• No results found

Con@ctivity beschrijft de directe com-municatie tussen uw elektrische kook-plaat van Miele en een afzuigkap van Miele. Met Con@ctivity kan de afzuig-kap automatisch bestuurd worden, af-hankelijk van de instellingen op uw kookplaat.

Meer informatie hierover vindt u in de gebruiks- en montagehandleiding van uw afzuigkap.

In de netwerkgebonden stand-by heeft de kookplaat max. 2 W nodig.

Beschikbaarheid wifi-verbinding De wifi-verbinding deelt een frequentie-bereik met andere apparaten (zoals magnetrons, op afstand bestuurbaar speelgoed). Hierdoor kunnen tijdelijke of volledige storingen in de verbinding optreden. Een constante beschikbaar-heid van de aangeboden functies kan daarom niet worden gegarandeerd.

Con@ctivity installeren

Con@ctivity via het eigen wifi-net-werk (Con@ctivity 3.0)

Voorwaarde:

- Een eigen wifi-netwerk

- Miele afzuigkap die geschikt is voor wifi

 Neem uw kookplaat en uw afzuigkap op in het eigen wifi-netwerk (zie hoofdstuk “Ingebruikneming van het apparaat”, paragraaf “Miele@home”).

De Con@ctivity-functie wordt automa-tisch geactiveerd.

Meer informatie hierover vindt u in de gebruiks- en montagehandleiding van uw afzuigkap.

Ingebruikneming van het apparaat

Con@ctivity via een directe wifi-ver-binding (Con@ctivity 3.0)

Meer informatie hierover vindt u in de gebruiks- en montagehandleiding van uw afzuigkap.

 Schakel de kookplaat in.

 Raak tegelijkertijd de sensortoetsen 0 en 7 gedurende 6 seconden aan.

De seconden worden in de timerindica-tie afgeteld. Na afloop verschijnt in de timerindicatie een looplicht tijdens de poging om verbinding te maken. Als de verbinding geslaagd is, verschijnt in de timerindicatie de code :. Als u geen verbinding kunt maken, verschijnt in de timerindicatie de code :. Herhaal in dat geval de voorgaande stappen.

Als de verbinding geslaagd is, branden de controlelampjes 2 en 3 continu op de afzuigkap.

 Verlaat de verbindingsmodus op de afzuigkap door op de

na-looptoets  te drukken.

Con@ctivity is nu geactiveerd.

Als de directe wifi-verbinding tot stand gebracht is, kunnen de kookplaat en afzuigkap niet in een eigen netwerk worden opgenomen. Als u dit later wilt, dient u eerst de directe

wifi-ver-Proces afbreken

 Raak een willekeurige sensortoets aan.

Instellingen resetten

Bij vervanging van de router hoeft u de instellingen niet te resetten.

 Schakel de kookplaat in.

 Raak tegelijk de sensortoetsen 0 en 9 aan en laat uw vingers 6 seconden op deze toetsen rusten.

De seconden worden in de timerindica-tie afgeteld. Na afloop verschijnt in de timerindicatie gedurende 10 seconden code :.

Reset de instellingen wanneer u de kookplaat wegdoet, verkoopt of een ge-bruikte kookplaat gaat gebruiken. Al-leen dan bent u er zeker van dat u alle persoonlijke gegevens heeft verwijderd en dat de vorige eigenaar geen toegang meer heeft tot de kookplaat.

Principe

Onder een inductiekookzone bevindt zich een inductiespoel. Deze spoel ge-nereert een magnetisch veld, dat direct invloed heeft op de bodem van de pan-nen en deze verhit. De kookzone zelf wordt alleen indirect verwarmd door de stralingswarmte, die de bodem van de pan afgeeft.

Het inductieprincipe werkt alleen bij pannen met een magnetiseerbare bo-dem (zie hoofdstuk: “De juiste pan-nen”). Het systeem houdt automatisch rekening met de grootte van de ge-bruikte pan.

Gevaar voor verbranding door hete voorwerpen.

Als het apparaat ingeschakeld is, als u het apparaat per ongeluk inscha-kelt of als het nog warm is van het koken, bestaat het risico dat metalen voorwerpen die erop liggen heet worden.

Gebruik de kookplaat nooit als werk-blad.

Schakel het apparaat na gebruik uit met sensortoets .

Geluiden

Bij gebruik van een inductiekookplaat kunnen in de pannen allerlei geluiden ontstaan. De geluiden zijn afhankelijk van het materiaal en de constructie van de bodem van de pannen.

Bij een hoge vermogensstand kunt u gebrom horen. Dit geluid neemt af of verdwijnt als u een lagere vermogens-stand instelt.

Bij pannen met een bodem die uit ver-schillende materialen bestaat (bijvoor-beeld een sandwichbodem) kan een knetterend geluid optreden.

Er kan een fluitend geluid ontstaan als de met elkaar verbonden kookzones (zie hoofdstuk: “Bediening”, paragraaf:

“Booster”) tegelijk zijn ingeschakeld en op de kookzones pannen staan met een bodem die uit verschillende materialen bestaat (bijvoorbeeld een sandwichbo-dem).

Vooral bij lage vermogensstanden kun-nen bij elektronische schakelingen klik-geluiden optreden.

Als de koelventilator inschakelt, kan er een zoemend geluid ontstaan. De venti-lator koelt de elektronica als u de kook-plaat intensief gebruikt. Ook nadat u de kookplaat heeft uitgeschakeld, kan de

Principe

Powermanagement

De kookplaat beschikt over een maxi-maal totaal vermogen, dat om veilig-heidsredenen niet kan worden over-schreden. U kunt het maximale totale vermogen verlagen, zie hoofdstuk “Pro-grammering”.

Op de kookplaat kunnen steeds 2 kook-zones met elkaar verbonden zijn. Dank-zij de verbinding kan extra vermogen van de ene naar de andere kookzone worden overgebracht.

De laatste instelling gaat voor en wordt op de kookplaat uitgevoerd.

Als het vermogen van de ene kookzone naar de eraan verbonden kookzone wordt overgebracht, moet het vermo-gen van de eerste kookzone die is inge-schakeld, verlaagd worden.

In het hoofdstuk “Overzicht”, paragraaf

“Kookzones” is het mogelijke maxi-male totale vermogen te vinden, en ook welke kookzones met elkaar ver-bonden zijn.

Als er meer vermogen van de tweede ingeschakelde kookzone wordt ge-vraagd dan de ingeschakelde kookzone kan geven, kan dit de volgende effecten op de eerste ingeschakelde kookzone hebben:

- De vermogensstand wordt verlaagd.

- De aankookautomaat wordt uitge-schakeld. Er wordt op de ingestelde doorkookstand verder gekookt. Als het vermogen niet voldoende is, wordt de vermogensstand verder ver-laagd.

- De booster wordt uitgeschakeld.

- De kookzone wordt uitgeschakeld.

Als de laatst ingestelde vermogens-stand wordt verlaagd of de booster wordt uitgeschakeld, kan de vermo-gensstand van de verbonden kookzone weer worden verhoogd.

GERELATEERDE DOCUMENTEN