• No results found

De Heer heeft u zojuist een vrij volledige en vrij gedetailleerde onderricht over de Waterdoop ter beschikking gesteld. Degenen die zichzelf verleid hebben, zullen niet langer de minste reden hebben om hun koppigheid te rechtvaardigen.

De Heer heeft hen zojuist elk argument van verleiding en elk voorwendsel ontnomen. Dit onderricht zal voor eens en voor altijd hun mond laten sluiten.

De zogenaamde katholieken christenen, methodisten christenen, presbyterianen christenen, degenen van al die andere satanische sekten, die

als doop, wat waterdruppels op het hoofd van de mensen gieten, en degenen van die andere afschuwelijke sekten die zeggen, dat de waterdoop slechts een symbool of een optie is, moeten nu begrijpen dat ze op weg naar de Hel zijn.

De doop in het water is inderdaad een eis om gered te worden.

21.1- Wie is een christen?

Weet ééns en voor altijd, dat er volgens God en in overeenstemming met de Bijbel nooit "katholieken christenen", of "methodisten christenen ", of

"presbyterianen christenen", of "gereformeerd christenen ", of

"evangelisch christenen", of "baptisten christenen", of "adventisten christenen", of "apostolisch christenen", of "pinksterchristenen", of

"wakker christenen" geweest zijn. Er is gewoon de Christen. En in overeenstemming met de Bijbel is de Christen de discipel. Dat is wat we in Handelingen 11:26 lezen "... Het eerst noemde men te Antiochie de leerlingen Christenen." En de discipel is degene die Jezus Christus tot zijn Meester heeft gemaakt, hij is degene die Jezus Christus heeft ontvangen en Hem heeft aangenomen als zijn Heer en zijn persoonlijke Redder, die zijn zonden heeft beleden, die in water zich liet gedoopt, dat wil zeggen, door onderdompeling, voor de vergeving van zijn zonden, en die vanaf nu leeft voor Jezus Christus. Dat is wat God als Christen beschouwt. Het concept "katholiek christen" of "methodist christen", enz. is dus een aberratie. Een Katholiek is geen Christen, en een Christen is geen Katholiek. Men kan niet tegelijkertijd Katholiek en Christelijk zijn. Het is een onzin.

Om als een discipel van Jezus Christus te worden beschouwd, moet men door de wateren van de doop gaan. Deze boodschap is absoluut duidelijk in het woord van God. Hier is wat de Bijbel zegt: Matteüs 28:19 "Gaat dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes…" Het is vastgesteld volgens de instructies van Jezus, dat het is door mensen te dopen dat men hen tot discipelen maakt. Er kan dus geen discipelen hebben die niet in het water gedoopt worden.

Handelingen 2:37-41 "37Toen ze dit hoorden, waren ze diep getroffen en vroegen aan Petrus en de andere apostelen: ‘Wat moeten we doen, broeders?’

38Petrus antwoordde: ‘Keer u af van uw huidige leven en laat u dopen onder aanroeping van Jezus Christus om vergeving te krijgen voor uw zonden. Dan zal de heilige Geest u geschonken worden, 39want voor u geldt deze belofte, evenals voor uw kinderen en voor allen die ver weg zijn en die de Heer, onze God, tot zich zal roepen.’ 40Ook op nog andere wijze legde hij getuigenis af, waarbij hij een dringend beroep op zijn toehoorders deed met de woorden: ‘Laat u redden uit dit verdorven mensengeslacht!’ 41Degenen die zijn woorden aanvaardden, lieten zich dopen; op die dag breidde het aantal leerlingen zich uit met ongeveer drieduizend."

Hier zijn duizenden mensen, die niet bekeerde waren, en die nadat ze het Evangelie gehoord hebben, hebben ze Petrus en de andere Apostelen gevraagd wat ze moesten doen om gered te worden. Zodra ze gedoopt werden, hebben ze onmiddellijk de titel van discipelen gekregen. Nog één keer, het is duidelijk dat de titel van discipel hen alleen maar na hun doop heeft gegeven. Er kan dus geen discipelen van Jezus Christus hebben die in het water niet gedoopt zijn. U zult er geen in de Bijbel vinden.

