• No results found

185Daarnaast de verpleegkundig specialisten van de urologie, die mee hebben gehol-

In document A new light on prostate cancer (pagina 187-189)

pen met de inclusie van de patiënten. Beste Corinne, Erik, Jeroen, Jolien en Saskia dank voor al jullie hulp, het aannemen van informed consents en de uitleg van de studies. Beste Esther, Henk en Pim, dank voor jullie flexibiliteit tijdens de RALP’en, het meedenken en schrijven aan artikelen. En natuurlijk het ‘over het beeldscherm heen kijken tijdens het MDO’-moment om te vragen of dit een geschikte patiënt zou zijn voor de CLIPPS-studie.

Alle OK-assistenten en anesthesiemedewerkers van team robot, in het bij- zonder Janneke Prins, heel erg dank voor jullie hulp tijdens de CLIPPS-studie. Ik waardeerde het heel erg dat jullie meedachten over de studie en hoe de logistiek goed opgezet kon worden. Daarnaast waren jullie altijd bereid om mee te werken en was het natuurlijk gezellig om aanwezig te zijn op OK.

De afdeling pathologie, in het bijzonder Maarten en Kelly. Bedankt voor de training om te leren hoe je een prostaat inkt en klieft en voor de hulp bij de studieopzet. Daarnaast natuurlijk Elise, voor het beoordelen van alle prostaatslides, het meten van de afstanden en het meeschrijven aan de artikelen.

Tonnie en Bregje van bureau opname, voor het inplannen/verzetten/vervroegen/ verlaten van alle patiënten. Dank voor jullie flexibiliteit.

This thesis is improved by the collaboration with Lightpoint Medical. I’ve learned a lot from all of you regarding image analysis, CLI in general and the critical review of my papers. Next, I really enjoyed the cups of coffee during the conferences and our annual meetings. Thank you very much Maarten, Kunal, David and Claire. Jolanda, bedankt voor het maken en regelen van vele dingen op de UT, als externe PhD kon ik altijd rekenen op jou. Dank daarvoor. Beste Nicole, allereerst heb ik al- tijd genoten van onze gesprekken op de tuinhuisgang en bij het koffiezetapparaat. Daarnaast was ik blij dat jij kon helpen met gaatjes vinden in drukke agenda’s en dat jij dacht aan het verzorgen van de koffie tijdens meetings als ik dat vergeten was.

Prostate-pizza-people, thanks a lot for all our Wednesday afternoon meetings. I’ve learned that there is a whole different field out there which investigates prostate cancer, and I admire the hard work you do. Next, I learned a new vocabulary with fancy words, like ChIP-seq, CRISPR Cas and fluorescence-activated cell sorting.

186

Dan natuurlijk de afdeling, ik had me geen leukere afdeling kunnen bedenken voor tijdens mijn PhD. Jullie zijn een superleuk team, ik heb me altijd heel welkom gevoeld. Jullie waren altijd bereid om voor mij spuiten op te trekken, wel of geen Lasix toe te dienen en het meedenken over de scanprotocollen van de PRET-stud- ie. In het bijzonder Lyandra, die zowel voor de PRET als de CLIPPS-studie altijd haar best heeft gedaan voor het zoeken naar plekjes op de Gallium planning. Daarnaast heb ik me altijd erg vermaakt tijdens pauzes, vrijdagmiddagborrels en afdelingsuitjes. Natuurlijk ook bedankt voor jullie magen, die altijd bereid waren om mijn baksels op te eten. Aafke, Arida, Armina, Cas, Chantal, Chelvi, Cheryl, Christel F, Colinda, Daniëlle, Desiree, Emilie, Esther, Gabi, Hajar, Ilse, Ingrid, Jelmer, Jeroen E, Jonne, Josette, Kirsten, Lyandra, Maaike, Marieke, Marien, Mariëtte, Marintha, Marle, Miena, Myriam, Nancy, Natascha, Saskia, Sharon, Simone, Sophie, Ted. Toch nog in het bijzonder de borrelclub (jullie weten wel wie jullie zijn), be- dankt voor de prachtige (en soms vage) herinneringen aan de rollende keukens, het feest van Joop, TonTon club, de Biertuin, Radion en al die andere momenten. Ik hoop dat we dit ook na mijn PhD dit kunnen blijven doen.

Mijn dank gaat ook uit naar de NG-artsen, Bernies, Christel, Erik, Emilia, Karen, Marcel, Maarten, Wouter en Zing voor het aanvragen van de scans, al jullie kennis en de praatjes in de gang. Maarten, voor jou nog speciale dank voor het beoordel- en van de studie scans samen met Marcel, en het meeschrijven aan de test-retest paper. Martine en Jeroen, bedankt voor het beantwoorden van mijn apotheek-vra- gen.

Dear Tuinhuis people, I really liked being part of the radiology gang. I’ve learned a lot about non-work related stuff from you during our lunchbreaks, from bitcoins, to food, to newspapers and family-in-laws. Especially enjoyed our OOA-retreat in Re- nesse, secret Sinterklaas and the NKI summer parties. Nog een woordje extra voor Paula, Femke en Judith bedankt voor de vele persoonlijke gesprekken over Slack/in deuropeningen/bij de koffieautomaat.

De mede-eilandbezitters, lieve (ex-)PhD’ers, Daan, Daphne, Else, Hanna, Hinke en Jeske. Zonder jullie steun was dit boekje er niet gekomen. Daarnaast was het altijd erg gezellig en hebben we mooie momenten beleefd op congressen en bor- rels. Daan, jij was vaak de rust en de realist in de kamer, ik heb veel bewondering voor je creativiteit en intelligentie. Als ik iets vroeg aan jou, werd er naast een antwoord op mijn vraag vaak ook nog een nieuw onderzoek idee geopperd. Lieve

187

In document A new light on prostate cancer (pagina 187-189)