• No results found

Carola van Wanrooij assistent-trainer bij het 1 e vrouwenelftal

Wie is Carola van Wanrooii? Ze is 33 jaar, geboren en tot haar 32ste getogen in Gemert. Tegenwoordig woont ze in Heerlen, samen met Marjolijn. De bekende appel valt in haar geval niet ver van de boom. Haar moeder is, vanaf haar jeugd tot 2 jaar geleden, in verschillende functies betrokken geweest binnen het vrouwenvoetbal @ vv Gemert. Dat is ook meteen de club waar Carola 23 jaar gevoetbald heeft. De laatste jaren kwam ze uit voor vrouwen 1, uitkomend in de 2de klasse.

Tijdens haar periode als speelster heeft ze meerdere meidenteams getraind. Voor haar was al duidelijk dat ze na haar actieve periode, cursussen wilde gaan volgen bij de KNVB om zichzelf te ontwikkelen als trainer-coach. Ondertussen is ze 2 jaar in het bezit van een UEFA – TC 3 diploma, nadat ze 3 jaar geleden haar

voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen.

Bijzonder jaar omdat ze niet alleen haar diploma haalde maar ook als trainer-coach de beker won met Gemert MB1. Afgelopen seizoen is ze hoofdtrainer geweest van Gemert vrouwen 1. Hun besluit om op de recreatieve wijze door te gaan was voor Carola reden na 1 seizoen afscheid te nemen van VV Gemert. Haar passie ligt bij een team wat prestatievoetbal kan én wil spelen.

Ze is ervan overtuigd dat ze dat bij Someren zal vinden. Haar doel is om speelsters op zowel individueel als teamniveau te verbeteren. Het bestuur van Someren heeft waardering én aandacht voor hun vrouwenafdeling. De

faciliteiten én de gedachten die men uitspreekt enthousiasmeren haar om met veel vertrouwen aan de slag te gaan. Ze gaat het team 1x in de week, op dinsdag, trainen!

41

Programma SV Someren VR1, 2

e

helft van de competitie

18-feb 12.00 Someren VR1 DVC '26 VR1 25-feb 14.30 Nijnsel/TVE Reclame VR1 Someren VR1 11-mrt 14.30 Baronie VR1 Someren VR1 18-mrt 12.00 Someren VR1 Amstenrade VR1 25-mrt 12.00 Someren VR1 Schijf VR1

1-apr 13.00 DSE VR1 Someren VR1

8-apr 12.30 OVV'67 VR1 Someren VR1 15-apr 12.00 Someren VR1 Nooit Gedacht VR1 22-apr 12.00 HRC'14 VR1 Someren VR1 29-apr 12.00 Someren VR1 Eldenia VR2

6-mei 12.00 Nooit Gedacht VR1 Someren VR1 13-mei 12.00 Someren VR1 Bekkerveld VR1 20-mei 12.00 Eldenia VR2 Someren VR1 27-mei 12.00 Someren VR1 Venlosche Boys VR1

42

43

MASCOTTES SEIZOEN 2017/2018

SV Someren - NWC 1-0

Daan Bakermans, Kars, Bakermans, Wout Corstens, Jari Debeij, Milan Debeij, Willem van Deursen, Dirkje Hendriks, Lars Janssen, Tijs jonkers, Len Martens, Ties Martens, Teun Martens, Tijn Martens, Kyrian Mi chiels, Jelle Sleegers, Casper Smit, Stan Tomassen, Ruben Valk, Rik Verberne, Jochem Verhees, Sjoerd de Wit, Soufiane Zeroual.

44

45 SV Someren – RPC 2-1

Tijdens de wedstrijd tegen RPC was Teun Meijer (speler van JO11-1) de mascotte. Someren wist deze wedstrijd met 2-1 te winnen.

SV Someren – EFC 1-0

De mascotte van de wedstrijd tegen EFC was Joris van Santvoort van JO11-2.

Joris deed het voortreffelijk, want Someren won de wedstrijd met 1-0 en behaalde ook nog eens de eerste periodetitel.

SV Someren – Marvilde 0-0

Kyan Vreede, speler van JO11-3, was mascotte tijdens de wedstrijd Someren - Marvilde. Deze wedstrijd eindigde in 0-0.

46 SV Someren – Sparta’18 0-2

Mascotte tijdens de wedstrijd tegen Sparta'18 op zondag 3 december was Danny

Boerekamp, speler van JO11-4. Someren wist deze wedstrijd helaas niet te winnen.

