• No results found

Zariadenie na konci životnosti zlikvidujte v súlade s lokálnymi zákonmi a predpismi alebo zariadenie vráťte vášmu dodávateľovi. Batérie vyberte z diaľkového ovládača a zlikvidujte ich v rámci separovaného zberu.

Vă mulțumim că ați ales acest dispozitiv EUROM. Ați achiziționat un dispozitiv de calitate, de care vă veți bucura timp de mulți ani. Utilizarea acestui dispozitiv cu respect și cu atenție va reduce riscul de vătămare corporală sau de deteriorare materială.

ATENȚIE

Este important să citiți și înțelegeți acest manual de instrucțiuni, înainte de a asambla, instala și utiliza dispozitivul.

Introducere

Acest manual descrie utilizarea corectă și sigură a prezentului dispozitiv. Păstrați acest manual pentru consultări viitoare. Manualul este o parte esențială a dispozitivului și trebuie să fie oferit noului proprietar, în cazul unei revânzări sau al unui schimb. Acest manual a fost întocmit cu cea mai mare grijă. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a-l îmbunătăți și modifica în orice moment. Imaginile utilizate pot diferi de produsul dvs.

Următoarele simboluri și următorii termeni sunt utilizați în acest manual pentru a avertiza cititorul cu privire la probleme de siguranță și la informații importante:

AVERTIZARE

Indică o situație periculoasă care, dacă instrucțiunile de siguranță nu sunt respectate, poate conduce la rănirea operatorului sau persoanelor din apropiere, la deteriorări ușoare și/sau moderate ale produsului ori ale mediului.

ATENȚIE

Indică o situație periculoasă care, dacă instrucțiunile de siguranță nu sunt respectate, poate conduce la deteriorarea ușoară și/sau moderată a produsului sau mediului.

Garanție

EUROM oferă o garanție de 36 luni pentru acest dispozitiv, începând de la data cumpărării.

Garanția nu acoperă uzura cauzată de utilizarea normală. Garanția nu se aplică dacă defectul este rezultatul unui accident sau utilizării neglijente a dispozitivului. Producătorul,

importatorul și furnizorul nu sunt responsabili pentru conexiunile incorecte.

Identificare

Figura 2

pecificații

Tip: Alutherm 1000

Wi-Fi

Alutherm Wi-Fi este un încălzitor electric ușor de utilizat, pentru interior - consultaţi Figura 3.

Dispozitivul este dotat cu un temporizator cu programare zilnică sau săptămânală. Alutherm Wi-Fi poate fi utilizat cu aplicația Eurom Smart.

Figura 3

1. Conexiune senzor temperatură externă 2. Întrerupător ON/OFF (PORNIT/OPRIT) 3. Panou de comandă și afișaj cu LED-uri 4. Telecomandă

5. Ștecher

6. Grilă de siguranță la admisia aerului 7. Socluri (opționale)

8. Grilă de siguranță la evacuarea căldurii

Panou de comandă

1. Buton ON/OFF (PORNIT/OPRIT) 2. Afișaj cu LED-uri

3. Buton SET (CONFIGURARE) 4. Buton WEEK (SĂPTĂMÂNĂ) 5. Buton minus

6. Receptor telecomandă 7. Buton plus

8. Buton MOD

Figura 4

fișaj cu -uri

Afișajul cu LED-uri se va stinge dacă nu se fac reglări timp de 2 minute. El se va aprinde din nou când apăsați orice buton.

Indicator de stare (Figura 5, poz. 1):

• Cei 3 sori arată dacă încălzitorul este setat la capacitate mică, medie sau mare.

• Simbolul Wi-Fi arată dacă există o conexiune Wi-Fi.

• „P” indică faptul că funcția programului este activă.

• „M” indică faptul că funcția manuală este activă.

Figura 5 Indicator de temperatură (Figura 5, poz. 2):

• SET (CONFIGURARE) indică faptul că se poate configura o zi sau o oră.

• ON (PORNIT) indică faptul că încălzitorul este pornit.

• OFF (OPRIT) indică faptul că încălzitorul a fost oprit de butonul de stand-by (în așteptare) sau de siguranța împotriva răsturnării

• Temperatura indicată în grade Celsius.

Indicator de oră (Figura 5, poz. 3):

• Ora afișată în format de 24 ore.

Indicator de zi (Figura 5, poz. 4):

• Numărul corespunde cu ziua săptămânii: 1 = luni, 2 = marți etc.

Telecomandă*

1. Buton ON/OFF (PORNIT/OPRIT) 2. Buton SET (CONFIGURARE)

8. Buton capacitate termică 9. Buton ECO

10. Buton MOD

*Bateriile nu sunt incluse

Figura 6

iguranța

Vă rugăm să citiți și să înțelegeți aceste instrucțiuni de siguranță. Utilizarea incorectă poate provoca vătămări și va anula garanția EUROM.

Acest dispozitiv nu este adecvat pentru a fi utilizat de persoane cu dizabilități fizice, senzoriale sau mentale ori lipsite de experiență și de cunoștințe (inclusiv copiii). Nu lăsați dispozitivul la îndemâna copiilor, persoanelor necalificate și animalelor de companie. Nu lăsați niciodată dispozitivul nesupravegheat în timp ce acesta este în funcțiune.

Dispozitivul este dotat cu o protecție la supraîncălzire, care îl oprește automat în caz de supraîncălzire internă. Opriți dispozitivul, deconectați ștecherul, scoateți sursa de supraîncălzire, lăsați-l să se răcească și apoi folosiți-l normal. Nu utilizați dispozitivul dacă sursa supraîncălzirii nu poate fi localizată sau dacă problema persistă, ci contactați furnizorul.

Dispozitivul este prevăzut cu un sistem de siguranță împotriva răsturnării, care asigură oprirea automată în caz de răsturnare. Când dispozitivul este readus în poziția verticală, acesta își va relua funcționarea în mod normal. Înainte de a folosi din nou dispozitivul, opriți-l,

deconectați-l de la priză și verificați-l, pentru a identifica eventuale deteriorări. Nu utilizați dispozitivul dacă este deteriorat sau funcționează defectuos, ci contactați furnizorul.

Acest dispozitiv este rezistent la împroşcare cu apă. Când este montat pe perete, poate fi folosit în băi și alte spații umede. Utilizarea dispozitivului pe socluri nu este permisă în băi și spații umede. Pentru a preveni contactul cu apa, dispozitivul trebuie instalat într-un loc fix la cel puțin 100 cm de robinetele și rezervoarele de apă.

nstrucțiuni generale de siguranță AVERTIZARE

• Evitați stropirea dispozitivului cu apă sau pătrunderea apei în acesta.

• Nu introduceți nicio parte a dispozitivului în apă sau în alte lichide.

• Nu introduceți niciodată degetele sau alte obiecte în orificiile dispozitivului.

• Nu expuneți dispozitivul la vibrații puternice sau la solicitări mecanice.

AVERTIZARE

Aparatul devine foarte fierbinte în timpul utilizării. Nu atingeți dispozitivul în timpul utilizării sau în termen de cinci minute după utilizare.

ATENȚIE

Nu acoperiți dispozitivul în timpul utilizării sau după aceea, cât timp acesta este încă fierbinte. Pentru a reduce riscul de incendiu, nu apropiați materialele textile, perdelele, pânzele de cort și alte materiale inflamabile la o distanță mai mică de 1 metru de dispozitiv.

iguranța în timpul funcționării AVERTIZARE

Nu utilizați dispozitivul:

• la exterior sau într-un spațiu mic;

• dacă vreo piesă este murdară sau umedă;

• lângă obiecte mari, cum ar fi în spatele unei uși, sub un raft sau dulap;

• lângă o sursă de apă, cum ar fi o baie, un duș, o piscină sau o fereastră deschisă;

• în apropierea unui mediu cu praf și murdărie sau într-un astfel de mediu, precum un șantier de construcții;

• lângă materiale, lichide sau emisii inflamabile, precum magazii, grajduri ori sere;

• lângă alte surse de căldură sau flăcări deschise;

• imediat sub o priză de perete;

• cu un aparat care pornește automat dispozitivul, cum ar fi un

temporizator, un regulator de intensitate sau orice alt dispozitiv similar.

Dacă dispozitivul, cablul electric sau ștecherul prezintă deteriorări sau funcționează defectuos, scoateți imediat aparatul din uz și deconectați sursa de alimentare.

In document Alutherm Wi-Fi 1000 / 1500 / 2000 / 2500 (pagina 149-155)