Dit onderricht is nu voor ieder van jullie duidelijk en niemand anders zal zich kunnen voordoen als onwetend. Zonder bekering en zonder doop door onderdompeling, is het de Hel die u wachten. U bent gewaarschuwd!

Degenen die de Hemel willen, weten nu wat ze moeten doen om daar binnen te gaan en degenen die de Hel verkiezen, zullen zich er bevinden en zullen niet verbaasd zijn zich er te bevinden.

21.2- Wat is de Hel?

Om u te helpen bewust betere keuzes te maken, vind ik het belangrijk om u uit te leggen wat de Hel werkelijk is. Hier is wat de Bijbel over de Hel zegt:

Matteüs 25:41 "Dan zal Hij ook tot hen, die aan zijn linkerhand zijn, zeggen:

Gaat weg van Mij, gij vervloekten, naar het eeuwige vuur, dat voor de duivel en zijn engelen bereid is."

Matteüs 13:40-43 "40Zoals nu het onkruid verzameld wordt en met vuur verbrand, zo zal het gaan bij de voleinding der wereld. 41De Zoon des mensen zal zijn engelen uitzenden en zij zullen uit zijn Koninkrijk verzamelen al wat tot zonde verleidt en hen, die de ongerechtigheid bedrijven. 42en zij zullen hen in de vurige oven werpen; daar zal het geween zijn en het tandengeknars.

43Dan zullen de rechtvaardigen stralen als de zon in het Koninkrijk huns Vaders…"

De Here Jezus Christus zelf zegt ons dat de Hel het eeuwige vuur is, dat de Hel de vurige oven is, en Hij presenteert ons de Hel als zijnde de plaats, waar het geween en het tandengeknars zal zijn. Als Jezus Christus Zelf zegt dat de Hel, het eeuwige vuur is, dat betekent dat de Hel werkelijke het eeuwige vuur is. En als Jezus Christus zelf zegt dat de Hel de vurige oven is dat betekent dat de Hel werkelijke de vurige oven is. En als Jezus Christus zelf nog zegt dat de Hel de plaats is waar het geween en het tandengeknars zal zijn, dan betekent het dat Hij, als God, weet dat het soort foltering en kwelling dat in de Hel bestaat, nergens anders bestaat. Als u denkt dat Jezus, onze God, zich kan bedrogen, blijf halsstarrig. En als u gelooft dat Jezus de Redder van de wereld niet zich kan bedriegen, neem deze boodschap serieus.

21.3- Enkele elementen van onderscheidingsvermogen

Ik geef u hier een element van onderscheidingsvermogen. De Bijbel hebbend ons geopenbaard dat de Hel eeuwig is, en dat het de plaats is waar het geween en het tandengeknars zal zijn, begrijpt iedereen gemakkelijker dat de kwelling van de Hel gruwelijk en onuitstaanbaar is. In feite is het onbeschrijflijk. In dit geval kan elke normale mens alleen maar bang zijn voor de Hel. Elke geestelijke gezonde persoon kan alleen maar bang zijn voor de Hel. Veel mensen leven ver van de angst voor God zonder zich te schamen omdat satan erin slaagde hen te laten geloven dat de Hel niet bestaat. U zult geen enkele normale persoon zien die weet dat de Hel bestaat zoals de Bijbel ons leert en die vrijwillig kiest daarheen te gaan. De mensen die geen bang van de Hel hebben, zijn agenten van de Hel.

Als u daarom mensen ontmoet die, na het lezen van een duidelijke leer als deze, een leer die hen overtuigt van het bestaan van de Hel terwijl

de vrijelijk behoudenis voor hen aanbiedt, zeggen tot u dat ze liever in hun katholieke, of methodistische, of presbyteriaanse sekte blijven, weet dan dat ze agenten van de Hel zijn. De Hemel is niet voor hen. Ze hebben hun plaats in de Hel al gereserveerd, en ze willen die voor iets in de wereld niet kwijtraken. Tijdens ze in de Hel voor de eeuwigheid zullen branden, degenen die Jezus Christus hebben geaccepteerd, die in het water werden gedoopt en die voor Jezus Christus hebben geleefd, zullen stralen als de zon in het absoluut geluk, in het Koningrijk van hun Vader, en dat voor de alle eeuwigheid.

