Z--0! K14! I?40?B4! I-<KK?0AH11L3?/?,! :;! 3?4! 51,! I?C1,=! -L! ,1234?C:JA?! 5?0C:234:,=! K?CA?! 51,!

3:,/?0!A1,!H:J,!5--0!,1234124:?5?!/:?0?,!H-1C;!<:C?,!?,!5C??0L<:H?,!4?!I?.?0A?,!4-4!??,!L:,:L<L"!!

!

•! G:?4HM! ["M! F?C5?0;?,! 5-,! 8"M! U:CCM! G"M! *>>("! ZC??0L<:H?,"! 6CC?! ;--04?,! 51,! O<0-.1! ?,!

U--0/K?;4E6B0:A1"!T:0:-,!U14<<0"!

•! 7:JA;/:?,;4! 5--0! 8,/?0,?L?,/! U?/?0C1,/"! N--04?,;41,/110/! N4??,<:C! R$*#%02 %'C$:0&2 Z?0;:?!*">!/?2?LI?0!*>)$"!!

•! 7:JA;/:?,;4!5--0!8,/?0,?L?,/!U?/?0C1,/"!N--04?,;41,/110/!j?0A<:C!/H$'20-10&2Z?0;:?!*">!

J1,<10:!*>)$"!!

•! 7:JA;/:?,;4!5--0!8,/?0,?L?,/!U?/?0C1,/"!N--04?,;41,/110/!F<:;L<;2Y055#)2,'B#5$+C:5&2 Z?0;:?!*">!/?2?LI?0!*>)$"!

•! N-5-,! Z-=?C-,/?0H-?A! U?/?0C1,/M! *>>*"! 64C1;! 51,! /?! U?/?0C1,/;?! D0-?/5-=?C;! )((VE

*>>>^! 5?0;.0?:/:,=M! 11,41CC?,M! 5?01,/?0:,="! U?/?0C1,/;?! B1<,1! %"! U14:-,11C!

U14<<03:;4-0:;23!9<;?<L"!!

!

"?[X+A\!<_!E5),!,2%/KD$/K!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

"?[X+A\!:+!

b110=?,-L?,!;--04?,!<<03-A!)V>M!#'%M!5-C=?,;!K110,?L:,=",C!/"/"!*'E>VE*>)&"!

!

!

!

!

!

!!!!!!!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

"?[X+A\!:"!

b110=?,-L?,!;--04?,!<<03-A!)V>M!#'$M!5-C=?,;!K110,?L:,=",C!/"/"!*'E>VE*>)&"!

!

!

!

!

!

!

!

, 23 - " .

/ / / . 1 '/ 4

%

$ # 5 - !

! " # $$ % & $$

! ' (

)* ! # + " + + # # "

, - # " . " ++

! " +. " "

%" / " " 0 "

1 " 2 3 "& 4 "

" " . "

' " . "+ " $

! "

2 " " 8 8 $ 8 $ 8

%* & +" -# " $ $ $ $ 9

* 9 8 8 9 8

:" - $ $ $

," . " + 8 ; 8 $

5555555555555555 6

! " #$

/ # $5 8 $ $ $ 5555555555555555 6

% #

& '

2 85 % & 9 9 (

= "- + % # - & (

> 5( 9 ; 9 9

4 - ( 5( ( $

1 $ $

? + (5 9 9 (

5555555555555555 6

& ' $

! '

> '5 ' $ 5( 9 9 $ 9

/ " '5 ' $ 5( 9 9 $ 9

= " '5 ' $ 5( 9 9 $ 9

=" '5 ' $ 5( 9 9 $ 9

/ # + $ ; $

0 ' 9 9 (

5555555555555555 6

)', - % '

. / & 0 *

* $ ( 9 ( 9 (9

1 " $ 9 9 9 9 99

1

)', 2

% 3 , 4 *

! +" +" $ 9 $ 9 88 $

%3 " & +" $ 9 $ 9 88 $

5555555555555555 6

( #5

6 ,

> . # " $ 9 " 9

" + . " $ 7 . " " 7 $ 7 88

" 8 $ " $ 8 $ $(

5555555555555555 6

7 8 #99

6 ,

!" " + " ( $ " 89 " 89 " 89

5555555555555555 6

% #9

' #&

&$%%'&) !!! ! * +*, - . / ,

/ / / 0/ . 111/0, . / ,

'