SV Someren – Sportclub Irene 2 - 2

Lucas Eijsbouts, speler van JO11-5, was mascotte in de wedstrijd tegen Sportclub Irene. Someren speelde deze wedstrijd met 2-2 gelijk.

47

“MAN‪OF‪THE‪MATCH” SEIZOEN 2017/2018

Man of the Match in de wedstrijd Wilhelmina Boys – Someren werd Niels Schweren.

De prijs werd beschikbaar gesteld door Frans van Doorn timmerwerken.

Stijn Kusters werd Man of the Match tegen NWC. Hij kreeg de prijs uitgereikt door voorzitter Antoon Sonnemans.

Man of the Match in de wedstrijd Heeze – Someren werd Maarten Werts.

De prijs werd uitgereikt door Ell Verberne.

Stijn Kusters werd Man of the Match tegen RPC.

Hij kreeg de prijs uitgereikt door Niek Smits namens het 2e elftal.

Man of the Match tegen FC Eindhoven AV was Maarten Werts. De prijs werd uitgereikt door Paul Fondon van PKS Advies.

48

49 Man of the Match tegen Rood Wit Veldhoven was Mike Verdonschot. De prijs werd beschikbaar gesteld door Fijnmetaaltechniek Ton van de Laar.

Man of the Match tegen EFC was aanvoerder Stijn Kusters. Hij ontving de prijs uit handen van Berry Jacobs van Sleegers Farm Equipment.

Man of the match in de remise tegen Marvilde was deze keer Luc Bouwmans. De prijs werd uitgereikt door Claudia Fondon namens Isi &

Peggy’s Knipperij.

Man of the match in de wedstrijd tegen Sparta'18 werd Stijn Kusters. De prijs werd beschikbaar gesteld door D. Cuunders Dak- en Zinkwerken.

Man of the match in de wedstrijd tegen Sportclub Irene werd Luc Bouwmans. De prijs werd uitgereikt door Jan van Vroonhoven namens CenterSnacks Venlo.

50

51

AFSCHEID ELL VERBERNE

Na ruim 12 jaar “trouwe dienst” heeft Ell besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op zondag 26 november 2017 hebben wij afscheid genomen van Ell Verberne als kantinebeheerder van onze vereniging. In al die jaren is Ell een bekend gezicht geworden voor iedereen die wel eens op de Potacker komt. Ze werd dan ook door vele leden van de vereniging, waaronder haar kantine -team, hartelijk bedankt voor haar geweldige in zet van de afgelopen jaren. Hierbij gaf ze ook het stokje over aan de nieuwe kantinebeheerder Frans van Otterdijk.

BEDANKWOORDJE ELLl Lieve mensen,

Bedankt voor 12 ½ jaar gezelligheid, samen zijn, samen werken, samen lief en soms ook leed delen. Samen verbonden zijn aan een prachtige vereniging, onze voetbalclub.

Als ik terugkijk, dan is het wel het plezier van jullie allemaal waar ik als eerste aan denk. Aan al die gezellige uren in de kantine. Het was mijn werk maar het voelde niet zo; de kantine was mijn tweede thuis.

Lieve mensen, bedankt voor alle mooie woorden, kaarten en cadeaus!

Bedankt voor een weekend dat ik nooit zal vergeten!!

Frans, ik wens je heel veel succes!

Ell.

52

53

FRANS VAN OTTERDIJK NIEUWE KANTINEBEHEERDER

Met trots presenteert SV Someren de nieuwe kantinebeheerder: Frans van Otterdijk. Als nieuwe beheerder van de kantine gaat hij het stokje

overnemen van Ell Verberne.

Met Frans hebben wij een bekend gezicht en een echte clubman als

"gastheer" van onze vereniging aangesteld. Frans gaat er samen met het team voor zorgen dat "het clubhuis" een gezellige basis is voor onze jeugd, senioren, veteranen en supporters van SV Someren en de bezoekende clubs.

54

55

SPONSOREN TEKENEN NIEUW CONTRACT BIJ SV SOMEREN

Op zaterdag 30 september mocht SV Someren een aantal sponsoren

begroeten die een sponsorcontract kwamen ondertekenen. Het ondertekenen van het contract vond plaats in een goed gevulde bestuurskamer voorafgaand aan de Kanaalderby SV Someren 1 tegen de gasten NWC 1 uit Asten.