Matteüs 13:41-43 "41De Zoon des mensen zal zijn engelen uitzenden en zij zullen uit zijn Koninkrijk verzamelen al wat tot zonde verleidt en hen, die de ongerechtigheid bedrijven, 42en zij zullen hen in de vurige oven werpen; daar zal het geween zijn en het tandengeknars. 43Dan zullen de rechtvaardigen stralen als de zon in het Koninkrijk huns Vaders. …"

Sommige mensen zullen u na het lezen van deze boodschap van onverbiddelijke eenvoud en helderheid vertellen dat ze al gered zijn, terwijl ze nog steeds in sekten zitten die de hoofden van mensen besprenkelen met het vervloekte water als doop. Als u hen hoort, zult u uzelf zeker vragen als ze werkelijk het onderricht hebben gelezen. Ja, ze hebben het werkelijk gelezen. Wat is dus het probleem?

Het probleem, als we het zo noemen moeten, is dat de mensen van satan nooit het Evangelie van Jezus Christus zullen accepteren van angst dat ze gered worden.

Matteüs 13:14-15 "14En aan hen wordt de profetie van Jesaja vervuld, die zegt:

Met het gehoor zult gij horen en gij zult het geenszins verstaan, en ziende zult gij zien en gij zult het geenszins opmerken; 15want het hart van dit volk is vet geworden, en hun oren zijn hardhorend geworden, en hun ogen hebben zij toegesloten, opdat zij niet zien met hun ogen, en met hun oren niet horen, en met hun hart niet verstaan en zich bekeren, en Ik hen zou genezen."

Weet ook dat al deze mensen die, hoewel ze ervan overtuigd zijn dat het katholicisme een satanische sekte is, ondanks alles besluiten daar te blijven en u vertellen dat zelfs een bulldozer hen daaruit niet kan weghalen, tovenaars zijn.

Ze zijn allemaal agenten van satan. Zij geven bewust de voorkeur aan deze omgeving omdat het voor hen een zeer geschikte plaats is om hekserij te beoefenen. En omdat ze niet bereid zijn om hekserij af te zweren, kunnen ze deze omgeving niet verlaten. Ze weten zeer goed dat om deze omgeving te verlaten, en Jezus te accepteren, ze moeten de hekserij afzweren, wat ze niet bereid zijn te doen. Ze hebben de bewuste en vrijwillige keuze gedaan satan te dienen.

Tot slot wil ik allen die nog steeds voor koppigheid zullen kiezen, eraan herinneren, dat de Hel werkelijk is, en dat het eeuwige is. Er is geen twijfel over dat. De Hel is dus geen gevangenis die tien of twintig jaren zal voortduren;

de Hel zal de hele eeuwigheid voortduren. "Daar zal het geween zijn en het tandengeknars, wanneer gij Abraham en Isaak en Jakob zult zien en al de profeten in het Koninkrijk Gods, maar uzelf buitengeworpen." Lucas 13:28. Hier is wat ik gewoonlijk aan de mensen zeg die denken dat de Hel niet bestaat. Als antwoord, zeg ik hen altijd dat als de Hel niet bestond, en als deze Hel niet eeuwige was, zou Jezus Christus nooit gekomen zijn, op het kruis te sterven. Wie oren heeft, die hore!

21.4- Waarschuwing

We vinden belangrijk dit onderricht met een waarschuwing te beëindigen. Wij twijfelen niet aan de vastberadenheid van satans agenten om de waarheid te bestrijden en om alles te doen om u in de valse religie te houden met als doel u naar de Hel te brengen. We zullen dus niet verbaasd zijn dat enkele tovenaars proberen u het tegendeel van dit onderricht te bewijzen. Trouwens zijn we er zeker van dat dit het geval zal zijn. De agenten van satan zullen proberen, met alle manieren te betwisten wat het woord van God zegt en u ervan om te keren.