? " 4

? " >'

? " :" " + 8$

? " * 4 8

? " 1" $

? " :" $$

? " = + 8

? " ) " + # " " 899

? " * " + " 89

55555555555555555555 6

) #& *'#+

)

#*

%$'+ " (

3 (

. /

! #4 %$*# 25 / '6&,7+$#4#4 8 9 : '6&,7+$#4'' " ) ;

? *'#,@ ? @ (

" %$6'

1 )

2

, 7(

! A ) 3 ) #&#& #&*'

B C =) #4' 66$ D) ,$% ,64

B 64'

*

(

7 7

" %$6'

E F

G E'7' *% 7 F

1 E'7' % 7 F

HH ( 7

1 > 7

1

"

.

* # 2

" 2- 9.AB(" 2"2" " A

,

* * (

G.1.2 " -I <.2 1"I2" -G.!

,

* * # 6

* , /

"! IA/.2 2" -G.!

%

* 6

1"I 3 G0 "

E

2"

7F

(D1- < 2."

%

* 6 # +

* % B

B<GA." - 1"-J "!

+

, #

3J"/ 1"I 1"-J "!

$

, *

<DA"3 !!"//"

$

, , G

./ "-. 2 1"I 1"-J "!

4

! " # $

%

% #

"<10"-! 2- 1

##

% *

3 AA. 2 1"-J "!A 3J"/

##

% ,

"<10"-! 2- 10 /"-

##

% 6

<DA"-"AG</ /"

##

% %

"A<G./ 1"I!0 <./"./

#*

& & #

# %

#

* , 6

% >

+

. (

(

> K E-6 , E-6F

( " %$6' L*M -<*'''

A . ! L,M 1

> " 7

1 > 7 7

B *'#, L4M

( )

( *

1

, . 6

%

/ +

1 +

B !

-'() * +,- . -/01 ( 2- -+ 34-52+4

(

" %$*% (

*% (

1

> 7

( )

. * E F

7

>

- 4 *20()- 4-4-5-+0

1 )

2

, 7(

! A ) 3 ) #&#& #&*'

B C =) #4' 66$ D) ,$% ,64

B 64'

*

0 I 0

'2,24 -+ 5 3 124 6 ,-34-6 '2/

( ( 64'

*

G E ) ) F @+'

#&*% #&+$

#&&# *'#%

(

"

# ,-3 +,- . -/-+

.

/

1 7

#6'#+' ,#7',7*'#6 G

#,, #,6 #,, ' ,%7' 4' 7

1 E' 4'7# *' 7 F

-/ 30 24 4-6 '2/

/

1 (

# ,-3 6 '7 -+ 84- 9:);, 1

42-( *% 4 N 3 1

9 )

1 # %' 7 1

" < 1

>

L+M

1

( E F

.

E F 1 7

% & +(1'02- 5 +,- . -/

(

*%

.

7 E 7 <F " %$6' .

,

.- 6 ,-3 +,- . -/

B 7 E 7 <F " %$6'

> E F

' %

"

#F

" 2 2

* # # # # #

#F . # ' # '

. * ' * '

%'

1

> . ,

+ 1;0- //- -+

1 " 7 )

2 ) )

1 I E B B B ( I 3 J F I E2BF EB#' 7 B6'F 3 ! E#' - IF 3B E$F

2 ) )

I E B B B ( I 3 J F I E2BF E /"= F A > B E##F

> # # 1 # #71 # *71 # ,71

/ 7 HH

E F

1 " 7 A

. ! L6M 1 )

#

* O

, O

6 1

" + #* "

# %

( 3 B (

( 7

( ,'

1 > 7 A,'''

( 7 7

> " 7 A .

! L6M

! "

*'#, 1

. )

7 () - 4 +,7 ,- E F --*7 ,- E F

. O 7 2+ - 5-+ 2-7 ,- 8 :

O

7 '00-+7 ,- 8 < = > ? @ : 7

>

1

E P *%Q P #'QF

)

9 +2- 5- + -2+24, O

9 12() 5- + -2+24,

O 9 3 24 5- + -2+24,

O 9 0 - / 5- + -2+24,

A !

E !7IF E !7AF 1

#

*''4 E 0F : EI00F

: EI0.F

1

#'' E #' :

F 1

% -1,7- / 4 +,

E F ( >

(

3 9 E 7 F > >

#'# # , '' 8 * '' " 7 ! S. E# $,: .7 F

E' 4: .7 F

E' $#: .7 F

SA

V ' %: .

1 I

1 (

"

% % #-01'2 # ,-3/7 12 -2

A # *''4 1

.

: :

" E

A.! 7 #''# F

& &

( (

(

G )

# 1 E'7' *% 7 F

1 E'7' % 7 F

HH

* (

, 1 > 7

)

#

* 1

B L4M 1

> K O

,

"

6 .

! " ! !!

!

# "

!

!

-!

!" # # $$ # % #

31- B(/2" "-) ,#+#-''* #

0"-!)

(

)

2 I

5- .2() 2+* 3 2-6 ++-+ -+ 6-) -5- 5 + )- 5 +,- . -/ 80 +, ,:

0

Zand, matig fijn, zwak siltig, matig humeus, donker geelbruin, Edelmanboor, pl1

-50

Zand, matig fijn, zwak siltig, lichtgrijs, Edelmanboor

-100

Zand, matig fijn, zwak siltig, lichtgrijs, Edelmanboor

-150

Zand, matig fijn, matig siltig, lichtgrijs, Edelmanboor

-200

Zand, matig fijn, matig siltig, lichtgrijs, Edelmanboor

Zand, matig fijn, zwak siltig, matig humeus, sporen baksteen, donkerbruin, Edelmanboor, pl2

-50

Zand, matig fijn, zwak siltig, licht grijsgeel, Edelmanboor

-100

Zand, matig fijn, zwak siltig, matig houthoudend, lichtgrijs,

Zand, matig fijn, zwak siltig, matig humeus, donkerbruin,

Zand, matig fijn, zwak siltig, matig humeus, matig puinhoudend, donkerbruin, Edelmanboor, na 25cm gestaakt op puin

-25

! "!

'$ # $( ) # % %) % # #$ #* +

,- "# ( . # % ) #

,- "# (

,- # # #

/ #0 1 ) 2! "!

& 3 43 5 4 4

2 .

# $6$ #.& # $

$ # $6$ ) $ % $ $ *$( ) % - # ) # "# #

%7 # % %% # ++$ ) " "# 6 (

)# # - # 8 - + ) - # - # # - +

) 9 # ) #$ - # # $ 6) #

: $ # % ) # - # $ %$( #* + -$( , $ ; "% # $ #%$(+ - #+ ) # 6% "

# - #" #$ # + # # # & # + % ) # - #

# #-$(* -$( # "#$( %$(

- #

' + $ )

<$( # # - # " - " # $ # # #- $ ) $ ) # = , # % $ $ ) $

%7 # $6$ ) # ) #* + -$( , " 6 %$ ) & #+ " $

# 6$ %7 $ &

/ #$ %$(+ )# =

$ % / ) #

: ) & % $*

1 2

S Korrelgrootte < 2 µm (Lutum) % (m/m) ds <2.0 <2.0 Metalen

S Barium (Ba) mg/kg ds <20 28

S Cadmium (Cd) mg/kg ds <0.20 0.21

S Kobalt (Co) mg/kg ds <3.0 <3.0

S Koper (Cu) mg/kg ds 5.4 10

S Kwik (Hg) mg/kg ds <0.050 <0.050

S Molybdeen (Mo) mg/kg ds <1.5 <1.5

S Nikkel (Ni) mg/kg ds <4.0 5.2

S Lood (Pb) mg/kg ds <10 10

S Minerale olie totaal (C10-C40) mg/kg ds <35 <35 Polychloorbifenylen, PCB

S PCB 28 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

S PCB 52 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

S PCB 101 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

S PCB 118 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

1

1 2

Analyse Eenheid

Monstermatrix Grond; Grond (AS3000)

S PCB 138 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

S PCB 153 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

S PCB 180 mg/kg ds <0.0010 <0.0010

S PCB (som 7) (factor 0,7) mg/kg ds 0.0049 1) 0.0049 1) Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen, PAK

S Naftaleen mg/kg ds <0.050 <0.050

S Fenanthreen mg/kg ds <0.050 <0.050

S Anthraceen mg/kg ds <0.050 <0.050

S Fluorantheen mg/kg ds <0.050 0.10

S Benzo(a)anthraceen mg/kg ds <0.050 0.053

S Chryseen mg/kg ds <0.050 0.076

S Benzo(k)fluorantheen mg/kg ds <0.050 <0.050

S Benzo(a)pyreen mg/kg ds <0.050 <0.050

S Benzo(ghi)peryleen mg/kg ds <0.050 <0.050

S Indeno(123-cd)pyreen mg/kg ds <0.050 0.052

S PAK VROM (10) (factor 0,7) mg/kg ds 0.35 1) 0.49

1 2

101-103 (0-50)

104 (0-25) 9176789

9176788

Monsteromschrijving Monster nr.

Akkoord

Q: door RvA geaccrediteerde verrichting

Nr. Datum monstername

27-Jul-1998 27-Jul-1998

9176788 103 1 0 50 0533188178

104 (0-25)

9176789 104 1 0 25 0533188177

Bijlage (C) met methodeverwijzingen behorende bij analysecertificaat 2016103592/1

Pagina 1/1

Analyse Methode Techniek Methode referentie

Cf. AS3000 Voorbehandeling

W0106 Cryogeen malen AS3000

Cf. pb 3010-2 en gw. NEN-EN 15934 Gravimetrie Lutum (fractie < 2 µm)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Barium (Ba)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Cadmium (Cd)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Kobalt (Co)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Koper (Cu)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Kwik (Hg)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Molybdeen (Mo)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Nikkel (Ni)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Lood (Pb)

Cf. pb 3010-5 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0423 Zink (Zn)

Cf. pb 3010-7 en gw. NEN-EN-ISO 16703 GC-FID

W0202 Minerale Olie (GC) (C10 - C40)

Cf. pb 3010-8 en gw. NEN 6980 GC-MS

W0271 PCB (7)

Cf. pb. 3010-6 en gw. NEN-ISO 18287 GC-MS

W0271 PAK som AS3000/AP04

Cf. pb. 3010-6 en gw. NEN-ISO 18287 GC-MS

W0271 PAK (10 VROM)

Nadere informatie over de toegepaste onderzoeksmethoden alsmede een classificatie van de meetonzekerheid staan vermeld in ons overzicht "Specificaties analysemethoden", versie juni 2016.

Analyse Monster nr.

De conserveringstermijn is voor de betreffende analyse overschreden.

Organische stof 9176788

9176789

Minerale Olie (GC) (Voorbehandeling) 9176788

9176789

Extractie PCB/PAK 9176788

9176789

!"# "

(% $ %) * $ & &* & $ $% $+ ,

-. /$ ) 0 $ & * $

-. /$ )

-. $ $ $

1 $2 3 * 4" /"

' # 5# 6 5

5

4 0

$ %7% $0' $ %

% $ %7% * % & % % +%) * & . $ * $ /$ $

&8 $ & && $ ,,% * / /$ 7 )

*$ $ . $ ! . , * . $ . $ $ . ,

* 9 $ * $% . $ $ % 7* $

: % $ & * $ . $ % &%) $+ , .%) - % ; /& $ % $&%), . $, * $ 7& /

$ . $/ $% $ , $ $ $ ' $ , & * $ . $

$ $.%)+ .%) $ /$%) &%)

. $

( , % *

<%) $ $ . $ / . / $ % $ $ $. % * % * $ = - $ & % % * %

&8 $ %7% * $ * $+ , .%) - / 7 &% * ' $, / %

$ 7% &8 % '

1 $% &%), *$ =

% & 1 * $

: * ' & %+

Analyse Eenheid 1 Monstermatrix Water; Water (AS3000)

Metalen

S Barium (Ba) µg/L 500

S Cadmium (Cd) µg/L 0.50

S Kobalt (Co) µg/L 7.5

S Koper (Cu) µg/L 130

S Kwik (Hg) µg/L 0.10

S Molybdeen (Mo) µg/L 3.3

S Nikkel (Ni) µg/L 53

S Xylenen (som) factor 0,7 µg/L 0.21 1)

<0.90

S cis 1,2-Dichlooretheen µg/L <0.10

1 101-1-1 (300-200) 9203851

Monsteromschrijving Monster nr.

Q: door RvA geaccrediteerde verrichting

Nr. Datum monstername

27-Sep-2016

Analyse Eenheid 1 Monstermatrix Water; Water (AS3000)

S trans 1,2-Dichlooretheen µg/L <0.10

<1.6

S 1,2-Dichloorethenen (Som) factor 0,7 µg/L 0.14 1)

S 1,1-Dichloorpropaan µg/L <0.20

S 1,2-Dichloorpropaan µg/L <0.20

S 1,3-Dichloorpropaan µg/L <0.20

S Dichloorpropanen som factor 0.7 µg/L 0.42

Minerale olie

S Minerale olie totaal (C10-C40) µg/L <50

1 101-1-1 (300-200) 9203851

Monsteromschrijving Monster nr.

Nr. Datum monstername

27-Sep-2016

9203851 101 3 300 200 0800415295

9203851 0680192932

Bijlage (C) met methodeverwijzingen behorende bij analysecertificaat 2016111963/1

Pagina 1/1

Analyse Methode Techniek Methode referentie

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Barium (Ba)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Cadmium (Cd)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Cobalt (Co)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Koper (Cu)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Kwik (Hg)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Molybdeen (Mo)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Nikkel (Ni)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS

W0421 Lood (Pb)

Cf. pb 3110-3 en cf. NEN-EN-ISO 17294-2 ICP-MS Minerale Olie (GC) (C10 - C40)

Nadere informatie over de toegepaste onderzoeksmethoden alsmede een classificatie van de meetonzekerheid staan vermeld in ons overzicht "Specificaties analysemethoden", versie juni 2016.

# 7. $ "

% % &'(&

*''&

* 7 $ " )

* + ,

-% -% &'./) # *'#+

, 0 (//1

A.! , * *'#,

6 0 (//( A.! 6 ' *'#,

% 2 " 1 ( #&&' E F

+ 1 2 / 3 % "

1 #&4,

$ -. I 1 (

#&4% E- %+F

4 I - I 4 (/15 1 ( *'#,

& I - I 1 ( *''$

#' I - I 6 1 ( *''$

## I - I 7 ! ) 1 ( *''+

1 --2 32 1' ' 3

" "4

5 6/ / 3 , 7 8

3 1 % % / . 1$& 9 1 9 - " % "$ ."" " "4 ' : 1 ."&1 / . . / 9 1 9 ""; < " % 1 " " 2

' ( % & 7; " 9" 1 ."" 6& = > % ) " ; : 8 / ! "$1 & $ 6 9 6/" ' 3 / &. / ! " "$ 6/ 1 1 . " <" ;

"! " "4 " % 1 $ "9& % < & ." % ."" / !' ! "

; ."" & / "% ' 3 ; ."" & ; ". % % & 7; " 9" 1'

1 / 9 %% 1 $& . 1$& -2 < 7 < 7< 1 < 6/ 6/ 1

" ;; & 1 ) " ; : ' < . " "4 " "$1 % ;

1 " "" 1 % . 1 & " % . ?@%A' 3 1 % / ! 2

1 1 . < < 7< 6/ . "" " 1 & "1 $& . '

$ 9 . 7; ". / ' !"% &' & " / ."&1 1 1 . ". "4 '

" "4 < 7 6 & . 9 6 = ' & 9 6 = ! . ;"% " "4 . 7' 3

" "4 9 < 6/ 9 6 8 "! & 7 "! & 7 ' ( < " ;

< < 6/ 1 % ;; & 7; "%1 . 1 . $ ' : %% B % . / & 6/ % ; "$ 2

" "4 1 & "! / 9 % 1 ; ' 3 !! 6 "$ < 7 & 6/ 1;& 6/

/"1 " %$ . /"1 1 ;"" 6/ 1 . 6/ 7 & '

> && 6/ . /" 7 ." % 9 & 1 7; % 9 " . " "4 ' , C8

' '.' / D'E'F' , 7 8

) ."" 8 - * : &%" '

. ?@% ."" &1 % 9 ."&; 1' $ %"% " ; 1 " 2

<" ; < . ' 3 "% " % . & 11 "% "% " . . 2

/" 7 9 6/ % '

& 7; " % ; & 1 / 6 . 9 & ;"% ' 3 " % 1 &

""; ."" . 1 1$& 6/ 1 . /" 7 ' ) 7 / 9 / & . . 1 1 . 1 %"

/ 9 ." 1 1 < 1 " % " '

( . && 1 "$ 9". % ; 7 "$ 1 % 8 "" / "$ % .

