• No results found

BEDRIJVEN DIE U KUNNEN HELPEN UW THUIS IN ALICANTE TE VINDEN

TM GRUPO INMOBILIARIO

Web: www.tmgrupoinmobiliario.com Email: comercial@tmgrupoinmobiliario.com Telefoon: +34 902 15 15 12

TM Grupo Inmobiliario is een bedrijf uit Alicante dat 50 jaar geleden is op-gericht en dat voornamelijk ten doel heeft vastgoed-, toeristische en hotel-projecten te ontwikkelen, waarbij onderscheidende diensten worden geïn-tegreerd en de klant een uitstekende aankoopervaring wordt geboden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw en de verkoop van vakantiehuizen en heeft al meer dan 20.000 huizen opgeleverd in het Middellandse Zeege-bied. Hun huizen bevinden zich op bevoorrechte locaties aan zee; een voor-beeld hiervan is hun project SIDI Villas by TM, twee exclusieve vrijstaande villa’s aan het strand van San Juan op een eigen perceel met tuin en zwem-bad. Een plek waar u thuis kunt genieten van uw vrije tijd of werk, voorzien van alle gemakken.

URBINCASA

Web: www.urbincasa.es

Email: atencion.cliente@urbincasa.es

Urbincasa is een projectontwikkelaar die is gespecialiseerd in vastgoed-projecten in Alicante en Murcia. Met meer dan 50 jaar ervaring richt de onderneming zich op het ontwerpen en uitvoeren van bouwprojecten, het controleren van de uitvoering van bouwwerkzaamheden, het verko-pen van woningen en aftersalesservice. Het bedrijf, gelinkt aan de Zamo-ra Company, de ziel van de wereldberoemde Licor 43, is vandaag de dag toonaangevend in Oost-Spanje op het gebied van eigentijdse architectuur, die zijn gericht op de smaak en behoeften van de eindklant: appartemen-ten, vrijstaande woningen, geschakelde woningen, enz. In de stad Alicante hebben we projecten aan het strand en op andere toplocaties ontwikkeld.

SOMIUM

Web: www.somium.com Email: info@somium.com Telefoon: +34 966 726 664

Marjal Innovation en Somium presenteren hun nieuwe concept Coliving:

de meest innovatieve optie voor een middellange verblijfsduur. Het pro-ject, gelegen in het hart van de stad, is een ware stedelijke transformatie in termen van duurzaamheid en dienstverlening. Het authentieke ont-werp, in combinatie met het unieke en innovatieve uiterlijk, is aangepast aan de professionele bewoner die ervaring en samenleven wenst te com-bineren, om het beste uit de levensstijl van Alicante, aan de oevers van de Middellandse Zee, te halen.

TAYLOR WIMPEY ESPAÑA Web: www.taylorwimpeyspain.com Email: info@taylorwimpey.es

Telefoon: +34 900 130 044 - +34 971 70 69 72 - +34 965 152 960

Taylor Wimpey de España bouwt al sinds 1958 huizen in Spanje. We maken deel uit van een van de grootste bouwbedrijven van het Verenigd Koninkrijk, Taylor Wimpey Plc. en we zijn er trots op dat we al sinds 1880 huizen en gemeenschap-pen bouwen. We richten ons op het toevoegen van waarde door kwaliteit en we bouwen een verscheidenheid aan nieuwe woningen: van appartementen met 2 slaapkamers tot vrijstaande huizen met 3 slaapkamers. Als verantwoord bouw-bedrijf zet Taylor Wimpey de España zich in voor gezondheid en veiligheid, een beter milieu, biedt het een uitstekende klantenservice en draagt het zorg voor de gemeenschappen in de omgeving. We hebben een enorme ervaring in nieuw-bouw in Spanje, met speciale nadruk op het kustgebied zoals de Costa Blanca.

U kunt erop vertrouwen dat u te maken hebt met ervaren professionals. Al onze

BEDRIJVEN DIE U KUNNEN HELPEN UW THUIS

IN ALICANTE TE VINDEN

EDIFICIA

Web: www.edificia.es Email: info@edificia.es Telefoon: +34 667 100 700

EDIFICIA begon zijn traject als vastgoedontwikkelaar in het jaar 2013, maar maakt deel uit van een groep met meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Tot de bedrijfsonderdelen behoren de ontwikkeling en verhuur van winkel- en kantoorruimten, de promotie van woningen en het beheer van gronden. EDIFICIA stelt een evenwichtig en duurzaam groeimodel voor op basis van knowhow, professionaliteit en inzet van een gedreven team dat altijd werkt volgens de hoogste eisen van kwaliteit en service.

Zijn nieuwste project Neria Residencial bevindt zich in de zone van Pau 5 van het strand van San Juan, en bestaat uit open woningen met maximaal 5 slaapkamers en ruime terrassen om te genieten van de meer dan 2.800 uur zon die Alicante biedt. Hoogtepunt van dit project zijn de penthouses van 4 en 5 slaapkamers met enorm terras en privézwembad.

MEDITERRANEAN LETTINGS Web: www.mediterraneanlettings.com Email: bookings@mediterraneanlettings.com Telefoon: +608 013 237 - +34 965 274 411

Bij Mediterranean Lettings weten we dat een van de behoeften in de heden-daagse bedrijven telewerken is. We hebben appartementen, huizen, professio-nele ruimtes ... klaar om deze telewerkers met de beste kwaliteiten op de markt te verwelkomen. We hebben beschikbaarheid in de hele provincie Alicante (Spanje), een gebied waar het klimaat een van de sterke punten is om te kunnen genieten van vrije tijd na een dag werken en aan de Middellandse Zee. Alicante is een van de 5 belangrijkste technologiehubs in Spanje en is een strategisch punt voor meerdere bedrijven op internationaal niveau. Bij Mediterranean Lettings hebben we een team gespecialiseerd in zakelijk toerisme, dat u kan adviseren om u de beste optie aan te bieden op basis van uw behoeften. Neem contact met ons op en een van onze adviseurs helpt u graag verder.

BEDRIJVEN DIE U KUNNEN HELPEN UW THUIS IN ALICANTE TE VINDEN

MAISA PROMOCIONES Web: www.maisa.es Email: mag@maisa.es

Telefoon: +34 965 631 000 - +34 670 393 965

Maisa Promociones is een woninggebouw ontwikkelaar met meer dan 50 jaar ervaring in verschillende locaties van de Costa Blanca. In Alicante centrum hebben we ,losstaand van onze woningen die al geleverd zijn, een gebouw met appartementen die geschikt zijn voor professionele die vanaf thuis willen werken op hun vakantie locatie. Gelegen op Calle Gerona, Ali-cante, naast de trein station, centrale markt, en vlakbij strand Postiguet. Pal in het centrum met al de voorzieningen bij de hand die uw in een grote stad kan verwachten (educatieve dienst Horeca, sport dienst, gezondheidzorg, etc...) Grote woningen met technologie voorzingen en genoeg ruimte om werk en familie leven compatibel maken.