Wij hebben besloten deze kwestie zo volledig mogelijk te behandelen om de mond van alle tegenstanders te sluiten. Maar dat zal de stoutmoedige duivels niet beletten alles mogelijkheid te doen om u van de bekering af te keren.

Sommige agenten van satan zullen proberen u te bewijzen dat de Bijbel vals is.

Anderen zullen u proberen te bewijzen dat er tegenstrijdigheden in de Bijbel staan. Anderen zullen u proberen te overtuigen dat de Bijbel onvolledig is. Zij zullen dit alles doen om u de valse onderrichten te doen aanvaarden die zij uit satanische boeken halen die niets te maken hebben met het ware woord van God. Daarom willen wij u deze waarschuwing te geven, zodat u niet in de val van deze kwaad mensen kunt trappen die hebben gezworen u naar de Hel te leiden.

Dit is wat u moet doen als u geconfronteerd wordt met deze godslasteraars.

Verspil geen tijd aan redetwisten met hen die proberen u te laten zien dat de Bijbel onwaar is. Zij willen absoluut God tegenspreken die gezegd heeft dat zijn woord waar is. En voor degenen die u vertellen dat er tegenstrijdigheden in de Bijbel staan, zeg hen dat u zich daarvan bewust bent, en dat het niets verandert aan het feit dat God God is en God blijft. Degenen die denken dat zij u van God afkeren door u eraan te herinneren dat de Bijbel onvolledig is, zeg hen dat u dat weet. Vertel hen dat, hoewel de Bijbel onvolledig is, God ervoor gekozen heeft de Bijbel te aanvaarden zoals het is, en dat is het belangrijkste.

Bedenk dat de demonen die lasteren met het soort taal dat wij zojuist hebben ontwikkeld, dat doen omdat zij weten dat als u uit het geestelijke treedt om naar het vlees te argumenteren, ze de overhand op u zullen hebben. U moet dit weten. Zij die zeggen dat de Bijbel vals is, zullen zich met filosofie bezighouden, in de hoop u op een dwaalspoor te brengen. Degenen wier werk het is tegenstrijdigheden in de Bijbel op te sporen, zullen u een paar verzen citeren om zichzelf te rechtvaardigen, want zulke verzen bestaan wel degelijk. En zij die u vertellen dat de Bijbel onvolledig is, zullen altijd de Bijbel gebruiken om u dat te bewijzen.

Weet goed dat het niet verkeerd is om te zeggen dat de Bijbel onvolledig is, want dat is het echt. Maar God heeft ervoor gekozen de boze plannen van satans agenten te dwarsbomen door toe te staan dat de onderrichten die wij in de Bijbel hebben, voldoende zijn om ons ertoe te brengen God te volgen en Zijn wil te doen. Als God het toelaat, zal ik dit onderwerp in een ander onderricht meer in detail voor u uitwerken.

Onthoud, geliefden, dat als God werkelijk God is zoals wij geloven, als God groot is zoals wij geloven, als God almachtig is zoals wij geloven, die elementen in de Bijbel die voor sommigen tegenstrijdigheden vormen en voor anderen onwaarheden, niet aan Gods controle kunnen zijn ontsnapt. Waarom kan God,

de Almachtige, de Schepper, dan in Zijn woord die elementen laten staan die als tegenstrijdigheden of als onwaarheden kunnen worden uitgelegd? Het antwoord is eenvoudig: God heeft de Bijbel gemaakt tot een smeltkroes van wetenschap, wijsheid, geloofsovertuigingen, filosofie, enz. Zij die gered willen worden, vinden in de Bijbel wat hen zal helpen om gered te worden. En zij die naar de Hel willen gaan, vinden in dezelfde Bijbel wat hen zal helpen verloren te gaan. God wilde dat iedereen in de Bijbel vindt wat hem interesseert.

