Wilco Bauman Parket Sterk in kwaliteit

In document Roda Boys -Woudrichem (pagina 46-52)

Wat is je naam? Tonnie Keinemans

Vertel eens iets over jezelf? 46 jaar, getrouwd met Caroline, 2 kinderen Benthe van 16 en Max van 11 jaar.

Hoelang ben je al werkzaam in deze functie? Sinds 2007 werk ik voor mezelf.

Vertel eens wat over jezelf en over je bedrijf? Ik heb een schildersbedrijf voor onderhoud en nieuwbouw.

Tegen Kloetinge

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?

Tevreden over het werk en vooral gezellig.

Wat zijn je ambities? Ik zou graag op deze voet door willen gaan.

Wat is het raarste dat je ooit heeft meegemaakt tijdens je werk?

Een vrouw van de televisie die een worstenbroodje kwam brengen.

Doe je ook aan sport? Jazeker, ik speel nog af en toe in het vierde van Roda Boys en verder ben ik trainer van de JO-13 van Roda Boys.

Wat vind je van de huidige ontwikkelingen in de wereld?

Behoorlijk triest, het lijkt wel of mensen die wat te zeggen hebben steeds gekker aan het worden zijn.

Maakt dat je bang voor de komende generaties? Ik hoop maar dat iedereen zijn of haar verstand een beetje gaat gebruiken, dan zal het vast beter worden.

Aan het Rad van fortuin in de Raayberg

Wat is je mooiste ervaring in het leven? De geboorte van mijn kinderen.

Wat zou je graag in je leven overnieuw willen doen? Ik kan de tijd niet terug draaien, maar ik denk dat ik de tijd dat ik bij FC Den Bosch speelde, beter had kunnen invullen i.p.v.

achter de vrouwen aan te gaan…. Dan had ik het denk ik verder geschopt.

Als je morgen je mooiste droom in vervulling mag laten gaan, wat zou die droom dan zijn? Ik zou het op dit moment niet weten, denk dat ik wel tevreden ben hoe het nu gaat.

Waarom adverteer je bij Roda Boys? Ik ben heel mijn leven al verbonden met Roda Boys en heb zelf 18 jaar in het eerste gespeeld. Toen hadden we al het mooiste programmaboekje en nu kan ik daar zelf ook in staan.

Volg je Roda Boys via de pers en Regio Voetbal? Ook via de pers en Regiovoetbal, maar ga zelf ook regelmatig kijken.

Bedankt voor je medewerking!

Als coach bij de JO-13

Uit de oude doos: Roda Boys – Schelluinen van 2 april 2011

Het was een beste zaterdag voor Roda Boys in de strijd tegen de onderste plaatsen.

Tegenstander Schelluinen heeft gegokt en verloren. Door protest aan te tekenen tegen de 5 wedstrijden schorsing van Hasib Amanzada, zodat hij opgesteld kon worden in de dubbele confrontatie tegen Roda Boys, had Schelluinen gehoopt over Roda op de ranglijst heen te klimmen. Het omgekeerde is gebeurd. Roda Boys is verder weg gelopen. Al wordt er a.s. dinsdag gewonnen bij Alblasserdam, dan blijven ze toch onder Roda op de ranglijst.

Van de onderste zes teams won alleen Roda zijn pot. Alle concurrenten verloren.

Doordat ook De Zwerver verloor, steeg Roda Boys een plaatsje op de ranglijst.

Dat de thuisclub de punten in Aalst zou houden, daar zag het in eerste instantie helemaal niet naar uit. Het eerste half uur domineerde Schelluinen de wedstrijd zonder echt heel gevaarlijk te worden.

Schelluinen had dan wel het meeste balbezit, maar ging daar niet echt effectief mee om. De thuisclub daarentegen wel. De eerste de beste kans werd meteen omgezet in een treffer. Ozcan Oskaya ging een duel aan op de rand van het 16metergebied. En won dit duel op karakter, passeerde nummer 2, gaf vervolgens strak voor op de inkomende Toby Tan, die keeper Jeffrey ter Veer kansloos liet. Toen 6 minuten later, in de 42ste minuut Michel Kooyman een gekraakt schot van Ozcan Oskaya alsnog promoveerde in de een treffer, stond dezelfde score van dinsdagavond op het bord. Zou de geschiedenis zich gaan herhalen. Ging Roda Boys zichzelf weer in de voet schieten. Daar zag het in de tweede minuut na rust wel naar uit. De thee was nog niet naar binnen gegoten of Leon de Bruijn had de aansluitingstreffer al achter Loek Slosser liggen.

Schelluinen probeerde steeds meer druk naar voren te zetten en zou er daardoor meer ruimte voor Roda ontstaan. In de rust werd Gerben Verhey vervangen door Mahmut Ozdemir om zodoende de aanvoer naar de spitsen beter de regelen. In de 52ste minuut kwam Toby Tan vanaf rechts vrij voor Ter Veer, maar schoof de bal voorlangs en ook Michel Kooyman kon er voorbij de tweede paal staand niets meer mee beginnen.

Een kwartier voor tijd konden de Roda supporters iets opgeluchter adem halen toen weer Ozcan Oskaya de aangever was en nu Remy Schouwenaar de trekker over mocht halen door van dichtbij de 3 – 1 binnen te jassen. Einde wedstrijd. Maar niets is minder waar bij het Roda Boys van dit seizoen. Twee minuten later floot de voortreffelijk leidende 22 jarige William Smit uit Nunspeet voor een strafschop voor de gasten na een te late tackle op De Bruin. Hasib Amanzada liet Loek Slosser in de rechterhoek kansloos.

Weer liep het de Aalster supporters dun door de broek. Zou er weer een gelijkspel uit de koker komen, net als dinsdag.

In de 80ste minuut dook Michel Kooyman op snelheid gelanceerd op voor Ter Veer en teisterde de paal.

In de 92ste minuut kwam de ontknoping. Schelluinen kreeg een corner te nemen vanaf de rechterkant. Keeper Ter Veer ging mee naar voren tot in het Aalster

strafschopgebied. De corner werd afgeslagen en uit de uitbraak van Roda Boys kon Michel Kooyman van grote afstand de bal in het verlaten doel schieten. Het hoefde nu niet hard, maar het moest vooral zuiver. Omdat Roda Boys een mooi egaal veld heeft, kwam de bal onderweg ook geen polletje tegen om van richting te veranderen.

Opluchting alom aan Aalster kant. De kansen om de dans te ontspringen zijn een stukje groter geworden. Niet denken dat we er al zijn. Integendeel. De weg is nog lang. A.s. zaterdag op bezoek bij het sterke Oranje Wit, dat ook nog volop in de race is voor de periodetitel. Roda pakte uit de laatste 5 duels 10 punten. Scoren doen we elke wedstrijd wel meerdere keren. Kijken of het zaterdag weer gaat lukken.

In document Roda Boys -Woudrichem (pagina 46-52)