" % && 1 / 9 %% 1 $& " 1 ; / ! 1 6 = ' 7 %"1 && "

$ ; . &1 % . 6/ $$ & 7; < 6/ ' E 7 / & 2

1 1 $ " <" ; $$" "$ 9 . ( !"% & " . < &

" 1 < ' ( < 9 ! 6 7 ."&1 $$" +

2 % . " "4 . /" 7+ % % 1 . $ 1 %" && 18

. "6; 6/ E 1 1 ?,8 7 G

2 , $$" H /" 7 5 <" / % " . && &B . 1 2

<" / !! 6 8 6"! 6 " "" . 9 "2 " "& 8 ,(HC 7

-, & ! 7 "! " "4 +

. $ 1 . ! 7 @1 "! "! " "4 9 & ' ( / " "4 2

$$" % . " "4 . /" 7+ % % 1 . $ 1 %" && 18 . "6; 6/ E 1 1 ?,8 7 < & " <"6/ ' 3 & % . "! " "4 " - . " <"6/ ' 3 9 6/ ;9 ; !" %

"1 " ."& " ."" 9 "" & 1 ; '

" / %"1 & 7; "% % . $ 1 . " "4 & 7 9 ; ; / 9 ." 1 1 < 1 " % "! . " ' 3"" / , 7; ."" H"&; 1 <" /

C & 9 "6/ 1 . % &+

IH /" 7 5 <" / % " . && 8 &B . 1 <" / !! 6 6"! 6 " "" . 9 "2 " "& J8 7 -'

( < 9 "6/ ."&1 ! 1 "$1 "% '

" "4 ;"% ". & ."" ' H /""1 9&"" && 1 " "4 . %

% $& " "% $& %. 2 . ; /" 7 ' ( / " "4 $$" "

9 & "$1 "% ! < 7 "$1 "% "$ ?@%A " % " ". 6/ '

H"" 6" 6& / $$" ."" . ; /" 7 1 " % 1 9 $ & '

! " ! ! ! !

#$ % !

!

3 <"& 1 1 " % 1 ."& " ."" . ; /" 7 1 $ "9& %'

! "

$ " ; 1 < 7 9 7 !&"6 1 & 1 . /" 7 1 1 . '

) % . $ "7 6 &"6 / 1 . 9& 7! " 1 & < 7 ."&1 . 2 /" 7 < 1'

H /" 7 3 "" ! %

> 1 9 " ; 1 C &; . - ; 8 H " & 7; 7" 1. ;

H& ; ; ' ;

> 1 9 " ; 1 - >6/ $ ; 8 $ 8 .& . ; ; 8 ;2

9 ; 8 ; %< 1 ;

-> 1 9 " ; 1 H"" % & 1 . /" 78 1 ";; 2 2 . ) / &$ H"" % & 1 . /" 78 1 ";; 2 2 .

6 ' - % 1 & 1 ' :" & 9 6/ ! . - %8 9 7! . 1 & 7;

% 9 7! ' .& . ; 1 /" " ' 3 9 7 " 1 " % 1

."& / 1 % 9 $ & ! 6 " ' < . " "4 ; 9 7! 1 9 & %% 1 ." % '

K" 6& +

3"" 1 % / 9 %% 1 $& 6/ ."" " "4 / ! "$2

1 "% . ?@%A8 " 1 ; " % & 7; $& 1 2

" %" " G

% . " "4 ."" & $ "9& % 9 7 9 7. $& %. @"! . ;

" 1 /" G

* 9 7 !&"6 & 6/ LL & . . /" 7 < 1 $& %. "

1 /" ' 3 < . /" 7 & 1 9 ! 9 / " "4 21 / &

6/ . ?@%A ". 6/ 7 G

3 9 6/ ! ."" " "4 1 & 1 . ; /" 7 < ;& 6/ & 1

" 1 " % 1 ."& ' : "" & . / 1 / & " "4 1

$ "9& % "$'

$& . / ! < & " "4 9". ?@%A ;"% '

< . $ 6 1 / ! 1 /" '

:"$ / % ."& " / 99 1 M !" % 8 % . & 7; 1 " 8

1' ' 3 ( 6" "&

6

In document Ruimtelijke onderbouwing Broekstraat 3 (pagina 63-149)