Om u te helpen de mond van deze agenten van satan te sluiten, wier missie het is u af te keren van het woord van God, hebben wij voor u een onderricht voorbereid, getiteld "Randvoorwaarden voor Bijbelstudies", dat u kunt vinden op de website www.mcreveil.org. Doe de moeite om het te lezen. Dit onderricht zet de zeven voorwaarden uiteen die u uzelf moet opleggen vóór elk debat of discussie, wanneer u denkt dat dit debat of deze discussie enige vrucht zal kunnen dragen. Accepteer nooit debatten of discussies met demonen die de Bijbel hebben veranderd. En als u met hen wilt debatteren, eis dan dat ze hun valse bijbel opzij zetten, en dat ze lijden om de echte Bijbel te gebruiken tijdens uw debat.

Er zijn satanische sekten die, in de overtuiging dat zij hun valse leer niet door de Heilige Bijbel kunnen rechtvaardigen, gedwongen werd hun eigen bijbels te maken. Dat is het geval van de Katholieken, de Jehovah’s getuigen, de Mormonen en enkele andere satanische groepjes. De Katholieken hebben gecreëerd wat ze "De bijbel van Jeruzalem" en "De bijbel TOB" noemen. Ze hebben ook een aantal andere manuscripten en scripts die ze gebruiken om hun gelovigen voor de gek te houden. De Jehovah’s Getuigen hebben gecreëerd wat ze "Nieuwewereldvertaling " noemen. Ze gebruiken ook tal van brochures om hun ooien op een dwaalspoor te brengen. Het is ook het geval voor de Mormonen die hebben gecreëerd wat ze "Het Boek van mormon" noemen.

We hebben hierboven de katholiek bijbel TOB geciteerd. Het is belangrijk om duidelijk te maken dat TOB (Traduction œcuménique de la Bible) een oecumenische Vertaling van de Bijbel betekent, een vertaling die opzettelijk wordt gemaakt om alle religies te behagen; een vertaling die wordt gemaakt om alle mogelijke overtuigingen te verzoenen. Dus hebt u daar de echte prostitutie van de Bijbel, een schaamteloze prostitutie. En deze duivels nemen de vrijheid om dit satanische boek de Bijbel te noemen. U die deze satanische verzen gebruikten en die dacht dat u had te maken met een Bijbel, werp het snel in de vuilnisbak.

21.5- Boodschap aan de priesters en andere zogenaamde herders die het volk Gods afkeren

Jullie allemaal, goddelozen die pacten met satan hebben ondertekend om voor hem de onwetende die tot u komen gelovend God volgen te offeren, deze boodschap is voor u: Na het lezen van dit onderricht, vertel ons waar uw leer vandaan komt, en van wie u het hebt. Als u onze onderricht wilt betwisten of bestrijden, stuur ons dan de uwe. Zorg ervoor dat u zich beperkt tot de Heilige Bijbel, zoals wij het hebben gedaan. We hebben de zorgvuldigheid genomen u zeer goed te verklaren, wat de Heilige Bijbel is. Wij willen geen onderricht dat gebaseerd is op bijbels van sekten en andere satanische boeken, of op manuscripten die niet door God zijn goedgekeurd.

Niettemin, weet dat het niet te laat is voor bekering. U kunt immer nog satan verlaten en Jezus Christus tot uw nieuwe Meester maken. Jezus is bereid u te accepteren en u te vergeven als u met een oprecht hart naar Hem komen. Als u afstand van satan wilt doen en Jezus Christus wilt accepteren, voelt u vrij om contact met ons op te nemen.

De genade zij met allen, die onze Here Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

Uitnodiging

Beste broeders en zusters,

Als u bent weggelopen van valse gemeenten en wilt weten wat u moet doen, dan zijn hier de twee opties die u ter beschikking staan:

1- Kijk of er om u heen andere kinderen van God zijn die God vrezen en verlangen te leven volgens de Gezonde Leer. Als u er vindt, voel u vrij om u bij hen aan te sluiten.

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze